Handige site, op tijd geleverd

Makkelijke en snelle winkel ervaring

Duidelijke omschrijving van de producten. En snelle levering.

Prima prijs/kwaliteit verhouding, snelle verzending

Meerdere artikelen besteld en de volgende dag al in huis. Goede prijs kwaliteit verhouding.

een van de weinige webwinkels in Nederland met klimspullen, assortiment kan uitgebreid worden maar mooie website en ultra snelle levering

Excellent

Good service and fast delivery!

Steeds correct en snel

Al vele bestellingen gedaan. Steeds tijdig geleverd. Prijzen zijn correct en het materiaal is degelijk. Alles staat ook goed vermeld op de site.

Goede (aanbiedings)prijs en snelle levering

Klimwinkel heeft vaak goese aanbiedingen, en daar heb ik ook nu weer dankbaar gebruik van gemaakt! De website is erg gebruiksvriendelijk, dus 'even snel nog iets bestellen' is zo geregeld. Mijn bestelling werd binnen 1 dag al bezorgs, ondanks BlackFriday! Heel fijn dat het nu ook mogelijk is om bestellingen bij een afhaalpunt te laten bezorgen.

Snel, safe en simpel

Groot assortiment, en snelle levering.

Altijd snelle levering en goede communicatie

top ervaring

Super ervaring met de winkel. er bleek een artikel niet op stock te zijn maar daar was vrij snel een mail van. op de mail geantwoord en bijna onmiddellijk antwoord met de aanpassing en de nieuwe betaal link. het pakket was de zelfde dag nog verzonden. Ik ben een zeer tevreden klant

goed service snelle levering

de dmm triple attachment pulley aangekomen en zodra het weer het toestaat wordt hij in gebruik genomen

Helemaal tevreden

Erg tevreden

Snelle levering. Mooie producten

Snelle levering, assortiment zou wat groter mogen zijn. Keuze uit meer broeken en/of kleuren

Maandag besteld, dinsdag in huis!

In 1 woord: aanrader!

Snel besteld, verwerkt en bezorgd

Goede website, overzichtelijke bestelling, geen overbodige poespas ook niet bij de verpakking.

top geregeld

Makkelijk besteld en vlot bezorgd, wat wil je nog meer :)

Uitstekend.

Snelle bezorging was essentieel. Afhandeling order was zeer adequaat en spullen dus volgende dag binnen. Uiterst vriendelijke medewerkster aan de telefoon bij vraag om aanvullende informatie. Al met al uitstekende ervaring met Klimwinkel.

Goede service en snelle levering

Gebeld voor informatie over producten. Personeel was behulpzaam en gaf een fijne uitleg waardoor ik het juiste product kon bestellen!

Lekker veel mooie klimspullen!

Overzichtelijke webshop met uitgebreid assortiment en goede productinformatie.

Mijn favoriete webwinkel

De service is goed en vriendelijk, de website overzichtelijk en handig in gebruik. De verzending is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. En het uitgebreide assortiment is ook fijn en scheelt zoekwerk ;) Wij bestellen graag onze klimgear bij Klimwinkel!

snelle levering en duidelijke site

zeer prettig. producten als omschreven. snel gevonden. en snel geleverd. 1 product had een langere levertijd. dit hebben ze anel aangegeven en een alternatief gegeven. levering de volgende dag al in huis.

Goede levering

Goed product

Wat op voorraad is is snel en goed geleverd, tegen een goedkope prijs.

Ik zocht een goede stevige goedkope boom-klimgordel. Klimwinkel was de goedkoopste en beste keuze in dit geval. Ook sport klim helmen grote keuze aanwezig. Na telefonisch contact met een medewerker kwam ik tot de juiste keuze.

Zal Uw bedrijf warm aanbevelen

Goede en snelle afhandeling

Topservice!

Al veel materiaal gekocht via de site, steeds goed verlopen.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!