Lange levertijd, maar prima jaloezieën

Het bestellen ging vrij makkelijk. In het bestelproces kreeg ik schroefjes aangeboden. Die heb ik niet besteld, omdat ik al jaloezieën had hangen, waarvoor ze in de plaats zouden komen. Maar ik vond dat niet heel duidelijk. Het hoe en wat. De levertijd was erg lang en ik werd niet goed op de hoogte gehouden van de status. Pas toen ik zelf contact opnam, hoorde ik dat de levertijd langer duurde dan vooraf aangegeven. De jaloezieën werden netjes in een koker geleverd en zijn redelijk makkelijk te plaatsen.

Alles van a-z prima in orde

Geen feedback alleen maar complimenten. Heldere taal, goede hulpmiddelen en duidelijke communicatie.

Ik ben heel tevreden, alles ging volgens jullie koopproces, zonder problemen.

Ik ben heel tevreden, alles ging volgens jullie koopproces, zonder problemen.

Goed afgeleverd, stevig verpakt

Levering komt overeen met de bestelling.

Heel snel en correct geleverd

Top. Zeker een aanrader

Fijn bedrijf met een groot assortiment raambedekking.

Het uitzoeken, zelf opmeten en bestellen van de houten jaloezie is heel makkelijk. De service van het bedrijf, zoals het opsturen van kleurstaaltjes, de verpakking van de bestelde jaloezie is erg goed. De communicatie bij vragen is bijzonder prettig en adequaat. Hartelijk dank daarvoor.

Makkelijk besteld, snel geleverd, prima prijzen.

We hadden het snel nodig en dat lukte ook allemaal - top. Product ziet er goed uit; kwaliteit moet natuurlijk de komende jaren gaan blijken... dat is lastig te voorzien nu. Voor alsnog blij met het product, het bestelproces en de tijdige levering

Mooie en goede kwaliteit

Makkelijk te installeren. Mooie kwaliteit

Kwaliteit in product en handleiding

Mooie bamboe jaloezieën, degelijk en goed afgewerkt materiaal. Ophanginstructie duidelijk. Kleurstelling is perfect i.c.m. het ladderband. Prachtige uitstraling. Erg tevreden!

Prima service, klantgericht@

Jalouzieen besteld. Goede terugkoppeling van de bestelling. Heel tevreden! Ruime keus en geleverd naar wens.

Heel tevreden

Goede website. Duidelijk en makkelijk stap voor stap inmeten en bestellen. Goede leveringstijd (ongeveer 2 weken). Goed verpakt. Goede kwaliteit en netjes afgewerkt. Maar let goed op bij het monteren, de bijgeleverde instructie zit er niet voor niets bij. Goed lezen voor je begint, anders zitten de montagebeugels precies op de plek van het bedieningsmechaniek … en dat is juist niet de bedoeling.

Top, prijs/kwaliteit perfect, levering op tijd, goed verpakt, makkelijk te monteren!

Zie boven

Mooi op de juiste maat! Mooi geleverd!

Gewoon goed

Prima verzorgd, tot aan de levering aan toe. Zeer correct.

Zien er goed uit ook de maat is perfect zoals aangegeven.

De prijs en het materiaal zijn in verhouding, zou ze hier zo wel weer bestellen. Maar de levertijd was niet zo geweldig daar ze in productie werden genomen op 20 dec 2024 en ze 7 tot 8 dagen zeggen nodig te hebben ( kan nog de drukke kerstdagen en zo begrijpen ) werden ze op 17 januari 2025 bezorgd. Maar wij hadden gelukkig geen haast dus voor de rest perfect.

Goed produkt en goede service

2 Jaloezieen gekocht en opgehangen. Geleverde materialen zijn van een goede kwaliteit en het ophangen is heel eenvoudig.

Product naar tevredenheid.

Na enige strubbelingen met de bezorger uiteindelijk op het juiste adres afgeleverd en in goede staat ontvangen.

Top bedrijf

Ik raad dit bedrijf voor 200% aan TOP

Prima product met mooie uitstraling en gemakelijke montage

Prima jaloezien en vlotte levering

Gemaakt volgens bestelling en netjes afgewerkt en snel geleverd

Mooi product en duidelijke instructies

Het was gemakkelijk op te meten vooraf, en het geleverde product voldoet perfect aan de afmetingen. Het ophangen was gemakkelijk met de meegeleverde instructies. Mooie materialen, een boost voor onze badkamer.

Wel betaal Geen levering

Helaas na het faillissement, en de doorstart te horen gekregen dat ik een nieuwe bestelling mag plaatsen met korting. Het geld wat al betaald is zijn we kwijt en geen levering.

onwil

na hun faillissement probeer ik opniew bij de overnemende partij een order te plaatsen maar men is te beroerd om de oude order (130 euro kwijt ) opnieuw in te voeren zodat ik uiteindelijk toch mijn bestelling krijg tegen weer ruim 100 euro. Uitermate teleurstellend Ik ga wel ergens anders kopen

Prima acties op falen van DPD.

Ik heb genoeg met U gecommuniceerd hierover, dus nadere uiteg is niet nodig.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.