Er werd goed meegedacht. Een deel van mijn bestelling kon niet op tijd geleverd worden, geen probleem. De zaken die wel geleverd konden worden werden alsnog opgestuurd en de rest geannuleerd. Geld binnen 3 dagen op mijn rekening.

Snelle communicatie

Een heel goed, correct en snel verloop van de bestellingen.

Een heel goed, correct en snel verloop van de bestellingen.

Vlotte aankoop en verzending

Ik had een bestelling geplaatst via internet . En is geleverd voor men verwachting.. Super service

Goeie dingen voor redelijke prijs en snel geleverd!

Goeie klimmerken en genoeg keus (alleen bij de prusiks zou ik graag nog wat meer keuze hebben). Het was de volgende dag er al, heel fijn!

Makkelijk bestellen, snelle levering, easy retourbeleid! (Als jullie dit nog gratis kunnen faciliteren is het helemaal super!)

Goed én snel! Aan te raden winkel om te bestellen.

Duidelijke communicatie over levering en bezorgd binnen het beloofde termijn. Beschrijving bij producten op site geeft goed aan wat je kunt verwachten van het product

Fijne service!

Pakketje was goed verpakt en snel geleverd!

Goede service voor een goed product.

Duidelijke website, goed overzicht en goed vindbare producten. Ruim assortiment. En snelle verzending.

goede ervaring!

Ik ben zeer tevreden over klimwinkel. Ik had een bestelling geplaatst waarvan een product niet op voorraad was. Ik heb toen een mail ontvangen met suggesties ter vervanging van het product en de mogelijkheid om mijn bestelling aan te passen. Reacties werden snel beantwoord en ik ben goed geholpen. Fijne service en snelle levering, een aanrader!

Goede producten maar buggy website

Fantastische producten, grote toegankelijkheid van vele producten die niet altijd ergens anders te vinden zijn. Maar bestellingen komen niet altijd na 1 klik in de winkelwagen terecht en er iets met de formatting van de website in Chrome dat het onmogelijk maakt om te scrollen, dus ik moet met 25% zoom en miniscule tekst dingen bestellen.

Vriendelijke en behulpzaam en soms goede aanbiedingen

Al meerdere malen wat besteld. Snel geleverd. Ook vriendelijk geholpen. Klein kritiekpuntje: Bij touw wat per meter verkocht wordt mag wel wat nauwkeuriger afgesneden worden. Had 2 touwtjes (verschillende dikte) van 1 meter. Ene was ruim 1 meter andere ongeveer 75 cm en daarmee nutteloos.

Ze hebben mij super snel en super goed geholpen!

Ik heb hier mijn eerste paar echte boulder schoenen gekocht en ben super tevreden met de hulp die ze mij hebben aangeboden tijdens het kiezen. Ze gaven mij goede informatie over de schoenen en welke maat best zou gaan. En zo ben ik nu zeer tevreden met mijn paar Ocun Havoc's! Persoon die mij geholpen heeft is Kaylee, velenmaal dank Kaylee ;)

Het was even zoeken met verschillende cadeaubonnen en kortingscodes. Gelukkig goed contact en goed geholpen. Blij met mijn nieuwe materialen.

Vlotte, nette levering goede kwaliteit

Prettig, snel, correct, geen gedoe, vlotte afhandeling, goede site. Prettige ervaring. Kwaliteit. Goed assortent

positief verrast!

Ik bestelde een Petzl Corax, wat een erg voordelig geprijsde klimgordel is, en in de omschrijving stond dat er geen tasje bij geleverd zou worden. Ik ging er vanuit dat dit een bijkomstigheid van de lage prijs was, maar vond het wel jammer. Maar.... tot mijn verbazing kreeg ik wél een tasje! Verder erg tevreden over de gordel. Erg veelzijdig en zit goed.

Great!

The product was as described and delivered very quickly!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Prima.

Gevonden wat ik zocht, snel afgewikkeld en vriendelijk ontvangen bij ophalen bestellen.

Van bestellen tot levering goed

Het bestellen, het volgen van de bestelling, het afleveren. Ik zou niet weten wat er beter kan.

Snel, goede communicatie

Duidelijke website, en fijn om steeds via de mail op de hoogte te worden gehouden over de status van je bestelling. Product was zoals op de foto's en in goede staat.

Grote hoeveelheid keuze van degelijk materiaal

Er is zeker voldoende optie voor alles wat je nodig hebt.

Spullen zijn geleverd

Ik heb ontvangen wat ik heb besteld. Prima.

Uitstekend assortiment, levering zoals beschreven.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda