Gewoon een go de webwinkel

Duidelijke product omschrijving en snelle levering!

Gewoon goed!

Bestelling snel bezorgd, kompleet en netjes verpakt.

Vooraf advies gehad per email. Aankoop en levering naar verwachting. Van één artikel, had het merk levering problemen. Dit is netjes opgelost, en ik werd regelmatig op de hoogte gehouden.

Snelle levering, compleet en redelijk goed geprijsd aanbod. Geleverde topo was beschadigd, maar dit was snel opgelost door de klantenservice

Makkelijk en snel bestellen

Snel de spullen gevonden waar ik naar op zoek was. Heldere beschrijven en goede prijzen. Bestellen ging soepel.

Goede service, goede producten

Laatst een afspraak gemaakt om klimschoenen op locatie te passen. Ik wist dat ik een meer relaxte klimschoen als tweede paar wilde, degene die mij hielp wist precies welke modellen ik moest passen en had uit ervaring ook al voorspeld welk paar waarschijnlijk mee naar huis zou gaan. En ze had helemaal gelijk. Oftewel, goede service, veel kennis daar en de klimschoendn bevielen bij de eerste keer klimmen in elk geval goed. Eerder ook eens online dingen besteld, die kwamen ook mooi op tijd dn goed verpakt aan

Snelle reacties en behulpzaam

Een heel behulpzaam team en kunnen meer vragen beantwoorden dan alleen waarom is mijn pakket te laat. Misschien dat de voorraad indicatie niet altijd up to date is.

Goed assortiment en snelle levering

Goed assortiment en snelle levering

Service

Service was uitstekend, ik was erg vertraagd door het verkeer, kwam pas na sluitingstijd aan, door even open te communiceren kon ik toch nog terecht.. en heb nu de spullen die ik nodig heb.

Snelle levering , goed verpakt, mooie producten

Tijdens het beklimmen van onze zeilboot, kwam ik enkele veiligheids items te kort. De levering ging erg snel en producten zien er zeer goed uit. Erg tevreden!

Kwalitatief en naar verwachting

Kwalitatief goede producten voor een niet extreem hoge prijs. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. Voldeed niet aan voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis, maar des ondanks binnen 2,5 dag toch de bestelling ontvangen. Verder een goede service en je krijgt wat je mag verwachten.

gewoon goed

goede prijs en snel levering een uitsteken advies op de website

Goed, ben tevreden met mijn GRIGRI en andere producten.

Snelle levering, top!

Veel keuze en goede levering

Ik was heel blij dat klim winkel black diamond pof zakken verkoopt. I had er meteen een besteld via de site en dat ging heel gemakkelijk. Helaas kreeg ik daarna pas te weten dat de kleur die ik gekozen had niet op voorraad was en pas na 2 maanden geleverd kon worden. Tot mijn verbazing was het product toch binnen 2-3 weken binnen. Ik ben er heel blij mee.

Snelle levering, correcte beschrijving artikel

Duidelijke omschrijving artikel, goedkoopste prijs van de markt en levering binnen de gestelde termijnen zoals vermeld op de website. Toppertje!

Zeer snelle levering - Goede kwaliteit

Enkele dagen voor mijn vertrek op reis een matje besteld van thermarest (Neo Air Xlite). Product was in stock. Om 16u45 besteld, volgende dag op hetzelfde uur al in huis. Alles volledig in orde! Ik slaap alvast confortabel tijdens mijn volgende avontuur. :) Zeer tevreden

Supersnelle levering!

Bestelproces eenvoudig, en de bestelde belay master de dag er op al in huis. Zo hoort het!

snelle, probleemloze bestelling en levering

bestellen en levering snel en probleemloos

Fijne en duidelijke website. Snelle levering

Vlot besteld en snel geleverd

De bestelling en levering waren snel en eenvoudig.

Goede service en snelle levering!

Goede service + Artikel snel geleverd

goede kwaliteit product, altijd verkrijgbaar

De liquid chalk die ik gebruik voor powerliften is altijd verkrijgbaar indien nodig, en bovendien van uitstekende kwaliteit.

Duidelijke website, snelle levering, goede producten

Alles ging super en soepel :)

Mooie spullen, snelle levering bij op voorraad, maar niet op voorraad duurde lang

Snelle reactie op mails maar helaas wat miscommunicatie omdat sommige mails gemist waren. Verder toen de mails gelezen waren was de service heel goed en snel.

Prima keuze, snelle levering

Goede ervaring met klimwinkel. Breed assortiment. Prijs is gewoon goed

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!