Duidelijke site en snelle en goede levering

Klimwinkel is een fijne webwinkel voor o.a. klimuitrusting. Ik bestel er regelmatig materialen en kleding en ben zeer tevreden over de afhandeling daarvan. Bezorging is altijd vlot en netjes. Ook retourneren is geen probleem.

Fijne gebruikerservaring op de website. Overzichtelijk en goed proces van product kiezen tot betalen

Groot assortiment van klim spullen met een fijne, overzichtelijke webshop. Nieuwsbrieven zijn minimaal en relevant ingestoken qua aanbiedingen en producten. Tot nu toe altijd goede ervaringen! Levering is ook vrij vlot en netjes.

Competent en klantvriendelijk

Onlangs Scarpa klimschoenen gekocht via deze winkel. Ze waren vanaf het begin transparant over de leverdatum en de klantendienst was heel makkelijk te bereiken voor vragen. Vriendelijke mensen, goed assortiment en competente verkoop!

Goede klantenservice

Vlotte afhandeling en eerlijke en correcte service

Super kwaliteit waar ik op kan rekenen.

nette snelle levering

behoorlijk assortiment, goed als het "jouw merk" betreft. bestellen en leveren net en snel! een bestelde sling was a 2 jaar oud, dat mag beter, zeker voor snel-verouderende artikelen zoals touwen slings dogbones etc, maar eigenlijk ook voor helmen en gordels zou de productiedatum van "het oudste" artikel in het magazijn zichtbaar moeten zijn. Dit houdt mij tegen om bijvoorbeeld een touw bij zulke webwinkels te bestellen, dan betaal ik liever 10E extra direct bij de fabrikant of in een fysieke winkel want dan is het tenminste zeker nieuw of controleerbaar.

Goede prijzen, snelle levering

Goede prijzen, snelle levering

Levering binnen een dag.

Overzichtelijk en snel

De website is zeer overzichtelijk met een groot assortiement en je kunt altijd rekenen op snelle levering.

Quick and reliable

Very quick delivery, no issues with the order. Everything in the order as described and expected. Also good selection of assortiment and competitive prices.

Snel ontvangen

Makkelijk te bestellen en alles netjes en snel ontvangen.

Goed!

Snelle levering, duidelijke site

Een fijne winkel met voldoende keus aan producten op voorraad.

Bij aanschaf van mijn klimset werd ik goed geadviseerd en vlot geholpen. Goede producten en voldoende op voorraad. De website is ook goed.

Zeer prettige bestelervaring

De webshop van Klimwinkel.nl heeft een goede, duidelijke gebruikersinterface en laadt snel. Ik kon snel de producten vinden die ik zocht en vond de keuzehulp daarbij ook erg handig. Mijn bestelling werd snel geleverd, en kon direct naar een PostNL pakketautomaat worden verzonden. Al met al raad ik deze shop van harte aan.

Super service

Zeker een half jaar de bestelling in order gehouden omdat de dopjes voor mijn stokken niet geleverd konden worden, met af en toe een vriendelijk mailtje. Deze week dan eindelijk ontvangen. De aanhouder wint! Bedankt voor de prima service.

Behulpzaam en vriendelijk

Omdat mijn vorige bestelling te laat kwam van een andere webshop heb ik afgehaald in deze. Bij aankomst vroegen ze eerst of ik wat wilde drinken en of ik nog dingen wilde passen. Vriendelijk en uitgebreid geholpen en tevreden weggegaan. Ik bestel hier vaker!

Goed geprijsd en vlotte levering

Klimwinkel heeft een ruim assortiment van goed geprijsde artikelen met alle bekende en minder bekende merken voor je outdoor avonturen. Als iets op voorraad is heb je het de volgende dag in huis.

snelle service

snel besteld, snel geleverd

Prima winkel!

Hier wat spullen besteld voor geocaching boomklimmen en alles keurig verpakt en snel geleverd gekregen.

Snelle levering en bij problemen komen ze met de een oplossing.

goed advies

We hebben een afspraak gemaakt in de winkel waar we vriendelijk geholpen zijn. Binnen no-time een aantal modellen kunnen passen en tevreden vertrokken

Uitstekend vlotte verzending en communicatie

Ik bestelde een nieuwe klimhelm, kreeg hel de volgende dag al op de bus! Ik had per ongeluk een dubbele bestelling gedaan en met 1 mailtje was het probleem al opgeklaard! Efficiënt en ideaal als je net voor je reis beseft materiaal tekort hebt! Super snel!

Geweldig product en erg snel geleverd! Aanrader!

Geweldig product en erg snel geleverd! Aanrader!

Bij klimwinkel is het heerlijk winkelen.

De bestelling verliep heel vlot en alles was duidelijk. Mijn pakket werd supervlug geleverd, waarvoor dank!

netjes, heldere site en op tijd geleverd!

Slackline voldoet aan verwachtingen!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!