Levering is snel en goed advies

Ik kwam bij klimwinkel uit wegens de verleidelijke prijzen. Hiernaast heb ik goed advies gekregen en een snelle levering.

Mooie en goede website

Super website. Leuke en goede spullen. Snelle service. Helemaal tevreden. Ga zo door. Kwaliteit is goed. Top!

prima geregeld

top

Amazing and fast

Fast delivery, good quality and good service. They answer fast your questions.

Fijne persoonlijke service, maar de digitale winkel moet eigenlijk voorraad-inzicht geven

Jullie team is betrouwbaar, vlot, flexibel en goed bereikbaar, met een persoonlijke "touch". Helaas is het digitale platform niet meer van deze tijd, omdat pas na de bestelling blijkt of een product op voorraad is. Bij de afgelopen bestellingen bleken telkens een of meerdere producten veel langere levertijden te hebben (en dat is goed te verklaren wegens de verstoorde leveringsketens in alle bedrijfstakken). Jullie team lost dat goed op en het hoeft geen probleem te zijn, maar soms heb je een product dringend nodig voor een project. Beter is het om de verwachtingen te "managen" op het bestelmoment; scheelt weer stress voor alle partijen.

Alles was keurig

Alles was compleet en goed verpakt en snel verstuurd

Prima levering, prima service

Alles netjes op tijd geleverd en goed aangekomen. door misverstand met mijn vriendin had ik een product teveel, dus die terug gestuurd. Alhoewel dit niet vergoed wordt door Klimwinkel.nl (omwille van demotiveren onnodig producten bestellen; is beter voor klimaat), toch tevreden. Geld was netjes overgemaakt binnen aangegeven periode.

Twee dagen tussen bestelling en levering. Zo heb ik het graag.

Prima levering, allen moest ik de klimschoenen ergens anders zoeken vanwege beperkt assortiment

Top product, snel geleverd

Voor 17 uur besteld volgende dag in huis. Dat is echt fantastisch. Ook is het assortiment erg breed en uitgebreid.

Snel, makkelijk & goede prijzen

Wij hebben binnen 1 werkdag onze hele bestelling gekregen en jij vund echt de beste prijzen hier.

Snelle levering!

Meest complete bergsportwinkel

Compleet assortiment, goede prijzen en snelle service

Top assortiment

Goed assortiment tegen scherpe prijzen

Goede service en informatie over wanneer pakketje wordt bezorgd!

Prettig Behulpzaam

Snelle en goede levering!

Een snelle en goede levering, die voldoet aan de verwachtingen.

Beste prijs/kwaliteit verhouding!

Ik heb een beastmaster 2000 gekocht bij jullie omdat hij nergens anders zo goedkoop is. De kwaliteit is top en ik had hem snel binnen.

Goed assortiment met uitstekende service.

Snelle en goede service met een uitgebreid aanbod

Uitgebreide webshop met genoeg keuze. Super snelle service. Al met al zeer tevreden

Overzichtelijk website, fijne assortiment en goede service!

Jullie hebben een overzichtelijk website, met duidelijke omschrijvingen en ruim voldoende assortiment. Tevens is jullie service en communicatie persoonlijk, snel en duidelijk!

Snelle verzending

Snelle verzending,snel contact bij vraag,goed verpakt ,zeer goed service

Op de website besteld en de volgende dag in huis, helemaal prima

Makkelijk, goede communicatie en goede prijs

Wederom prima bestelling gedaan. Er werd snel gecommuniceerd dat er wat vertraging was. Dat is fijn! Alsnog sneller geleverd dan verwacht. Dus top!

Goede ervaring

Vlot geleverd, aan normale prijs.

Wederom uitstekende service!

Een klimwinkel cadeaubon gekregen dus deze moest dan gelijk maar even besteed worden. Eenvoudig het gewenste product gevonden, gelukkig ook nog op voorraad. Snel in het mandje en bestellen maar! 2 daagjes wachten en we mochten het nieuwe product alweer in ontvangst nemen. Het invoeren van een cadeaubon code mag wellicht nog wat overzichtelijker, per ongeluk eerst een verkeerde order zonder cadeaubon aangemaakt omdat ik de optie "cadeaubon inwisselen" zo 123 niet kon vinden.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!