Uitstekend!

Snel geleverd. Zorgvuldig verzonden en kwaliteit uitstekend. Al eerdere leveringen gehad. Zeer tevreden!

Werd netjes gebeld dat er een foute meting in mijn offerte stond

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Een goede en makkelijk bestelmodule op de site . Snelle levering en alles is compleet

Alles zeer prettig en vlotjes verlopen

De bestelling is zeer goed uitgevoerd. 1 jaloezie bleek niet goed te werken, maar dit is naar volle tevredenheid telefonisch afgehandeld. Ik heb de jaloezie zelf kunnen 'repareren' en een kapot steuntje werd onmiddellijk per post opgestuurd. Het contact was van begin tot eind zeer vriendelijk en behulpzaam.

Eenvoudig en correct.

Eenvoudig te bestellen dankzij goede instructies. Vlotte levering.

Prima en erg snel.

Keurig verpakt en verzorgd.

Goeie prijs-kwaliteit verhoudibg

Prima product voor n goede prijs.

Zeer snelle levering, prima produkt

Zeer snelle levering, zelf in deze corona-tijd. Duidelijk montage handleiding. zelfs lengte van 180 cm prima alleen te monteren.

Alles naar wens

Goede website, duidelijke communicatie, op tijd geleverd, en mooie kwaliteit jaloezieen.

Kwaliteit, service en levering: top!

Alles keurig in orde. Mooie kwaliteit houten jaloezieen. Ik zou zeker nog een keer bij jaloezieen.nl bestellen.

Perfecte pasvorm, snelle levering

Eenvoudig te bestellen, goede instructie, past altijd en goede kwaliteit. In een woord: aanrader!

Mooie jaloezieen, prima kwaliteit

Goede kwaliteit jaloezie en, eenvoudig te monteren.

Voldoet aan onze verwachtingen.

Mooie alluminium jaloezieën. Bevestigingsmaterialen waren ons inziens niet al te stevig. Beetje summier.

Kwaliteit en niet echt duur!

Voor onze nieuwe huis voor de kamer,keuken besteld 2 jaar geleden. Nu voor de hal besteld. Zeer tevreden!

Snelle levering. Mooi product

Snelle levering. Mooi product

zie volgend kader

De montage is zeer vlot verlopen. Een duidelijke beschrijving. Eigenaardig dat op 2 jaloezieen het optrek en neerlaat koord bestaat uit 3 stuks...moeten dat er geen 4 zijn zoals op de andere 2 stores. Ik heb deze nog niet durven neerlaten. Ook de afdekhulzen hebben op 2 ervan speling...ze wippen aan 1 kant omhoog. Wat moet ik hiervan denken. Vriendelijke groeten AM De SChrijver

Snelle en correcte levering

Zeer duidelijke installatie brochure online.

Zeer goed gedaan.

Geleverd een prachtig produkt. Benadrukt : controleer op schade. Zeer sterke verpakking alleen met een voorhamer kun je misschien schade maken. Goede montageinstructies. Fijne ervaringen dus.

Goede serves

de Jaloezieen hangen het duurde ff maar het hangt en prefect mooi naast elkaar je zou op afstand denken dat het een geheel is. er komt volgend jaar weer een bestselling misschien wel eerder maar dan hangt af van hoeveel geld ik nog hebt. Dank je

Alles OK, niets aan te merken

Prima kwaliteit/prijs verhouding en correcte levertermijn

Prima verzorgd en goed uitziend materiaal. Tot op heden zeer tevreden.

Top service, mooie en degelijke producten.

Top service, mooie en degelijke producten.

Simpel bestellen snelle levering

De maten nemen werd helder uitgelegd. Vervolgens snelle levering. Alles keurig en handig ingepakt. Heldere uitleg voor bevestiging. Alles hing binnen korte tijd. Alles ziet er geweldig uit. We zijn erg tevreden...!

Altijd perfect !!!

Reeds 3de keer dat ik iets bestel en telkens alles perfect in orde. Prijs, kwaliteit, service, levertermijn, verpakking,... Noem maar op, alles super. Zeker aan te raden !!!

geweldig

Goede uitleg over meetinstructie, en dan goed inmeten! En je krijgt een prachtig eind resultaat. Goed verpakt en verzonden,in een woord geweldig.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.