Top webshop

Snelle levering en duidelijke website, alles wat je nodig hebt als klimmer

Top winkel met groot aanbod en snelle levering

Top winkel met een heel groot aanbod van kwalitatieve spullen. De levering is ook goed en snel.

Prima service, snelle levering, degelijk materaal. Site ook makkelijk bruikbaar.

Elke keer goede service en komen afspraken na

De klantenservice is meedenkend wanneer er concrete vragen zijn en/of problemen met voorraad. Altijd naar mijn tevredenheid afgehandeld. Prijs is ook concurrerend met andere zaken als bijv. Campz, Bergfreunde of Bever. Ik bestel het liever hier dan een Duitse zaak, i.v.m. levertijd en klantenservice.

Zeer goed, alleen waren de levertijden verkeerd aangegeven op de website.

Top product!

Snelle levering!

weinig op voorraad!!

Wat ik ook bestel is niet op voorraad

Goede producten en ervice

Kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs, levering binnen 1 a 2 werkdagen, gewoon goed!

Perfecte service

Direct na mijn bestelling kreeg ik het bericht dat één artikel niet in stock was en de levering daardoor lang zou kunnen duren afhankelijk van de toeleverancier. Er werd mij meteen aangeboden om de reeds beschikbare artikelen toch al te verzenden of te wachten op een volledige levering. Ik heb toen gekozen om te wachten en ben daarbij steeds heel eerlijk en correct op de hoogte gehouden. De uiteindelijke levering was volledig in orde. Dit gaf ondanks de lange wachttijd, waar voor alle duidelijkheid Klimwinkel zelf niets aan kon doen, een goed gevoel over mijn aankoop bij Klimwinkel. Ook het aanbod en de prijzen zijn heel goed.

Gewoon goed !!

helaas waren de bestelde gasflessen niet voorradig maar na een telefoontje van de klimwinkel een super alternatief gekregen !

Jammer dat de winkel niet op zaterdag open is, of een koop avondje.

Prima product, geweldige service

Duidelijke communicatie, helder en snel levermoment en natuurlijk het product wat was besteld.

Artikelen als omschreven, snelle levering

De artikelen zijn netjes en tijdig verzonden. Vindbaarheid van de website is goed.

Snelle levering, conform verwachting

Ik vond snel wat ik nodig had op de website, de bestelling was snel gedaan en binnen een paar dagen geleverd. PRecies wat ik besteld/verwacht had.

Goede producten en service

Goede kwaliteit producten, worden tijdig bezorgd.

Top producten snel geleverd

Producten zijn top en heel snel geleverd. Enige (kleine) minpunt is dat het aanbod op de webshop een beetje beperkt is, ik zou graag uit meer producten willen kiezen

Betrouwbaar, snel en fijne service.

Heb meerdere malen spullen besteld. Ben heel tevreden met de spullen maar ook met de service. Toen ik een order had geplaatst met meerdere producten en er één niet snel geleverd kon worden hebben ze in overleg de andere spullen eerder opgestuurd. Ik kon ook kiezen voor hetzelfde product in een andere kleur.

Overal goed

Snelle levering wanneer het op voorraad.

Fast delivery and good items

Good

Snel, praktisch en duidelijke communicatie

Onlangs 2 klettersteigsets besteld voor de Alpen komende zomer. Deze zijn inmiddels (reeds de volgende dag!) geleverd, inclusief het handige boekje over klettersteigen. Bovendien is de uitleg op de site over materialen e.d. helder en informatief.

Altijd producten met top kwaliteit

Uitstekend, vriendelijk en snel

Dit was mijn tweede bestelling bij de klimwinkel. Ik had het laatste product van een ouder model besteld, daar was namelijk een mooie aanbieding op. Het specifieke model was echter toch niet meer in het magazijn te vinden. Daarop hadden zij telefonisch contact opgelegd om de situatie uit te leggen, en boden ze het nieuwe model aan voor dezelfde prijs als het oude model. Ik vond dat dit netjes was opgelost en ze waren erg vriendelijk aan de telefoon. Product was de volgende dag nog in huis. Kortom, ik zou de klimwinkel zeker aanraden en ga zeker vaker hier bestellen.

Snel geleverd, geen klachten

Prima service, duidelijke website, heb geen klachten.

Alle wensen zijn naar verwachting uitgekomen.

Super snelle levering. En de goedkoopste. Goede uitleg op de site.

Prima producten, goede prijs, snel in huis

Genoeg keuze. Mooie producten. Veel op voorraad. Goede prijs. Snel thuis. Dat is wat ik wil.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda