Snelle service en groot assortiment

Super snel geleverd. Was iets mis gegaan bij het bestellen maar reactie van de klantenservice binnen een half uur en gelijk goed en proactief opgelost!

Heel fijn bedrijf

Het personeel van de klimwinkel is altijd vriendelijk. Ze zijn goed bereikbaar. Geven goede adviezen, leveren snel en als iets niet goed is of gaat lossen ze het direct goed op.

Bestelling duurde erg lang levertijden werden steeds verlengt, maar moest er wel zelf achteraan

Eind september besteld met 5-7 dagen levertijd. Begin oktober nog niks ontvangen dus navraag gedaan. Bleek de levertijd naar half oktober te zijn verplaatst. Tot half oktober gewacht, weer contact op genomen. Nu werd het pas eind november. Toen maar gekozen voor een alternatief. Erg jammer dat je er zelf achteraan moet blijven gaan.

Goede communicatie en snelle levering

Klimwinkel.nl was snel met contact opnemen toen ze iets niet op voorraad hadden, dit was efficiënt opgelost en geleverd.

Dit is een duidelijke webshop en mijn bestelling hier verliep vlekkeloos. Ik zou deze webshop aan iedereen aanbevelen. Vanwege de goede service en de goede merken die ze verkopen.

Mijn bestelde spulletjes zijn snel en goed verpakt geleverd.

Uitstekend bedrijf want product en levering waren zoals beschreven.

De levering was juist voorspeld en dus op tijd. Het product is zoals afgebeeld en zoals beschreven op de website. Enkel zou het handig zijn dat je uw eigen bestellingen kan bekijken en bvb. annuleren in je online account.

Super goede service

Makkelijk te navigeren website, snel besteld. Één product was niet op voorraad, makkelijk via de mail afgehandeld zodat de rest van de bestelling wel werd verzonden.

Veel producten voor goede prijs

Bij mijn bestelling waren er een aantal producten die later geleverd zouden worden. De rest van de bestelling werd wel direct geleverd.

Prima geholpen

Prima geholpen

Goede ervaring met berichtgeving en service

Product dat ik has besteld was niet leverbaar. Werd vlot en helder over gecommuniceerd en bleek uiteindelijk sneller leverbaar dan aanvankelijk gedacht.

Vlotte service.

Vlotte service, 1 product in back-order maar binnen de gemelde termijn geleverd.

Goede en snelle levering

Snelle levering en duidelijke updates van wat er met je bestelling gebeurd!

Mail goed. Verstuur goed. Alleen de sleutel hanger mag een andere afbeelding hebben had het groter verwacht die zou ik graag voor jullie maken ook de kalk had ik een grotere voorstelling bij jammer dat de verzend zo groot is en geen gift cards in de winkel hebben niet iedereen kan internet bankieren Mvg gertjan mees

Best wel goed

Helaas was de kleur die ik wou van sommige producten er niet en duurde de nieuwe levering me te lang, maar verder was alles perfect

Goeie site , duidelijk en snelle levering

Too

Vlotte en nette service

Goede service, bestelling is precies zo gelopen zoals je verwacht. Zondag besteld, dinsdag geleverd op de PostNL locatie. Erg fijn om een afleverlocatie aan te kunnen klikken. Prijs was ook erg goed.

Fijne webshop, goede product omschrijving

Goede en duidelijke product omschrijving, snelle levering.

Keurige levering en daarna prima advies op een vraag. Gewoon zoals het hoort zonder gezeur.

Fijne service en breed assortiment

Alles op gebied van klimmateriaal en klimsport is te vinden. De service is snel, aangezien het binnen een dag geleverd was. Fijn dat er zoveel keuze is aan materiaal. De klantenservice heb ik nog niet mee te maken gehad, dus hier kan ik geen oordeel over geven helaas. De bezorgservice daarentegen vond ik erg fijn

snelle levering van leuk cadeau

een bouldermok als cadeau besteld en is snel aangekomen zoals gewenst. Jammer dat niet alle kleuren op voorraad waren, maar gelukkig zijn alle kleuren leuk.

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Nu een paar keer klimspullen besteld online, iedere keer netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Levering de volgende werkdag en de prijzen zijn prima. Ik kom graag eens in de winkel kijken

Prima verzorgd

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Snel geleverd, goede prijs

Mijn favoriete klimbroek voor een goede prijs en snel geleverd.

Duidelijke beschrijvingen in webshop met handige plus-en minpunten , vlotte en snelle levering.

Ik vind de webshop duidelijk gestructureerd. Je vindt snel wat je nodig hebt. De beschrijvingen zijn duidelijk, ook de technische fiche kan je snel vinden. De plus- en minpunten maken het plaatje compleet en laten toe een gerichte keuze te maken.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda