Netjes en in orde ontvangen Duidelijk om te plaatsen Enkel hebben we 5 koordjes en maar 4 uiteindeknopjes ???

Heb mijn bestelling nog steeds niet compleet binnen!

Onplezierig geholpen, moet er telkens achteraan bellen. Antwoord we hebben het druk en het is corona tijd. Vind wachten niet heel erg maar wil het nu wel eens allemaal af hebben.

Perfecte jaloezieën. Ik was bekend met het ophangsysteem en ze hingen dan ook in 20 minuten. Ze waren heel netjes en stevig verpakt.

Voldoet 100% aan de verwachtingen

Qua maatvoering, kleur en zorgvuldigheid bij het transport (verpakking) voldoet Jaloezieen.nl volledig aan de verwachtingen. Ook de nazorg was prima. De geleidekabels bleken iets te kort. Eén telefoontje en de dag daarop waren vervangende kabeltjes in huis.

Goede after sale

Na wat op en neer mailen is mijn probleem uiteindelijk uitstekend op gelost.

Alles perfect

Zoals vorige keer, voor 100% in orde

Prima kwaliteit. Ben erg blij met het resultaat. Bediening werk soepel, ook bij de grote ramen. Ook compliment aan de vervoerder. Geen beschadigde dozen en bij bezorgen alle dozen met de bovenkant ook boven neergelegd. Heb jaren in de stoffering gewerkt en wel anders meegemaakt.

Top kwaliteit voor een eerlijke prijs

Makkelijk te plaatsen. Uitstekend verpakt. Duidelijke Nederlandse instructies.

Mooi produkt, goede service.

Ik heb drie jaloezieen besteld. Deze mochten geen kieren aan de zijkant hebben, dus ik heb ze erg strak ingemeten. Jullie stuurde mij hierover vantevoren een mail met een waarschuwing daarvoor. Ik vind dat goede service. Ik heb het risico genomen. Door omstandigheden kon ik ze pas enkele weken later ophangen, dus het was nog even spannend. Maar ze hangen perfect!

Geweldig product

Mijn ervaring met het bedrijf is uitstekend de jaloezie zag er geweldig uit zoals bij de vorige bestelling ben zeer tevreden een aanrader

Kan niet beter!

Na samples toegestuurd te hebben gekregen en een keus te hebben gemaakt besteld via de zéér duidelijke site waar je stap voor stap doorheen wordt geleidt. Ontvangst van de goederen tijdig aangekondigd en te volgen via T&T. Bij het uitpakken blij verrast over de solide verpakking, er kan gewoon niets beschadigen tenzij er geweld wordt uitgeoefend. Om tot slot via een duidelijke beschrijving het lamelgordijn op te kunnen hangen. Kortom, PERFECT !

In een woord, fantastisch

Alles paste in 1 x, zijn er erg blij mee! Heb nog 3 ramen die ik zou willen, hoop dat er x een aanbieding voorbij komt!

Volgens planning en uitstekend uitgevoerd. Misschien is het verstandig om al vroeg aan te geven wanneer de (verlate) levering staat gepland ondanks de onzekerheden in deze coronatijd. Op een bepaald moment was er lang geen contact geweest waardoor ik twijfelde of de opdracht wel door zou gaan.

Prima jaloezieën

Door Corona iets latere levering maar kwaliteit/prijs verhouding prima

Helemaal TOP

Product prima verpakt tegen beschadigen en past precies. Super tevreden

Prima levering volgens maatvoering en levering

Prima levering volgens maatvoering, levering en prima service.

Prima materiaal, mooie luxaflexen, goede levering en klantcontact.

Prima levering en kwaliteit

Goede kwaliteit. Levertijd was wel een week of 4 maar dit was al aangegeven bij bestellen.

Kwaliteitsmateriaal.

De houten jaloezieen zijn van mooi strak materiaal gemaakt. Ook brede zware jaloezieen zijn eenvoudig te monteren en te bedienen en hangen mooi. De kunststof bevestigingsbeugel voor de koorden zou zwaarder uitgevoerd moeten zijn.

Heel tevreden

Kleur stalen waren snel binnen. Iets latere levering dan werd aangegeven, hier geen bericht van gehad. Gemaild en direct antwoord. Jaloezieën staan prachtig, perfecte maten mbv meetinstructies. We gaan er nog bestellen.

Erg tevreden van de mooie jaloezieën.

We moesten zoals vooraf al aangegeven iets langer wachten op de levering wegens de corona drukte, maar het was het wachten waard. Het is erg mooi, de afwerking is prima, goede kwaliteit. Erg tevreden klant hier!

Mooie kwaliteit langere levertijd dan verwacht

Super mooie kwaliteit, echter was de levertijd 4 weken ipv 10-13 werkdagen. Dit wel ivm de COVID-19 maar dat werd niet duidelijk vermeld op de website. Pas na mailen werd ik erop gewezen dat het op de factuur stond. Gelukkig kwam er wel snel reactie nadat ik gemaild had.

Op tijd geleverd, zeer eenvoudige montage. Top.

Tevreden

Afhandeling order prima, product valt wat tegen

Op basis van een eerdere bestelling 3 jaar geleden, waar ik uiterst tevreden was over het geleverde product, dit jaar opnieuw bamboe jaloezieën besteld. Helaas is het kleurassortiment sterk teruggebracht tov 3 jaar geleden, toch een keuze gemaakt maar ik stel vast dat én het product anders oogt dan voorheen én ik jammer genoeg niet de goede kleur heb gekozen. Dit laatste kan ik mezelf aanrekenen omdat ik geen monsters heb opgevraagd. Kan het zijn dat Jaloezieën.nl een andere leverancier heeft?

alles was keurig geregeld

alles was keurig geregeld

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.