Goede prijs en snel geleverd

Ik had een aantal artikelen besteld en deze werden netjes snel en op tijd geleverd, ondanks het de Black friday drukte.

Goede service, snelle levering

Echt een goede service. Denken mee.

Snelle levering en prettige service

Ik kon makkelijk mijn bestelling aanpassen en werd heel vriendelijk te woord gestaan. En dat in een week voor sinterklaas

Goed advies en ze nemen de tijd

Ik kwam voor klimschoentjes met klittenbandsluiting, maar op advies toch een slofje genomen: Mad Rock Remora. Gisteren er voor het eerst mee geklommen. Perfetto!

Goed advies en ze nemen de tijd

Goede communicatie en stipte levering

Toen ik mijn bestelling plaatste werd meteen aangegeven dat een deel van de bestelling een paar weken op zich zou laten wachten. Ik kreeg toen de keuze om een deel meteen alette laten bezorgen of alles in één keer. Ik had geen haast en koos het laatste. Vsn de week kreeg ik bericht dat alles binnen was en twee dagen later had ik het geheel conform de planning in huis. Prima service.

Jullie spullen zijn prima

De bezorging was wat vertraagd maar dat was niet verwonderlijk want net voor Sinterklaas

Jullie spullen zijn prima

Vlotte bestelling

Eerste keer een bestelling geplaatst. Leuke overzichtelijke site, zeer snelle levering !!! Kwalitatief zeer sterk materiaal.

Good shop.

Goede service. Altijd bereikbaar en flexible

Prima winkel en assortiment , maar andere vervoerder kiezen

En daar ging pakket twee… retour Omdat de dhl weer eens zoef zoef was, niet kan lezen (er staat afleveren overkant, mag in schuur) en dus kunnen we wachten tot het retour is bij jullie. Echt kak! En dom dat dubbele kosten gemaakt worden voor niks. Doe ons maar Post NL, die weet waar die zijn moet, en levert het anders keurig af bij de supermarkt in de buurt.

Goede communicatie en stipte bezorging

Toen ik mijn bestelling plaatste is meteen aangegeven dat een deel can de bestelling pas over een aantal weken leverbaar was. Ik kreeg de keuze om er. Deel al eerder te laten bezorgen en een deel later, of alles in 1 keer. Omdat ik geen haast had koos ik het laatste. Na communicatie dat alles binnen was is het ook meteen bezorgd (klimaatneutraal ook nog!). Top.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda