Super mooie jaloezieën

We wilde een kleur die niet tussen de kleuren stond, gelukkig werd er niet moeilijk gedaan om zo toch een tweede dezelfde te kunnen kopen. De kleur was er wel in een andere maat. Super blij mee. Wel een plastic plastic dopjes.

Super !

Heel mooie kwaliteit en super mooi !

Zien er mooi en gezellig uit

Heb ze ook bij anderen gezien en vond het er mooi uitzien

Kwaliteit voor een goede prijs

Goede service met gratis kleurstalen, snel en goed verpakt geleverd.

Prima kwaliteit, vlot geleverd en goede service.

Goede ervaring met Jaloezieën.nl. De producten voldoen zeker aan de verwachting en ook de service was prima.

is geleverd zoals besteld dus top !!

is geleverd zoals besteld dus top !!

schitterend

Goede kwaliteit. Levering mooi op tijd.

Snel en goede kwaliteit juist spijtig dat er wat problemen waren met de bezorgdienst( slechte chauffeur) zelf niet aan de deur geweest gewoon 2x direct terug naar depot gereden

Perfect gemaakt

Precies zoals ik het wilde hebben

Nette, vlotte communicatie. Fijn om n aantal stalen te mogen ontvangen. Levering volgens afspraak. Opvallend netjes en doordacht verpakt. Montage zonder enig probleem. Deugdelijk materiaal. Ik ben alleen maar positief en dit is een serieuze recensie.

Alles super geregeld

Mooie bamboe jaloezie, warme kleur.

Mooie bamboe jaloezie met warme kleur (eiken). De kleur van het trekkoord en de bak eromheen vind ik minder mooi, maar dat kon je op de foto's niet goed zien. Wel erg tevreden!

prima levering

levert volgens specificatie

Topkwaliteit voor een reële prijs

Op tijd geleverd, goede website, degelijke materialen en constructie.

Jaloezieën zijn binnen de gestelde termijn geleverd en voldoen aan de verwachtingen.

Prima product, goede kwaliteit, nette prijs

De jaloezieën hebben een mooie uitstraling. Mooie materialen gebruikt. Een aanrader!

Geleverd volgens de opgegeven maten, paste dus precies,

Dit is al de vierde keer dat ik iets bestel bij jaloezieën.nl. Elke keer tot volle tevredenheid. Van

Alles prima in orde.

Op afgesproken tijd geleverd, precies goede maat en mooie kwaliteit.

UITSTEKENDE KWALITEIT/PRIJSVERHOUDING !

Met eenvoudige montage voorschrift, juiste afmeting en een prachtig resultaat. kortom EXCELLENT.

Klantgerichtheid

Jaloezie.nl werkt klantgericht. Heeft een duidelijke website en reageert snel en adequaat op telefoon of e-mail. Het product wat ze leveren heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering volgens afspraak en met een duidelijke instructie voor de montage.

Mooie kwaliteit

Ook de levering was prima. Goede verpakking, alles zat erbij. Een echte aanrader !!!

Goede service.

Zeer tevreden makkelijk te monteren het enige wat ik miste waren een paar schroeven om de klemmen te bevestigen verder ziet het er prachtig uit.

perfect bedrijf

Eindelijk een bedrijf met een perfecte website! Alles is duidelijk en de gevraagde monsters waren de volgende dag binnen. Een helder stappenplan voor opmeten van de ramen en bestellen van het product. De doos met bestelde jaloezieën was behoorlijk beschadigd, maar de jaloezieėn gelukkig niet. Duidelijke instructie voor bevestiging. De jaloezieën voldoen helemaal aan de verwachting en ben zeer tevreden over dit klantvriendelijk bedrijf!

professioneel en afspraken worden keurig nagekomen

Bereikbaarheid is goed, en de jaloezieën werden zelfs eerder geleverd als gepland. Zeer klantvriendelijk.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.