Goede kwaliteit alleen wat probleempje met montage beugeltjes

Levering en kwaliteit heel erg goed en tevreden mee. Ik had alleen problemen met de montage van de beugel aan de linkerzijde omdat de mechaniek in de weg zat. Dit ondanks ik de bijgevoegde handleiding had gevolg

Hoge kwaliteit, logistiek top.

Alles is naar tevredenheid ontvangen. Alle onderdelen apart verpakt en voorzien van naamsticker. Jaloezie is echt van hoge kwaliteit. sierraad i de keuken.

Fantastisch!

Ook ons nieuwe huis weer gekozen voor Jaloezieën.nl en wederom zeer tevreden. De raambekleding is echt prachtig en keurig op maat. Alles paste weer perfect. Ondanks de drukte hadden we ze binnen 3 weken in huis, heel blij mee.

Wel probleem bij het plaatsen van bevestiging beugels i.v.m. beperkte mogelijkheid voor de positie daarvan. (alleen op linker en rechter smalle kozijnen).

Geleverd wat besteld was de maat was perfect

De jaloezieën zijn mooi , gemakkelijk te plaatsen en de bediening werkt perfect en de prijs kwaliteit zeer goed , en snelle levering

Super!!

Zeer correct, heel behulpzaam! Een paar keer een mail gestuurd, ivm kleur , heel snel antwoord en oplossing ! Wij kunnen niks verkeerd zeggen! Jaloezieën zijn top!! Perfect op maat! Zeer tevreden!!!

Prima service, mooi gemaakt!,

Prima service, binnen de termijn geleverd!

Ik ben super blij met de mooie houten jaloezieën

Ik was erg onzeker om zelf in te meten. Uiteindelijk met bestellen toch maar even gebeld om zeker te weten of ik het allemaal goed had gedaan. Super geholpen en nu hangen de jaloezieën prachtig en goed op maat.

Prima product

Eenvoudig bestellen en snel geleverd,

levering en zelf monteren geen probleem

Mooi en hoe

Zeer goed geholpen

Vriendelijke, duidelijke communicatie.

Heel goed.

Duidelijke website, snelle levering. Maat was prima, goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle levering, mooi product, prima prijs

Snelle levering, product voldoet aan onze wensen en tegen een hele redelijke prijs.

Prima service alleen vonden we de pendel of hoe dat heten mag, aan de koorden wat kwetsbaar. Daar hebben we nieuwe voor gekocht.

We zijn heel blij met onze nieuwe aanwinst

Keurige levering , mooie kwaliteit hout. We zijn zeer tevreden over deze nieuwe aanschaf . Het staat prachtig. Dus we zijn zeer positief over onze aanschaf bij jaloezieën .n.l.

tot nu toe super

5 jaloezieën besteld voor een erker, maten waren precies zoals besteld en ze hangen ook op gelijke hoogte zien er geweldig uit met een woord super

Jaloezieën prima op tijd geleverd en conform de bestelling!

De bestelde jaloezieën zijn netjes op tijd geleverd. Veilig verpakt en zonder beschadigingen. Voldoet aan de verwachting

Snelle levering, goede maat jaloezieën

De levering was veel sneller dan aangegeven werd bij het bestellen. De maten zijn perfect@

Mooi en degelijk product, vlotte dienstverlening.

Mooie oplossing om een kamer te verduisteren. Licht qua gewicht, maar toch voldoende stevig. Vrij snelle levering en met een minimum aan handigheid te monteren.

Wij zijn super tevreden met onze bamboe jaloezieen, makkelijk zelf online te bestellen, en goede tips om zelf in te meten!!

Goed service!

Ben heel tevreden

Uitstekend weer

Snel, perfect, stevig, geen rommel

Perfect!

Makkelijke bestellen, snelle levering, makkelijke installatie en proper resultaat.

Even wachten maar wel van goede kwaliteit

We hebben even moeten wachten... misschien ook door de corona maar eens aangekomen passen ze perfect op maat en van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.