Correct

Heel blij er mee

Ik heb nu al drie bestellingen gedaan in de afgelopen jaren. Goede kwaliteit en goed verpakt geleverd. Zeker aan te raden.

goede service

Goede service ontvangen bij oplossen probleem.

Makkelijk te bestellen, veel keus en faire prijzen.

Topkwaliteit, eenvoudig te plaatsen en snelle levering.

Exact op maat, snel geleverd, mooie kwaliteit

Goede omschrijving op de website, duidelijk bestelproces, goede updates via de mail en een mooie kwaliteit lamellen. Zeer tevreden.

Ik ben goed geholpen.

Goede kwaliteid,prima service

Vlot en vriendelijk

De jaloezieën waren van goede kwaliteit en gemakkelijk te instaleren. De service was vriendelijk en behulpzaam. En de stalen die geleverd waren, hebben ons kunnen helpen met de keuze want de kleuren waren verschillend met die online. Alles samen, top

Alles prima gegaan geen op of aanmerkingen

Super gegaan alles mooi op tijd geleverd

Alles prima in orde

Levering duurde lang ( 1 maand)

Mooie jaloezieën, keurige levering

Prima kwaliteit jaloezieën, prima service, snelle reactie op vragen. Jammer dat de meegeleverde schoeven van belabberde kwaliteit zijn zodat we van meerdere (ondanks zeer voorzichtig aandraaien) de kop eraf draaiden. Dit maakte de montage er niet eenvoudiger op. Jammer, anders waren we 100% tevreden.

Bamboe jaloezieën

Ik heb bamboe jaloezieën besteld. Eerst kleursamples gekregen en daarop mijn keuze gebaseerd. Het klopt met de werkelijkheid want inmiddels heb ik ze al binnen! Ze zijn prachtig!!

van levering tot plaatsen perfect

houten jaloezien worden uiterst netjes verpakt en bezorgd, de houten jaloezieën zijn van zeer degelijke goede kwaliteit en zijn makkelijk te monteren met de bijgeleverde op hang bevestigingen, wij hebben de zwarte 50mm genomen en zijn er erg blij mee!

Helemaal goed!

Snelle en vriendelijke service bij vragen (door een persoon en zonder ellenlang keuze-menu!!). Duidelijke montage-handleiding. Degelijk verpakt bij bezorging. De jaloezieën zijn mooi van kwaliteit.

Verhouding prijs kwaliteit sterk

Verhouding prijs kwaliteit sterk, heel mooi product. Duidelijke en eenvoudige instructies om maten op te nemen en te monteren. Vlotte levering.

Precies als verwacht, precies aan de maat.

Hele goede winkel

Hebben er nu voor de 2e keer besteld en we zijn zeer tevreden. Alles mooi en netjes, mooi ingepakt en ontvangen.

Mooie jaloezie!

Onze algehele ervaring met jaloezieën.nl is heel goed. Het bestelproces was heel gemakkelijk. Je wordt stap voor stap meegenomen in het meten en in alle opties voor de perfecte jaloezie. De levering van onze jaloezie ging heel goed. Er was goede communicatie over het aflevermoment. De jaloezie was goed verpakt. Op de ophangbeschrijving stond dat we de jaloezie met 2 mensen konden ophangen maar wij hadden voor een jaloezie van 3 meter wel 3 mensen nodig. De reden dat wij 4 sterren hebben gegeven in plaats van 5 heeft de volgende reden: - de meegeleverde schroeven (waar we voor betaald hebben) waren niet van hele goede kwaliteit. Eén schroef brak ook af bij het monteren. Ik zou voortaan zelf schroeven halen bij de bouwmarkt. - het latje wat over het metalen bovenstuk gaat heeft magneetjes en deze lieten eigenlijk gelijk al los. Gelukkig waren ze gemakkelijk weer terug te schroeven maar voor zo veel geld zou je verwachten dat dit allemaal goed vast zit.

snelle, goed verpakte levering van mooi product

besteld volgens hun instructies, meten enz, na 6 werkdagen al in huis en past perfect, ook weer goede handleiding voor montage.

Fantastisch maatwerk en snel geleverd

Vanaf begin tot eind super tevreden. Ik vond het erg prettig om vooraf wat kleurstaaltjes te kunnen ontvangen. Op basis daarvan de perfecte combi kunnen maken voor onze badkamer. Van inmeten tot levering in 1 woord Fantastisch!

Een uitstekende service.

Gemakkelijk te bestellen en gemakkelijk zelf te plaatsen. Mooie afwerking.

Beschrijving montage onduidelijk

Mooi materiaal. Beschrijving montage onduidelijk. Een vertaling voor mensen die geen Engels spreken had er wel aan toegevoegd mogen worden.

Goede kwaliteit en goede bezorging

Altijd prima jaloezieën en netjes geleverd. Ook mooie korting gekregen terwijl ik zelf een foutje had gemaakt. Top bedrijf.

Mooie kwalileit en kleuren jaloezieën

Blij met deze aluminium jaloezieën. Wel oppassen met ophangen want de verf op het profiel is kwetsbaar. Maar als je dat weet is het verder geen probleem. Ze hangen perfect.

Mooie luxaflex!

Wij hebben metalen luxaflex besteld voor in de stacaravan. Deze ramen hebben afwijkende afmetingen. Opgemeten en besteld bij jullie en na 3 weken binnen gekregen. Top kwaliteit en mooie kleur, wij zijn er erg blij mee!

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.