Best prima

De producten en bestelling was zeer goed. Echter was de communicatie qua verzending niet helemaal goed. Ik werd immers pas de avond van te voren geïnformeerd over dat het pakket aangekomen en dat deze en morgen zou worden bezorgd

Goede service!

Helaas was mijn bestelling niet op voorraad, wat een foutje was op de site (vandaar 4 sterren), maar dat werd gelijk goed met mij gecommuniceerd zodat ik toch nog hetzelfde product in een andere kleur kon kopen

Perfect, wat je verwacht

Perfect, op tijd geleverd, kwaliteit is goed!

Goed materiaal, prima prijs

Mijn ervaring is dat ze een grote collectie hebben aan goed materiaal. Daarnaast leveren ze snel en zijn ze qua prijs prima

Goeie service!

Ik had een karabiner, zeker apparaat en gordel besteld. Helaas was de karabiner niet leverbaar. Ik heb toen goed advies gekregen voor wat ik wou bestellen als vervanging. Ik ben daar erg goed mee geholpen, daarnaast ook snelle reactie. Echt super!

Goede service!

Ik had een klimgordel besteld waarvan de levering helaas vertraagd was. Via de chat ben ik goed verder geholpen om een alternatief te zoeken. Enige puntje is dat ik zelf moest vragen wat de status van de levering was, en dat ik niet door de winkel geïnformeerd werd dat er vertraging was.

Goed en snel geregeld!

Mijn schoenen waren er al snel en waren beter geprijsd dan op andere plekken!

Snel en goed

Snelle service, snelle levering en niet een veel te grote doos.

Zoals verwacht

Snelle levering van de producten

Echt super, snelle levering en duidelijke site.

Mijn ervaring is super goed. Meer dan genoeg keuze in kleuren maten en spullen. Snelle levering met met duidelijke mailtjes.

Altijd leuk om via Klimwinkel te bestellen!

Duidelijke site, ruim aanbod en zoals steeds een vlotte service.

Snelle levering en goede kwaliteit materiaal

Snelle en vlotte levering

Snelle en vlotte levering

Fantastisch!

Snelle levering en correcte service

Vlot geregeld!

Een cadeaubon besteld en dit is erg snel opgepakt door Klimwinkel. Heel fijn! Wat iets duidelijker zou mogen voor als je de cadeaubon aan iemand cadeau doet; op de cadeaubon zelf staat de dag van aankoop als 'geldig tot' datum, waardoor de ontvanger dacht een verlopen bon te hebben gekregen. Dit terwijl de cadeaubon onbeperkt ingezet kan worden, zoals te lezen op de tekst op de website bij het product. Beetje verwarrend, maar gelukkig is de service bij Klimwinkel gewoon goed!

Goede communicatie en vriendelijk

Producten in perfecte staat en snelle service

Deskundig en klantgericht

Uitgebreid en deskundig advies. Alle merken onder één dak. Goede helpdesk.

Duidelijke website en prijzen

Ik was opzoek naar iets om de stank in m’n schoenen tegen te gaan, klimwinkel heeft boot bananas die daarbij helpen. Bestelling was snel gedaan en prima geprijsd.

prettig

aangenaam

Snel en correct

Altijd een snelle en correcte levering!

Producten van hoge kwaliteit met snelle levering.

Begrijpen klimmen, begrijpen de klant!

Vlotte levering (en duurzaam: minimaal gebruik van verpakking echt klasse!), super kwaliteit, erg snelle levering en klantenservice is uiterst vriendelijk. Kortom: super winkel!

Prima prijs kwaliteit

Het product is snel en goed geleverd. De prijs kwaliteit verhouding is goed. Omschrijving van de kleur van het product kan beter.

Snel & goede communicatie

Nadat 1 product niet leverbaar bleek te zijn, kreeg ik al snel een mailtje over wat de opties waren. Hierna heb ik een vervangend product gekregen, zonder hiervoor extra te hoeven betalen :) de bestelling kwam daarna in zo’n 2 dagen binnen

Delivered on time and nicely wrapped

I am also pleased that I like the website and found it informative to help make a choice.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda