Nette en snelle levering.

Netjes volgens afspraak geleverd, zelfs sneller dan aangegeven in de levertijden

Snel, voordelig

Snel en netjes geleverd.

Snelle levering en goede producten

Prettige winkel met precies de dingen die je zoekt voor klimmen

Zoals altijd goed en snel

Super makkelijk alles gevonden en ik had de mazzel dat bijna alles nog in de aanbieding was ook!

Snelle levering van matje voor hiken en goede prijs.

Ik was op zoek naar een specifiek matje dat elders was uitverkocht. Zo kwam ik bij deze website terecht. Bestelling was makkelijk en het matje was direct verzonden.

Eerlijke prijs voor goed materiaal.

Snel geleverd. Ik had geen bevestigingsmail gekregen van mijn bestelling wat ik wat vreemd vond. Ik wist ook niet of er op zaterdag geleverd zou worden.

Goede communicatie en sneller geleverd dan verwacht

Prima producten, leveringstijd zou 2 weken zijn maar kreeg het uiteindelijk binnen een week. Werd duidelijk over gecommuniceerd.

Snelle levering, goed aanbod

Duidelijke informatie en goede prijzen

Klimwinkel geeft goede informatie omtrent hun producten en heeft daarbij ook scherpe prijzen. Alle producten zijn ook makkelijk te vinden.

Direct gevonden wat ik zocht

Goede omschrijving van de producten en snelle levering.

Erg tevreden

Snelle levering alles compleet werd goed op de hoogte gehouden

perfect

Vriendelijk aan de telefoon en ze nemen ook bij het bezoek echt de tijd voor je. Ze zijn deskundig, belangstellend en meedenkend.

kwaliteit, informatie en service: alle uitstekend

ruime keus, duidelijke uitleg materiaal, snel en correct bezorgd

Snelle levering, alles zoals verwacht!

Goede prijzen, groot aanbod, snelle levering en alles netjes verstuurd.

Mooi product

Het product is snel geleverd. We zijn blij met de kwaliteit en het grappige design.. superleuk om hier een kadootje te vinden voor een klim-fan!

Heel correcte levering.

Alles kwam op tijd. Heel degelijk verpakt. De producten doen wat ervan verwacht wordt.

Correct en snel

Correcte en snelle levering. "1 day deliveries" geloof ik tegenwoordig niet meer, maar tot mijn grote verbazing was deze levering er inderdaad de dag nadien. Sterk werk!

Pruduct wijkt qua kleur beduidend a

Op de website staat een heel andere kleur aangegeven en omschreven dan wat het produkt feitelijk is.website.

Snelle levering, groot aanbod

Voor onze cursus allerlei materiaal nodig. Klimwinkel had alles. De korting vanuit NKBV is mooi meegenomen.

Goed assortiment en snel verstuurd.

Ik had snel iets nodig voor een klim-uitje, en klimwinkel is een van de weinige die ook werkelijk de volgende dag bezorgd. Groot assortiment voor goede prijzen, echt een aanrader!

onzeker maar goed bediend

de levering was snel en in orde, maar kreeg geen bevestigingsmail. de dag dat ik wou bellen of alles doorgekomen was kwam het pakket al toe. dus geen klachten.

Super snelle levering

De wenste is duidelijk en het levering was geweldig snel. Heel prettig!

Klantvriendelijk, goed assortiment en goede klantenservice

Ik heb er meerdere keren wat besteld en de manier afhandelen/snelheid is prima. Goede communicatie tijdens de afhandeling van de terugroepactie van de "Petzl Scorpio Eashook". Erg prettig dat ze actief acteren en klanten informeren over de terugroepactie! De keren dat ik te maken met de klantenservice was het ook met 1 dag geregeld dus super!

Fijne webwinkel!

Fijne webwinkel, kom hier graag.

Altijd al goed en correct geleverd.

Mijn ervaring is dat klimwinkel mij nog nooit in de steek heeft gelaten. Enige minpuntje is dat wat ik soms zoek niet altijd te verkrijgen is op klimwinkel. Maar dat kom je natuurlijk op iedere andere site ook tegen. Goede site doe zo verder .

Arduinstraat 20

4827 HK Breda