Ruime keuze in producten, goede prijzen en snelle levering.

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Via de overzichtelijke site besteld, volgende werkdag in huis, prima!!

Vlotte service en levering

Ruime webshop met veel keuze. Levering is snel en zoals beloofd op de correcte locatie. Daags nadien aangekomen in postpakketpunt zoals gevraagd. Kwalitatief materiaal, perfect verpakt.

snelle service

Leuke site met een uitgebreid aanbod en leuke aanbiedingen. Daarbij snelle levering.

Helaas is het verkeerde product toegestuurd

Door post nl vertraagd met 2 dgn en via jullie de verkeerde maat met een pakbon waarop de goede maat wel staat. Jammer het was bedoeld als cadeau waardoor de nieuwe eigenaar het nu niet mee kan nemen op vakantie.

Perfecte hulp op afstand per telefoon!

Er is moeite gedaan het pakketje op tijd te bezorgen. 2 pers. gesproken: Beide bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

Goeie/snelle afhandeling

Website navigeert makkelijk en bestelling kwam snel aan

Snelle levering en goede klantenservice! Er wordt direct met je meegedacht.

Mijn levering was niet compleet leverbaar, maar binnen een dag werd er contact met mij opgenomen, was de bestelling gewijzigd en werd alles verstuurd. Top!

Great customer service

They were friendly and helpful

Snel, goede spullen geleverd!

Goed materiaal, snel en verzorgd geleverd!

Snel geleverd goed product

Het product wat ik besteld was was dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag mooi optijd in huis!

Snelle verzending en duidelijke site.

De dienstverlening van Klimwinkel.nl is dik in orde.

Het zoeken naar een product, het bestellen hiervan en de betaling gaan allemaal gemakkelijk. De levering door Post.nl ging ook snel. De bezorgkosten zouden wat mij betreft al bij een lager bedrag van € 75,- mogen worden geschrapt. En als ik dan bezorgkosten moet betalen, vind ik een levering aan huis wel prettig i.p.v. ophalen bij een afhaalpunt.

Mijn bestelde product was niet op voorraad. Na een belletje keurig alternatief gekregen en erg blij met de snelle levering

Super blij met onze nieuwe klimspullen

Super blij met onze nieuwe klimspullen

Toppie

Gewoon goede servicewn kwaliteit spullen niks mis mee . rock and roll!!!!

Snel en duidelijk

Ik was aangetrokken tot de klimwinkel website door een mooie kortingsactie. Toen een van de producten die ik had besteld niet op de korte termijn leverbaar bleek te zijn, kreeg ik direct een mailtje waarbij ik kiezen dit product te annuleren en alleen de rest van mijn bestelling te betalen. Binnen 2 dagen was mijn bestelling al binnen. Helemaal tevreden over de klantvriendelijkheid en heldere communicatie!

Altijd super snelle service!

Zoals altijd, is binnen no-time mijn aankoop verzonden en binnen! Met een goed assortiment en af en toe eens een kortingsactie die de moeite waard is, kom ik altijd graag terug bij Klimwinkel.

Perfect.

Het product was hier het goedkoopste. Zeer vlotte afhandeling en super snelle levering.

Goede service en bezorging

Klimwinkel heeft een goed assortiment en de kennis om je te helpen bij je keuze. De levering is altijd zorgvuldig en op tijd zoals aangegeven op de site.

Prima shop!

Mooi aanbod van klim spullen. Niet heel groot. Beetje ouderwetse manier om een retour aan te melden.

Fijn aanbod, snelle levering

Ik kocht hier mijn nieuwe klimgordel en eerder carabiners. Snelle verwerking van de bestelling en een adequate afwikkeling van de bestelling. Ik had eenzelfde gordel besteld welke ik ooit vroeger had aangeschaft. Uiteraard zitten er kleine verschillen in de gordel maar het blijft een top product.

Super service en snel geleverd

Super service en snel geleverd

Naar behoren

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!