Zeer snel

zeer snelle levering en vlotte afhandeling.

Snel en goed

Goed verpakt en snel verzonden. Ik had nog een verzoekje voor een touwmand in kleur welke niet op de site stond. Dit is goed gekomen met een enkele opmerking.

Kwalitatief goed materialen en snel in communicatie en dienstverlening.

De bestelde materialen waren door omstandigheden niet gelijk leverbaar. Daarover werd gelijk duidelijk gecommuniceerd en naar eventuele alternatieven gezocht. De communicatie was vriendelijk en snel!

Snel en betaalbaar

Een uitgebreid assortiment met grote maten en snel geleverd

Excellent

Always quick and amazing service

Prima winkel, zeer goed advies!

Kom als ervaren klimmer, diverse klimschoenen testen. Zeer goede adviezen en meedenken. Gemoedelijk en alle tijd.

Snelle, goede levering

Snelle goede levering. Website is erg fijn. Winkel voelt persoonlijk aan

Snelle levering. Geen bevestiging van bestelling ontvangen voor zover ik weet.

Snelle reactie, prompte levering, top service

Na telefonisch contact ivm met een terugroep actie van Petzl, concrete afspraken gemaakt voor omruil, ondanks het feit dat de materialen niet bij Klimwinkel waren aangeschaft. Zoals beloofd hebben we de nieuwe sets binnen een weer mogen ontvangen met een leuk begeleidend berichtje erbij. Reden om een nieuwe aanschaf ook weer bij klimwinkel te doen. Duidelijke site en adequate meldingen over de status en voortgang. En een snelle levering. Top

Snelle service en goede kwaliteit

Goede spullen, ruim assortiment en snelle levering.

Snelle levering, prima producten

2 producten besteld. Snel binnen en netjes verpakt.

Duidelijke site en snelle levering

Geen problemen gehad en de producten zijn zoals verwacht. In een mooi kleine doos verstuurd.

Snel en professioneel

Had persoonlijk contact met hen omdat er een artikel niet meteen voorradig was. Klimwinkel stelde een vervangproduct voor dat heel snel ook de rest van mijn bestelling vervoegde. Fijn gevoel!

Uitstekende service

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Goed , duidelijk, snel.

Niks te klagen. Goeie duidelijke beschrijvingen en video’s bij het product. Levering snel en optijd.

Easy and fast delivery

Essy and fast delivery. Really satisfied

Snelle levering, top service

Er was iets mis met deel van de bestelling en daar werd direct heel goed op gereageerd.

Top materialen en geweldige levering

Ik heb mijn materiaal binnen 5 dagen binnen gekregen in top kwaliteit en snelle levering het is stevig en licht kwa gewicht

Super service!

Product dat ik eigenlijk wilde bestellen bleek voorlopig niet op voorraad te zijn. Ze hebben geholpen met het vinden van een alternatief en ze zijn mij ook nog voor een deel tegemoet gekomen. Heel vriendelijk!

Geweldige service en hoogstaande kwaliteit producten

Geweldige service en hoogstaande kwaliteit producten

Ik had een potentieel probleem met een aangekocht goed, de persoon van de klantendienst heeft dit even nagekeken en bleek toch in orde te zijn

Slecht

Verkeerde diktemaat die ik geleverd heb gekregen. Had M5 nodig gehad maar kreeg M10 geleverd. Heb de artikelen met verzendbewijs terug kunnen sturen nu wachten op het geld retour.

Uitstekend klantcontact

Bij bestelling was er teveel geleverd, na belletje (zo eerlijk zijn we) werd prompt een retourlabel gestuurd met een klein extraatje erin, waarvoor dank. (Gekochte producten waren bekend, en zijn goed zoals verwacht.)

Zeer snel

Besteld en volgende dag al ontvangen.

Duidelijke website en goede klantenservice!

Supermooie en duidelijke website met een fijne klantenservice!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!