Snelle verzending & heldere omschrijving!

Top! Ik was opzoek naar stijgijzers. Goede beschrijving en waren snel verzonden.

Goede informatie en snelle levering

Ik heb klimschoenen bij jullie gekocht, fijn dat er een instructie bij stond over hoe je het beste je voeten kan meten. Helaas waren de schoenen toch te klein.

Snelle en correcte levering

Als zeer prettig

Tof aanbod, vlot in huis

Klimwinkel heeft voor beginnend als gevorderde klimmers een mooi aanbod van verschillende merken. Ze geven de goede prijzen aan de producten en de levering is mooi vlot!

Prettige ervaring

Fijne ervaring, snelle levering, producten zoals verwacht, goede klantvriendelijkheid

Levering correct en op tijd

De webshop gaf aan dat bepaald product op voorraad was maar bleek niet zonet zijn, aangegeven dat andere kleur ook goed was maar bleek ook niet te leveren. Uiteindelijk we voor dit onderdeel geld terug te mogen ontvangen. Verdere bestelde artikelen netjes vlag afspraak compleet en tijdig geleverd.

Goede communicatie, kwaliteit producten en snelle levering

Website is duidelijk en werkt makkelijk. Meerdere keren gear bestelt, en elke keer goede ervaring qua communicatie en levering

Goed geholpen

Bestelde product was niet op voorraad. Toch een goede concessie gekomen met een alternatief product.

Compleet en snel

Leuke elementen voor onze bolderbaan gescoord. De grepen zien er beter uit dan op de foto. Blij mee.

Lang wachten

Ik had echt zo veel zin om mijn bestelling te ontvangen maar helaas was dat niet zoals op de website stond binnen 5-7 werkdagen maar kon ik gerust twee maanden wachten. Wel super blij met mijn nieuwe klimtouw en setjes maar het lange wachten was wel even doorbijten. De klimwinkel klantenservice was wel heel vriendelijk en wilde altijd mij helpen om te kijken hoe ver mijn order was!

Snelle levertijden, goede prijzen.

Levertijd klopt en producten zijn zoals verwacht. Prijzen lijken ook goed te zitten.

de website is overzichtelijk. Na bestelling wordt er duidelijk gecommuniceerd wanneer het bestelde artikel wordt geleverd etc. Goed verpakt verzonden

Uitstekende service en levering

Als beginneling was ik op zoek naar kwalitatief materiaal tegen een gezonde prijs kwam ik uit op Klimwinkel.nl. Met zorgvuldig advies werd ik begeleid in de jungle van materiaal en bij verdere aankoop, top! Heel tevreden over de kwaliteit, levering en aankoop ervaring. Bedankt!

Perfecte klantservice !

Een aantal spulletjes besteld, de volgende dag geleverd. Bij nazicht bleek een musketon te ontbreken. Kan altijd gebeuren. Na een telefoontje met een zéér vriendelijke medewerker, ontving ik de ontbrekende musketon een dag later thuis geleverd. Dit kan gewoon niet vlotter of beter. TOP ! Toch al wat online besteld op diverse sites, maar deze klantvriendelijkehid, klantgerichtheid en service steekt er zeker bovenuit. Een plezier om hier te kopen en geruststellend bij een volgende aankoop. Bedankt Klimwinkel.nl !

Goede service en producten

Fijne klantenservice

Een paar die ik had besteld pasten niet. Omdat de winkel op route lag ben ik langs gereden. Hier ben ik laidback ontvangen en geholpen met een ander paar. Geen problemen.

Super webshop met hele goede productinformatie.

Klimwinkel heeft naast goed assortiment en nette prijzen en snelle levering, ook hele goeie achtergrond informatie over klimmen en uitrusting.

Efficiënt

Een hangboard gekocht. Werd geleverd in zeer korte tijd. Aangekomen in goeie staat.

Prettige communicatie en adequaat handelen

Ik kreeg een mailtje de dag na het plaatsen van mijn bestelling, dat een van de producten toch niet op voorraad was en pas over meer dan een maand geleverd zou kunnen worden en dat ik contact op kon nemen als ik bijvoorbeeld een andere kleur oid zou overwegen. Gebeld met de klantenservice en binnen 2 minuten kunnen regelen dat er inderdaad een andere kleur opgestuurd zou worden. En vervolgens de volgende dag alle bestelde producten al kunnen afhalen bij het pakketpunt. Top service dus! Heel erg fijn dat men meedenkt!

Niks op aan te merken

Snel verzonden, goed verpakt.

Zeer prettig

Ben met een vriend langs de winkel gegaan en zijn daar uitstekend geholpen!

Geweldige voorlichting en goede service

Onze eerste kennismaking met de klim winkel. Hadden niewe uitrusting nodig en alles werd prima uitgelegd. Werd ook de tijd voor genomen.Waren er zeer tevreden mee.

Goede levering maar product niet 100%

De slackline heeft een lichte beschadiging.

Perfect ervaring.

Opzich prima ervaring

Enigste nadeel, ik volgde de instructies van het opmeten voor de schoenen en harnas maar het harnas viel te groot uit en de schoenen te klein

Arduinstraat 20

4827 HK Breda