Prima product voor een prima prijs.

Kwaliteit is zeer goed en voldoet aan de verwachtingen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Top, aanrader!!

Mooie jaloezieën, prima service, passen perfect!

Topkwaliteit aan lage prijs

- premium kwaliteit - levering zonder probleem - afmetingen kloppen op de milimeter - heel lage prijzen

Mooi product voor een mooie prijs.

Mooi product voor een mooie prijs. Levering in België verliep niet zo vlot. Maar uiteindelijk na wat heen en weer bellen en nog een paar keer te bellen is het in orde gekomen.

Zeer tevreden over het geleverde artikel

De levering zelf was een lachertje Heel de dag thuis en dan niet geleverd (boodschap via track and tracé : te laat) Levering maandag zonder uur te vermelden. Maandagochtend eventjes niet thuis, kaartje in de bus : niet aanwezig. Maak via mail een afspraak om het artikel zelf op te halen in Bergen op Zoom. Wil vertrekken, komt de buurvrouw toegelopen met het artikel. Voor hetzelfde geld was ik voor niets naar Bergen op Zoom gereden

Geweldig maatwerk geleverd! Super service mooi materiaal.Aan te bevelen.

Prima ervaringen mooie jaloezieen

Dit is de tweede keer dat wij jaloezieen online bij jullie hebben besteld. Prima kwaliteit, mooie producten. Dit keer duurde de levering aaanzienlijk langer dan vorige keer echter dat staat op de site ook aangeven.

Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Product voldoet aan de verwachtingen.

Mooi materiaal

Mooie jaloezieën. Makkelijk te installeren. Ik bestel binnenkort opnieuw

Zeer tevreden!

De jalouzieën kwamen stevig ingepakt binnen en zagen er heel goed uit. Het ophangen was een fluitje van een cent. Ook ben ik tevreden over de telefonische contacten. Al met al prima.

Zeer tevreden ook direct reageren als er een klacht was en deze dan zo vlug mogelyk terug hersteld

Prima, Doen wat is beloofd.

Product voldoet aan de verwachting, zien er goed uit en de kwaliteit is goed. Levertijd voor maatwerk wel langer dan in de eerste instantie aangegeven.

goede jaloezieen

goed alleen jammer dat de levering lang duurt het is al 11 tot 13 werkdagen en daar komen nu nog een paar dagen bij in verband met corona. dat is helaas lastig uit te leggen aan onze klanten.

Veel jaloezie in de rest van de straat

Bestelling plaatsen ging makkelijk. Ik moest wat langer wachten vanwege de coronatijd, maar dit werd duidelijk uitgelegd nadat ik een mail had verstuurd. Jaloezieën zijn netjes en compleet afgeleverd. Ophangen ging goed met de instructies. Ik kreeg de jaloezieën eerst niet naar beneden, maar na 1 telefoontje met de helpdesk lukte het wel. De bamboejaloezieen beuken zien er wat doffer uit dan we dachten, maar alsnog zijn ze de mooiste van de hele straat. (We hadden hier ook geen sample van besteld.) Prima bedrijf dus.

helemaal top

ze staan prachtig en de maten kloppen goed. Er ontbrak éen koof maar die wordt snel nageleverd. Ideaal om de zon en inkijk tegen te houden, en het staat heel chique.

We hebben een mooi product geleverd gekregen, prima op maat!

Via de website van Jaloezieen.nl hebben we een jaloezie naar onze wens op maat besteld. Het product werd binnen de gestelde levertijd in goede staat bij ons afgeleverd, was makkelijk zelf te monteren en hangt nu op zijn plek voor het keukenraam.

Prima kwaliteit en vlotte service !

Al een paar keer besteld en steeds volledig in orde ! Prima kwaliteit en vlotte service !

Levert wat je besteld

Zeer goed uitgeleverd - levertijd goed - als je vragen hebt over je bestelling reageert men snel en goed Samenvattend een aanrader

Fantastic service

I found it easy to order samples and to place my order. The order was delivered on the day promised and the blinds were very easy to install.

Makkelijk besteld, goede klantenservice, mooie prijs

Goede kwaliteit, fijne bestelsite en duidelijke omschrijvingen.

Soepel bestelproces en levering binnen genoemde tijden

Fijne optie om eerst stalen te kunnen bestellen. Dit zorgde ervoor dat we uiteindelijk een andere kleur hebben besteld die beter in de kamer paste. Zelf in coronatijd werd alles geleverd binnen de tijden die op de site stonden. We moeten nog even wachten met het ophangen van de jaloezieën, dus kunnen we nog niet zeggen hoe ze staan. Het bestelproces verliep wel zeer goed.

Snelle levering.

Okay

Gebrekkige communicatie. Het antwoord op mijn vraag wanneer ik de levering mocht verwachten kwam pas een week ná de levering.

Eenvoudig te bestellen, goede kwaliteit.

Product is goed omschreven, eenvoudig te bestellen. De berichtgeving is goed en ook de geleverde installatieomschrijving en - materialen zijn prima. Ik zal hier nog wel een keer bestellen.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.