Goed assortiment en snelle levering

Ik bestel regelmatig bij klimwinkel en ze leveren altijd op tijd, en bellen even als dat niet lukt.

Een fijne site met een breed assortiment en snelle levering.

Ik heb als startende klimmer tot nu toe bijna al mijn klimspullen gekocht via Klimwinkel.nl. De site heeft een breed assortiment en alles is tot nu toe naar tevredenheid geleverd. Ik weet zeker dat ik de site vaker ga gebruiken.

Snel en correct

Goed spul

Moondust chalk is wat klonterig maar blijft wel goed aan je hand zitten.

Fijne advies aan de telefoon en de volgende dag in huis

Fijn als je even kan bellen omdat je twijfelt en dan een gewoon eerlijk advies krijgt. Mijn Petzl Swift RL had ik de dag erop al in huis.

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering, bedankt!

goed assortiment, goede service

Goede keuze kunnen maken. Helaas een mammut-karabine toch niet meer voorradig. Werd netjes gemeld en opgelost. En kon een bestelde klimhelm nog wisselen voor een ander. Top.

Snel en gemakkelijk

Dit is de eerste keer dat ik bij deze winkel iets heb besteld. De online winkel was makkelijk te navigeren en de prijzen waren niet te hoog. Verder zijn de producten die ik heb besteld netjes en onbeschadigd aangekomen. In zijn geheel was het een fijne ervaring om hier spullen te kopen

Helder, betrouwbaar, snel

Artikelen van goede kwaliteit, zoals omschreven, snel afgeleverd

Snelle levering en fijn contact met de klantenservice.

Alles verloopt soepel!

Top winkel! Snelle levering goede producten en fijne service.

Klimwinkel is voor mij de winkel waar ik al mijn klimspullen bestel. Je krijgt goed vermeld hoe en wanneer je pakket word bezorgd en als er iets is dan helpt de service je echt top! Ze verkopen goede producten van goede merken zoals Petzl en Black Diamond maar ze verkopen ook van hun eigen merk klimwinkel en dat is ook super! Kortom een fijne winkel.

Prima, geen klachten..!

Op tijd geleverd. Goede communicatie over artikelen die niet op voorraad waren.

Goed Assortiment voor de correcte prijs

Net voor de vakantie besloten een clipstick aan te schaffen, en nog netjes op het afgesproken moment ontvangen

Nette en snelle levering

Laatst een Edelrid Ohm en Petzl Dual Adjust besteld op zondag en dinsdag was het al binnen in een heel nette doos in formaat afgstemd op de zending. Eerder dingen besteld bij de klimwinkel en hele positieve ervaringen. Prijs is goed, service top en website fijn. Ook mooi dat je er als NKBV of KBF lid korting krijgt.

Gewoon goed

Snel besteld, snel geleverd en goed kwaliteit spullen !

Gewoon de beste webwinkel met de beste service

Bestelling besteld en de volgende dag al in huis, netjes verpakt met voldoende verpakkingsmateriaal, zeker een aanrader voor elke klimmer.

Prachtige one-stop-shop voor alles!

Niet dat ik gelijk breed heb ingekocht maar m'n familie doet van alles aan verschillende bergsport en het is fijn om te weten dat er een winkel is met goed aankoop advies waar we niet drie kwartier voor moeten rijden.

Goede snelle service

Al vaker bij klimwinkel besteld en altijd een snelle levering gehad. Ook toen het een keertje fout liep bij de post was klimwinkel goed bereikbaar voor overleg

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Uitgebreide website met kwalitatief goede artikelen. Snelle levering.

Altijd goede service

Kwaliteit is altijd goed, bezorging is snel en zonder problemen. Ik kan er vanuitgaan dat wat ik koop, kwaliteit is.

Prettig site met goede levering.

Naast een fijne site en goede levering, worden ook eventuele vragen of problemen op een correcte manier afgehandeld.

Goede kwaliteit, snel geleverd, goede service

Goede spullen gekocht op klimwinkel.nl. Ik vind dat er goede duidelijke info bij alle artikelen staat, wat helpt de juiste keuze te maken. Verder is het aanbod groot en voor een goede prijs.

Comfortabel

Comfortabele schoenen, ook voor technische routes. Geschikt voor smalle voeten.

Goede service en snelle verzending

Fijne ervaring en een zeer snelle levering de volgende dag.

Snel en uitgebreid

Ik had mijn bestelling laat in de avond geplaatst en het was de ochtend erna al geleverd. Mijn bestelling was een maat 47 klimschoenen. Het is volgens mij redelijk uitzonderlijk aangezien die maat niet overal beschikbaar is.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!