Goede levering van producten

Redelijk wat keuze en een mooie kortingscode, om mijn eerste klimspullen aan te schaffen!

Supergoede service

Ik had een hoop verschillende dingen besteld waaronder 2 niet leverbaar waren. Er werd snel contact met me opgenomen en een alternatief aangeboden. Hierna werd het binnen een dag bezorgd.

Uitstekende producten en goede en snelle service

Producten worden snel geleverd en zijn van uitstekende kwaliteit

klimwinkel zegt wat ze doet en doet wat ze zegt!

Gewoon heldere communicatie en adviezen, zodat ik weet waar ik aan toe ben. Klimwinkel denkt mee en lost het op. Dat de schoenen die ik wilde hebben niet in mijn maat beschikbaar zijn (en dat nog wéken kan duren) is natuurlijk niet zo leuk, maar als je dan uitlegt hoe het komt, meedenkt over een alternatief en snel reageert, ben ik toch een tevreden klant. Dit was niet mijn eerste ervaring en ik kom zeker nog een keer.

Ruime keuze en snelle levering!

Bestelling volgende dag in huis, top als je iemand blij wilt maken. Ruime keuze en genoeg filter opties om bij je gewenste resultaat wilt komen.

Snel en goede prijs

Snel en makkelijk

Het product was de volgende dag al in huis. Daarnaast was alles goed verpakt. Producten kwamen aan zoals verwacht. Prijs/kwaliteit verhouding is zeker goed aanwezig. Ik zal hier zo nog een keer bestellen.

Goed geholpen

Na fijn mailcontact ben ik bij hun langs geweest. Er waren wat spullen niet op voorraad die ik wilde bestellen maar daarvoor heb ik net zo goede alternatieven gekregen en kon ik ze ook nog eerst bekijken. Vriendelijke mensen, goede hulp en mooie spullen. Ik ga hier zeker vaker naartoe.

Zoals steeds weer prima service

Snel en correct, zoals steeds.

Snelle levering en duidelijke website

Snelle levering en duidelijke website

Goede service en aanbod

Altijd vriendelijke klantenservice, goed assortiment en in principe snelle levering. Als iets niet op voorraad is duurt t wel soms langer dan er op de website staat bij t bestellen. Dat is lastig

Goed producten voor een goede prijs

Heb wat ik nodig had uiteindelijk bij jullie besteld omdat het aanzienlijk goedkoper was dan bij concurrentie. Zeer tevreden over het materiaal en snelle levertijd.

Het was snel verstuurd en goed verpakt. Ik heb verder geen op- of aanmerkingen.

Goede service en snelle verzending, top!!

Na bestelling vond er goede en snelle communicatie plaats. Ook toen bleek dat een deel van mijn bestelling niet op voorraad was, was het makkelijk om mijn order te wijzigen en was het snel geregeld!! Kortweg: top!

Tip top in orde.

snel en goed

een hangboard besteld. Dit werd snel bezorgd, in nette staat. Enige dat ik niet tegenkwam, waren instructies voor het bevestigen. Ik heb nu de 4 schroeven gebruikt en hem 'gewoon' in het hout vastgezet, maar misschien had ik de 2 bouten met moeren met punten beter kunnen gebruiken. Ik weet niet zo goed wat ik daarmee moest doen.

Snelle verzending, goed product

Makkelijk gevonden, eenvoudig besteld, dag daarna al ontvangen

Snelle verzending

Snelle verzending,goed kwaliteit en goed verpakt

Klimgordels voor een nette prijs en snel bezorgd

Wederom een fijne ervaring met Klimwinkel.nl. De prijs was heel netjes en de bestelde klimgordels werden snel bezorgd.

Amazing

Really fast shipping

Breed aanbod, snelle levering

Positieve ervaring, interessant gamma aan artikelen terug te vinden op de website.

snelle levering van kwaliteit items

besteld 2x high-end hoofdlampen. goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede (web)winkel met een ruim assortiment en snelle levering

Duidelijk en overzichtelijke webwinkel met voldoende keuze. Shop al jaren bij klimwinkel voor al mijn bergsport gerelateerde materialen.

Correcte en vlotte service

TOP