zeer positief

van begin tot einde echt positief

Altijd blij met resultaat en service

Goede kwaliteit, levering altijd sneller dan aangegeven, duidelijke site met stap voor stap bestel module. Prima klantenservice Een aanrader!!!!

Prima kwaliteit voor een mooie prijs

Mooie jaloezieën , eenvoudig en snel te monteren Prima kwaliteit

Jaloezieën zijn geleverd binnen de verwachte levertijd. Perfect verpakt, bezorging ging goed, duidelijke handleiding erbij en super kwaliteit jaloezieën van bamboe. En natuurlijk de prijs ook super!

Goede maat en gemakkelijk te monteren Goed product. Ik heb al meer jalouzien besteld bij u.

ok prijs kwaliteit

Spijtig dat er geen rekening is gehouden met de onderste plan! De ze raakt de boekenplank onderaan wanneer deze jaloezieën in schuine stand staan! Met vriendelijke groeten EddyW

Heel tevreden

Goede degelijke kwaliteit. Montage heel eenvoudig.

Jaloezieën van goede kwaliteit.

Bestelling online makkelijk te plaatsen. Levertijd klopte. Netjes verpakt en product is zoals besteld.

Helemaal goed!

Prima levering, zonder problemen opgehangen. Echt een aanrader.

Top service!

enige vertraging opgelopen. Maar keurig opgelost. Super kwaliteit!

super

Heel duidelijke website en alles verlopen naar wens

Zeer net product

De vier witte bamboe jaloezieen die ik heb besteld zijn erg netjes. Net ophangsysteem en netjes afgewerkt. De service is erg goed. Ik twijfelde over de kleur band en daar ben ik prima mee geholpen.

Ze staan prachtig

Via internet terecht gekomen bij Jaloezieen.nl. Bestelprocedure was duidelijk en eenvoudig. Met de meethulp van de website alles perfect opgemeten. Je moet daar even de tijd voor nemen maar dan heb je ook wat. Besteld twee jaloezieen waarvan ėėn brede en één wat smallere in carbon black met koof in de dag. Op de afgesproken tijd werden ze geleverd. Ophangen was kinderspel met zijn tweeën. Alles past tot op de millimeter. Het ziet er geweldig uit. Prachtige op maat gemaakte raamdecoratie voor een nette prijs. Chapeau 5 sterren.

Duidelijke en vlotte communicatie

Zeer duidelijke website. Goede opvolging van de bestelling. Correcte afspraken.

Tevreden met de jaloezien

Met behulp van de gratis staaltjes een keuze kunnen maken. Duurde een maand voordat het geleverd werd vanwege Corona. Maar de levering op zich was stipt. Voor herhaling vatbaar.

Goeie service, heel mooie spullen van goede kwaliteit

Het hele huis met houten jaloezieën aan de ramen. Dit over verschillende jaren, service blijft goed, spullen van hele goede kwaliteit.

Vijf sterren

Blabla

binnen de afgesproken tijd geleverd

ik had zelf wat vergeten in te vullen bij de bestelling volgende dag gebeld en veranderd kosteloos moest het zien als serves van de zaak

Zeer goed, komt na wat je vraagt..mooi!

Toppie..goede prijs, uitstekende kwaliteit en zeker voor een vervolg vatbaar

Goede service, produkt is prima!

Prima service, goed produkt

Past perfect, goede kwaliteit

Goede ervaring. Ga meer bij jullie bestellen.

keurig verpakt en netjes afgeleverd goed email contact voor eventuele vragen. bij het ophangen van de jaloezie miste ik 1 dingetje. even een telefoontje en de volgende dag was dit alsnog nagestuurd. zeer mooie jaloezie. kwaliteit!

Fantastisch !!!

Het eindproduct is prachtig!!! Maar, ik heb wel wat bedenkingen bij de verzending. De doos kwam licht beschadigd toe zodat ik onder voorbehoud heb getekend. Uiteindelijk was er een lichte beschadiging aan de grootste jaloezie (de afsluiting aan het uiteinde was losgekomen en halfweg de aluminium baar zat er een uitstulping -> fragiel want ook de verf is vlug beschadigd). Wanneer deze jaloezie gemonteerd was, viel het niet zo op, vandaar dat we ze niet retour hebben gestuurd.

Zeer tevreden, ondanks vertraagde levering

Na gratis stalen the hebben besteld, een kleurkeuze gemaakt en vervolgens via het duidelijke meetoverzicht jaloezieën besteld. M.b.v. de overzichtelijke montage handleiding de jaloezieën geplaatst en het eindresultaat liegt er niet om. Prachtig!

Betrouwbaar en goede kwaliteit en service.

Goede communicatie. Prima kwaliteit en goede service.Heel tevreden over het eind resultaat.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.