Prima webshop om klimgaer te kopen.

Snelle verzending. Veel informatie bij producten.

Precies wat ik verwacht

Vriendelijk en prima service.

We hebben een cadeautje besteld en het was netjes op tijd binnen. Goede communicatie per mail en netjes verpakt.

Goede klantenservice

Goed bereikbare klantenservice en snelle actie van hun kant. Dank hiervoor!

Efficient en goed

Ik had een chalk bag en chalk besteld bij jullie, hier kreeg ik snel reactie op dat de chalk op was. Toen ik jullie een berichtje stuurde werd ik ontzettend snel en goed geholpen door Kaylee Endepoel, keep it up!

Super voor elkaar!

Top service, mooi bedrijf met mooie spullen!

Alles in orde

Alles klopt. Websitebezoek Betaling Verzending

Erg goede service

Goede service, bij vragen snel antwoord. Fijn dat er duidelijke uitleg is op de site en goede beschrijvingen van het product. Bij retourneringen geen moeilijkheden.

Duidelijk en snel

Hoi! Ik heb mijn 'startpakket' om te klimmen samengesteld en besteld bij klimwinkel.nl. Eerlijk gezegd, had ik hier een hard hoofd in en had ik verwacht dat ik veel externe research moest doen naar de spullen en zou moeten passen. Echter was ik aangenaam verrast over de duidelijkheid en de overzichtelijke informatie die per categorie, en product gegeven worden. Ik ben bij klimwinkel zonder hoofdpijn geslaagd voor mijn klimgear.

Goede levering

Snelle levering, en de producten waren in een goede staat.

Goede service, snelle levering

Duidelijke communicatie en snelle levering. Gewoon goed!

Snel & goede communicatie

Bestelling super snel binnen. Bij levering bleek bestelling niet helemaal te kloppen. Na één telefoontje direct alles opgelost en de volgende dag alles in huis!

Gezellige omgang met het personeel.

Bij binnenkomst werd ik gelijk geholpen. De beste dame begeleide mij naar het winkel gedeelte. Hier werd ik netjes ontvangen en kreeg ik uitleg over de producten die ik wilde aanschaffen. Het personeel is vriendelijk, hebben veel productkennis en zijn duidelijk. Het was een goede ervaring en ik ben fijn geholpen!

Uitstekende service en communicatie

Mooi assortiment aan competitieve prijs. Als iets niet geleverd kan, wordt er naar alternatief gezocht en degelijk gecommuniceerd.

Goede service, zeer vriendelijk

Ze hebben me snel verder geholpen en waren zeer vriendelijk.

Alles wat je nodig hebt om te gaan klimmen!

Alle spullen die ik nodig had om te beginnen met klimmen kon ik hier bestellen. De website is gebruiksvriendelijk en mijn bestelling werd snel geleverd. Top winkel!

Goede producten, snelle service. reageren snel op vragen, vriendelijk geholpem

Een fysieke winkel om te passen zou toch fijn zijn

Hello goed

Snelle verzending, goede producten.

Good range of products, quick shipping

As written in the title, I'm happy with my order.

Erg prettige webwinkel, duidelijk en geen gedoe

Prijs en kwaliteit verhouding erg goed Erg blij met de aangeschafte spullen Snel en netjes geleverd

Prima product

Snelle levering, product is oké. Heb echter een min punt. € 5,95 voor een brievenbus pakket vind ik rijkelijk veel. Dat mag wat lager.

Prima winkel

Klimgordel van mammut.

Snelle en vriendelijke service

Ik kon mijn order nog gemakkelijk aanpassen achteraf. Het team heeft mij goed geholpen, de levering was extreem snel en mooi ingepakt.

Top levering net als altijd!

Al jaren koop ik mijn klimschoenen bij klimwinkel. Goede prijs en snelle levering. Cobra's worden vaak in oranje geleverd, maar wil je een andere kleur is dit meestal ook mogelijk mits je tijd hebt om te wachten.

Zeer snel geleverd

Ze doen wat ze zeggen