Snelle service en mooie producten

Snelle service en mooie producten

Mooi product

Heel tevreden met onze nieuwe lamellen van bamboe. Snelle levering en toen bleek dat de levering niet compleet was is dat heel snel opgelost. Ik zou zeker nog een keer bestellen of aanbevelen aan andere.

Mooie jaloezieen, naar verwachting geleverd

Mooie kwaliteit, maten zijn exact. Precies zoals de stalen. De levertijd zoals bij bestelling aangegeven klopt precies bij mijn bestelling. Zeer tevreden!

Prima product voor een mooie prijs

Zoals gezegd: prima product voor een mooie prijs. Goede toelichting voor montage.

Mooi product

Keurige levering, precies op maat. Zeer goede verhouding prijs kwaliteit, zou zo weer bestellen als ik nodig heb.

Makkelijk bestellen via de site. Snelle levering. Goed verpakt.

Mijn ervaring van bestellen tot het leveren van mijn eerste bestelling verliep vlot en correct geen opmerkingen. Daarom terug besteld en hoop op een even vlot verloop.

Top prijs-kwaliteit!

Wij hebben prijs vergeken tussen jaloezieen.nl en een gekende keten. Tussen de stalen geen verschil te merken en uiteindelijk de bestelling geplaatst. Zeer snelle levering, duidelijke instructies voor plaatsing en top kwaliteit!

Voldoet aan de verwachting

Ik heb gekozen voor een bamboe jaloezie, goede informatie op de site en geleverd volgens afspraak. Mooie kwaliteit, ik ben tevreden.

super tevreden

goede jaloezieen we zijn er erg tevreden over tot zover

Fantasties

Zeer snel geleverd was heel keurig ingepakt met twee jaloezieën. Zelf in dertig minuten geplaatst Mijn adres voor de volgende keer. Voor mij een aanbeveling voor mijn familie en vrienden. EEN AANBEVELING VOOR IEDEREEN die jaloezieën wil hebben.

Perfecte koop bij een super bedrijf.

Duidelijke website, goede begeleiding, snelle en foutloze levering. Montage-aanwijzingen eenduidig en foutloos.

perfect

in alle opzichten was alles perfect verlopen. en alles zeer verzorgt getransporteerd, en op af gesproken tijd geleverd. zeer tevreden. bedank voor de goede zorgen.

UItstekend product en service!

Gewoon perfect

Alles gewoon perfect verlopen van A t/m Z opgegeven maten zijn exact gemaakt.

Alles ging goed en snel

Heel mooi product met goeie service

Ik was onder de indruk van jullie winkel en website! Veel keuze en heel betaalbaar! En vooral zeer tevreden over de informatie, staaltjes die mij werden toegestuurd en de meer dan duidelijke meet- en montageinstructies! Tenslotte ook over het logistieke proces van productie en verzending werd ik heel goed en pro-actief geïnformeerd! Mijn complimenten!

Eenvoudig te plaatsen en een fantastische uitstraling!

Het is niet de eerste keer dat ik jaloezieën heb besteld bij jaloezieën.nl. Dat zegt genoeg. Ze zijn van goede kwaliteit, eenvoudig te monteren en een geweldige uitstraling. Een zeer aanbevolen product voor iedereen die jaloezieën in huis wenst.

Voldoen prima

Voldoen goed

helemaal top

alles snel en vooral met juiste maat geleverd net als voorgaande keren

Prima jaloezieën tegen een prima prijs

Het duurde even, maar toen ik ze ontving was ik zeer tevreden: smalle bamboe jaloezieën. Goed verpakt, duidelijke instructie, prima afwerking. Ik heb er meteen nog een besteld voor een ander raam.

Prima kwaliteit, we zijn zeer tevreden!

Netjes ingepakt en prima geleverd. Geen beschadigingen en de breedtemaatvoeringen waren correct. Wellicht 1 klein puntje waren de lengtes van de jaloezieën. Sommige hingen 2 of 3 mm boven de vensterbank terwijl de hoogte maat correct was aangegeven. Persoonlijk zou ik vlg keer de hoogte dus met 1 of 2 cm hoger aangeven. Maar voor de rest een en al lof!

Zeer mooie kwaliteit en handig ophangsysteem

Alles perfect en heel snel geleverd!

Mijn volgende bestelling terug bij jaloezieen.nl

Helemaal Top!!

Prachtig mooi en helemaal op maat en geweldig verpakt. Ik raad Jaloezieen.nl zeker aan.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.