Goede website, ruim aanbod, snelle levering

Een betrouwbare en gebruikersvriendelijke webshop met een ruim aanbod en snelle levering.

Fijn en vlot contact met de klantenservice

Een deel van mijn bestelling was niet op voorraad. Ik had het wel snel nodig. Het mail contact daarover verliep heel prettig. Steeds snel reactie terug en goed meedenken over een oplossing.

snelle correcte levering, producten zoals verwacht

veel producten op voorraad, snelle levering binnen een dag ! goed service

Goede snelle service

Snel en klantvriendelijk

De levering was snel. Daarnaast word je erg goed geholpen bij de klanten service. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord. En er werd goed mee gedacht.

Erg tevreden met de service en informatie

Kwa assortiment en uitleg van de producten is het super, ik had beginner klimschoenen nodig en ik had ze al snel gevonden! Wat welnog valt te verbeteren, is het al toevoegen van een retour formulier bij de bestellen. Ik moest een kleinere maat hebben, toen moest ik het zelf uitprinten, dat is geen probleem, maar het zou een 5 sterren beoordeling wezen als die erbij had gezeten

Op de heldere site met een breed aanbod snel mijn gewenste klimtouw gevonden!

Mijn eerste ervaring op de site van klim winkel. Ik was verrast door het aanbod en uit de klimtouwen die ik wilde hebben zat een verassende keuze. Snel besteld, persoonlijke mails en uiteindelijk voor een product dat niet direct op voorraad was toch snel geleverd. Super!

Meedenken met slim samenvoegen van 2 pakketjes die ik een uur na elkaar besteld had.

Zie de titel

Super geholpen door een gekwalificeerde medewerker!!

Geweldig geholpen bij het uitzoeken van mijn uitrusting voor Via ferrata

Heel goed geholpen door klantenservice

Had paar klettersteig-sets besteld. Kreeg het bericht dat ze pas na 6 weken geleverd zouden worden. Contact met klantenservice per mail opgenomen en vrij vlot tot een heel goed en snel alternatief gekomen. Hele goeie service.

Snel en compleet

Boulderschoenen en tape besteld, werd binnen enkele dagen geleverd, compleet, goed ingepakt. Top service!

Geweldige klantenservice

Erg fijne producten en snelle levering, de klantenservice blijft me verbazen (in een zeer positieve zin) Als er iets mis gaat lossen ze dit snel en fijn op Er was mij een pakket dubbel gestuurd, ik belde ze op en werd vriendelijk geholpen en hoefde niks terug te sturen

Gewoon goed

Er zat alleen een klein gaatje in de zak van de magnesium. Maar dit is waarschijnlijk de schuld van de bezorger want de doos was ook kapot. Tapeje over de zak en ik kan weer lekker klimmen

Kende ze niet; prima afwikkeling order

Had hoofdlampje nodig voor kleinkinderen. Kende klimwinkel niet. Prima en snelle service. Ben benieuw naar de andere producten.

They have all kinds of sports goods

The delivery is fast. Quality of the goods is perfact

Helm besteld en 2 dagen later in brugge ,gewoon top

Fijne online winkel

Fijn webshop, en goede communicatie.

2 goeie leveringen en correcte communicatie!

2 goeie leveringen en correcte communicatie!

Prima, maar artikel wel 1 dag later afgeleverd dan de website suggereerde.

Mijn bestelling werd helaas 1 dag later afgeleverd dan op de website werd aangegeven. Dat was jammer omdat het om een verjaarscadeau ging. Verder alles prima verzorgd.

Snel, goedkoop en goeie service

Goeie site en goedkoper dan andere.

Jullie levering is als abseilen in volle vaart zo snel

Zeer goede service en snelle levering

Ondanks verhoogde levertijd,duidelijkheid, service en een glimlach

Omdat ik het product in reserve wilde bestellen wilde ik geen vervangend product en na duidelijk en goed overleg met de klantenservice is dit prima opgelost.

Snelle levering, goede service, goede prijs, mooie producten

gewoonweg top voor je klimuitrusting :)

Prima Spullen voor een goede prijs. Zeker gezien de over het algemeen snelle levertijden.

Duidelijke site, na de bestelling 1 ding aanpassen geen probleem en snel geleverd!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda