Prima kwaliteit geleverd

Mooie jaloezieën, niet duur en mooi afgewerkt.

Goed adres voor betaalbare jaloezieën.

Prima prijs voor op maat gemaakte jaloezieën.

Goede kwaliteit en snelle levering

Dit was de 3e keer dat we hier besteld hebben en de 4e bestelling is ook alweer gedaan en kan het iedereen aanraden!Goede kwaliteit, snelle levering, prijs mag natuurlijk altijd goedkoper maar denk wel dat het een goede verhouding is voor prijs/kwaliteit.

Helemaal perfect

Duidelijke site voor bestellen. Levering op tijd en compleet. Prima prijs/kwaliteit.

Goede afhandeling nadat de jaloezieën te breed bleken te zijn. We hadden de meetinstructies niet goed opgevolgd blerk later. Tegen een vaste vergoeding is dit alsnov gecorrigeerd. De jaloezieën zijn toen weer netjes op gehaald en nadien wer afgeleverd. Wat eem verbeterpunt is dat ze vooraf duidelijk moeten aangeven dat de produten versniperd verstuurd zullen worden, omdat er verschillende leveranciers zijn.

Mooie jaloezieën voor een mooie prijs

De jaloezieën zijn geleverd zoals we ze besteld hebben en op de juiste datum.

Erg goed

Alles is prima gegaan precies zo als besteld

Mooie raambekleding tegen een mooie prijs!

Niets aan toe te voegen!

Heel blij met deze prachtige houten jaloezieën

Het duurde even, maar het resultaat mag er zijn, de kamer heeft een enorme metamorfose ondergaan!

Uitstekende kwaliteit

Bezorging prima, goed verpakt.

mooi produkt

De jaloezieen zijn naar wens. Blij met het resultaat

Keurig geleverd. Ziet er goed uit.werkt goed

Ik mis alleen 4 blokjes om aan de.touwtjes te hangen

De service was zeer goed. de omschrijving voor het ophangen was prima.

ik werd goed geholpen als klant met mijn vragen

Alleen missen we twee dopjes voor de koordjes.

Mooie kwaliteit

De kwaliteit lijkt heel mooi te zijn. Was bijzonder zorgvuldig en netjes ingepakt. Goede service voor kleur staaltjes.

Ze hangen prachtig!

Ontzettend blij mee, tip voor iemand die nog gaat bestellen. Meet echt ontzettend goed alles op, achteraf hadden we wellicht een halve cm minder moeten bestellen. Op sommige plekken gaat hij tocht wat stroef naar beneden. Maar hee.. niemand die dat ziet of weet behalve wij. Ontzetten blij mee!

Super mooie jaloezieen.

Wij hebben mooie jaloezieen ontvangen. Gemaakt volgens de afspraken en degelijk verpakt bezorgd zijn. Wij zijn zeer tevreden.

Zeer goede ervaring. Levering perfect verlopen en product zeer tevreden over.

Goede kwaliteit en betaalbaar

Een aantal jaar geleden ook als een jaloezieën bij jullie besteld. Ze blijven echt heel mooi en het mechanisme werkt na al die jaren ook nog steeds perfect. Daarom besloten om voor ons aanbouwtje ook jaloezieën te bestellen. Snelle levering, eenvoudig te monteren en top kwaliteit. We zijn er weer heel blij mee.

Erg tevreden.

Mooi product voor een nette prijs.

Even wachten.... Maar dan een klasse product.

Mooi strak en een serieuze opwaardering van mijn woning. Er is reeds een tweede besteld.

Een heel mooi en afgewerkt product! Geweldig!

Een heel mooi en afgewerkt produkt!

Goede prijs Duidelijk proces Complete en nette levering Geen vragen achteraf Kortom prima

Keurig geregeld en precies zoals afgesproken

Bestelde jalozieen zijn precies zoals besteld en de kwaliteit is zeer goed. Heel erg blij mee. En de prijs/kwaliteit is zeker goed te noemen. Alleen de levertijd liep wat achter, maar door de corona........

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.