Kwaliteit

Hele mooie houten jaloezieën, echt kwaliteit. Het werd ook zeer goed ingepakt opgestuurd. Zeer tevreden

Alles goed geregeld en prachtige producten

Prima geregeld

Snel en correct geleverd. Prima service

Goed geholpen bij vragen en onduidelijkheid. Er wordt snel gereageerd. Jaloezie is mooi van kleur en goede kwaliteit,

Behulpzaam

Fijn telefoongesprek over mijn gemaakte fout van de bestelling.

Goed en geen nonsens

Jaloezieën doet wat het gevraagd wordt

Alles van begin tot eind perfect.

Ik heb uw adres via een klant van u en heb uw adres ook al weer door gegeven aan een volgende klant.

Mooie en kwalitatief goede jaloezieën. Goed

Mooie kwaliteit, snelle levering, prima verpakt, eenvoudige goede montage. Had ophangbeugels te weinig ontvangen. Binnen 1 dag nageleverd. Prima service. Ben dik tevreden met Jaloezieën.nl

Goede site duidelijke instructies en documentatie klein verbeterpuntje.

Van alle aanbieders heeft deze site de beste informatie en instructies om succesvol in te kunnen meten en te bestellen. Op het punt van plaats waar de jaloezieen bevestiging moeten worden zouden iets meer keuzescenarios mogen worden weergegeven dan op de dag of in de dag. Bij ons kwamen we daardoor niet weg met de meegeleverde bevestigingsbeugels. Een telefoontje leverde prima meedenken en gelukkig een werkende oplossing met zich mee.

Prima geholpen

Uiterst vriendelijk geholpen door een medewerker en direkt besteld levertijd binnen twee weken en alles hangt perfect.

Op de website precies kunnen invullen wat mijn wensen zijn. De luxaflex precies op maar besteld en ontvangen. Montage is zeer eenvoudig. Prijs kwaliteit verhouding is perfect.

Prima levering volgens afspraak.

Goed product en mooie afwerking. Snelle levering en het resultaat is prachtig. Makkelijk te bevestigen en goede instructies om op te meten. Aanrader!

Heel fijn bedrijf

Goede kwalitatieve Jaloezieën besteld. Was van 1 jaloezie een latje beschadigd. Kan gebeuren. Us netjes opgelost. Koordhangertje waarvan er 1 te weinig bijzat. Kosteloos nagestuurd. Service is echt heel goed! Complimenten!!

Superkwaliteit voor voordelige prijs

Ik bestel al jaren bij Jaloezieën.nl. Altijd superkwaliteit voor een mooie prijs. Voor het eerst ook rolgordijnen besteld en deze zijn ook fantastisch

Uitstekend en betrouwbaar

echt uitstekende ervaring. De levering was netjes binnen de verwachte tijd. De bezorger was vriendelijk. De jaloezie was uitstekend verpakt en ziet er heel mooi uit. Er bleken andere beugels nodig te zijn en deze werden keurig de volgende dag al ontvangen. Bijzonder goed bevallen en een aanrader.

Prima, snel verstuurd. Duidelijke uitleg.

Alles compleet met goede beschrijving.

Gewoon goed.

Duidelijke site en meetinstructie. Duidelijk bij wie welke verantwoordelijkheid ligt. Snelle levering. Heldere communicatie over eventuele vertraging. Mooi product.

Prima op maat en uitstekende kwaliteit.

Jaloezieën kwamen goed verpakt binnen, niets beschadigd. Alles aanwezig wat nodig was, juiste maat en prima kwaliteit.

Kwaliteit snelle levering

Ik heb in totaal 3 jaloezieën besteld. Van 1 was het tuimelkoord korter dan van de overige! Verder te vreden.

Alles Top!

Prijs/kwaliteit top! Verzending stevig, correct en 'on time' Product is zoals verwacht werd en perfect op maat aangepast!

Oké

Best tevreden

Uitstekend!

De kleurstalen werden meteen toegestuurd. De levertijd van de jaloezie was, ondanks de Corona-situatie, veel korter dan verwacht. Het paste allemaal prima, al het bevestigingsmateriaal zat erbij en de jaloezie is mooi afgewerkt. Dus uitstekend!

De levering was sneller dan verwacht, wij ontvingen de lamellen al na 8 werkdagen thuis. Afmetingen kloppen perfect met deze die werden doorgegeven. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop.

Top bedrijf

Kwaliteit = goed Communicate = top Levering = sneller dan verwacht Bedankt.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.