Heel goed geholpen. Naar de winkel komen heeft daadwerkelijk meerwaarde.

In de winkel heel duidelijk uitgelegd gekregen wat de beste keuze is voor wat ik nodig had. Geen verkoop praatjes, maar daadwerkelijk advies waar je iets aan hebt.

Goede een flexibele service

Klimwinkel.nl biedt een mooi en ruim assortiment, snelle levering. Eén product was niet voorradig, hierover weet ik netjes geïnformeerd met de vraag of ik wilde wachten tot alles compleet was of dat de voorradige producten alvast opgestuurd moeten worden. Top geregeld!

Snelle bezorging

Snelle bezorging duidelijke mails

Snelle verzending, goede prijs/kwaliteit verhouding.

De benodigde items waren snel te vinden op de website en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle verzending, had het een dag later al in huis.

Makkelijk, snel en voor de beste prijs

Het assortiment is ruim en mijn bestelling was de volgende dag al geleverd.

Klantgericht en goed bereikbaar

O.a de bestelde handschoenen waren niet beschikbaar. Ik kreeg een alternatief aangeboden die beter en iets duurder waren. Ik kreeg dit alternatief zonder extra kosten.

Prijs/kwaliteit is zeer goed

Snel leverd als verwacht!

Ben er heel blij mee. Ontving mijn klimschoenen binnen een dag! Top service

Supersnelle service

Een winkel met alleen maar A producten, met een snelle verzending en een goede na-service!

Na wat problemen met verzending erg goed.

In eerste instantie was mijn bestelling in het magazijn blijven liggen maar na mailcontact is het allemaal snel goed gekomen.

Erg vriendelijke medewerkers die helpen aan een goede oplossing

Snelle levering zoals beloofd met kwalitatief goed materiaal

Een betrouwbare winkel waar ik al m'n klimspullen haal. Geven goed advies en hebben goede producten, die zoals geadverteerd vlot geleverd worden.

correcte afhandeling

Goeie communicatie per mail. Communicatie op de site over voorraad kan beter.

De klimschoen die ik wilde is langdurig niet op voorraad, maar dit werd pas gecommuniceerd nadat ik mijn bestelling had geplaatst (op de site stond een levertijd van rond de 5-7 dagen). De afhandeling per mail was verder prima.

Perfecte service

Shop online is heel overzichtelijk Heel snelle behandeling van uw aanvraag U wordt op de hoogte gehouden wat de status is van uw bestelling Snelle levering ( is niet altijd nodig maar was mooi meegenomen)

Snelle verzending en competitive prijzen

Op woensdag een bestelling geplaatst wat gelijk op vrijdag binnen kwam. Producten waren netjes verpakt. Na flink te hebben gegoogled zijn de prijzen hier als een van de goedkoopste. Conclusie: goede webwinkel.

Good!

All good

Duidelijk en behulpzaam

Goed aanbod en goede service, de laatste noodzakelijke producten voor mijn 4000m beklimming kunnen bemachtigen via het grote aanwezige aanbod. Binnen een dag in huis. Dikke 10 Bedankt en tot de volgende samenwerking van mijn volgende Alpen avontuur.

Snelle levering, keurig verpakt en uitstekende kwaliteit producten!

Goede spullen voor goede prijs

Goede spullen, snelle service, goede prijs. Snelle klantenservice.

keurig geregeld

snelle levering.

Uitgebreid aanbod, goede informatie en uitstekende service.

Als beginnend klimmer kon ik door de uitgebreide omschrijvingen mijn weg vinden. Toen ik een bestelling plaatste kreeg ik vlot bericht dat een item niet beschikbaar was, en werd ik goed geholpen aan een vervangend item.

goede opvolging en feedback

materiaal was niet onmiddellijk binnen. Ik kreeg info van de vermoedelijk leveringsduur en eventueel kans om materialen om te ruilen voor een snellere levering. Na omruiling was het pakketje een dag erna geleverd!!

Breed assortiment, snelle levering

Duidelijk advies op de website, breed assortiment, volgende dag geleverd. Ideaal.

Mooie producten en snel geleverd.

Mijn vriend en ik hebben beiden een paar klimschoenen besteld. Met de maattabel is het gelukt om de juiste maat te bestellen. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de schoenen, daarnaast was de bestelling de volgende dag in huis.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!