Goede communicatie en super snelle aflevering, perfect!!!

Prima ervaringen met Klimwinkel

Snelle service, niks te klagen. Paar carabiners besteld en snel geleverd

Snelle levering tegen gunstige prijs.

Snelle levering gemak bij bestellen en gunstige prijs.

Goede prijs kwaliteit!

Mooi aanbod voor een goede prijs

Gevraagd om een specifieke wens bij een product en alles is geleverd naar wens.

Snel en precies.

Zeer positief, artikel was er heel snel.

Fijn winkel met correcte informatie over het product en snelle verzending

Top winkel. Al diverse keren besteld, nooit teleurgesteld. Ook retouren worden correct afgehandeld. Daarnaast kundig personeel dat verstand heeft van de producten.

Prima service snelle levering

Levering is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden worden van de status van je bestelling

Is gewoon uitstekend

Zo als het hoort

Hoogtepuntje van de dag

Klimwinkel.nl doet gewoon wat ze beloven. Vandaag besteld is morgen in huis. En wat ze leveren is goed!

Helemaal top!

Ik had 2 artikelen besteld. 1 was helaas niet direct leverbaar. Na telefonisch overleg is het andere artikel direct de zelfde dag verstuurd en de volgende dag in huis. Top service van Klimwinkel.nl

Snel en goed verpakt verzonden

Goed juiste product en snel in huis

Fijn materiaal werkt goed

Ik ben erg tevreden met mijn aankopen. De petzel Luna gordel zit goed en ik zou hem zeker aanraden. Ik ben bljj dat ik voor de mammut smart heb gekozen want die past het beste bij mij

Uitstekend geholpen

Snelle levering en goede service. De website is overzichtelijk en bestaat uit een breed assortiment. De bestelde producten kwamen netjes verpakt de volgende dag binnen.

Mooie site en snelle levering

Ben blij met de klimwinkel, al verschillende producten gekocht of besteld en ben zeer tevreden.

Uitstekend als cadeau

Ik heb een cadeau kaart gekocht. De kaart is direct naar de jarige verstuurd. De jarige kreeg hem snel in de bus. Fijne service.

Super goede service

Door een tekort aan o.a. grondstoffen. Waren mijn bestelde primus gasbkikjes tijdelijk niet leverbaar. Z ze reageerde snel en goed op mijn mail. Zo werd er aangegeven wanneer het product naar verwachting weer voorradig zou zijn en boden ze evt. Weer een alternatief. Maar gelukkig was het na enige tijd weer leverbaar en direct verzonden !

Netjes op de hoogte gehouden van de levering, goede prijs, breed assortiment. Misschien als tip: wat meer suggesties als combi-deal wanneer je meerdere spullen van dezelfde productgroep afneemt.

Snelle levering en kwaliteit helemaal naar wens!

Correcte service

Eerste bestelling, zeer doeltreffend, gemakkelijk op te volgen

Ik heb al enkele keren van klimwinkel producten besteld. Zelfs toen ik Crashpad later op de dag bestelde, was het dag erna thuis aangekomen. Producten zien er goed uit en klantenservice is vriendelijk. Ga hier zeker opnieuw bestellen!

Alles wat ik nodig heb en snelle levering.

Alles wat ik nodig heb is in een logisch keuze systeem te vinden. De bestellingen zijn ook altijd erg vlug binnen.

mooie spullen voor een goede prijs snel in huis

ruim en professioneel assortiment. bestellen gaat eenvoudig.

Goede meedenkende service

Prettige manier van communiceren en meedenken

Zoals altijd gewoon goed

Bestelling met producten met een langere levertijd gedaan. Dag later heeft Klimwinkel contact opgenomen met de mededeling dat de leverancier niet kon leveren en hebben ze een alternatief aangeboden. Kan niet anders zeggen als dat ze dat netjes gedaan hebben.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!