Erg tevreden!!

Goede prijs, prachtige kwaliteit en fijne omgang telefonisch! Levering volgens afspraak.

zoals het hoort

betaalbaar, binnen aangegeven levertijd ook daadwerkelijk geleverd en prima op maat.

Betaalbaar, binnen aangegeven levertijd ook daadwerkelijk geleverd en prima op maat.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Netjes geleverd, compleet, wat ik nog mis is de mogelijkheid om het te laten hangen. Verder erg blij mee!

Een fijne service, snel geleverd en een goed prijs/kwaliteit verhouding.

Heel fijne website. Super dat er gratis staaltjes bezorgd worden!

Prefect product en service

Prefect product en service

Betrouwbare webshop met topkwaliteit!

Voor mij de 2e x dat ik iets heb besteld. Niets veranderen, ga zo door !!!

Prima service ook na de garantie

We hebben al een tijd deze jaloezieën, bij een van de jaloezieën kwam er hier en daar de laklaag eraf. Dit mede gedeeld via de mail met de foto's erbij. Binnen 2 dagen kregen wij te horen dat de garantie eigenlijk voorbij was, maar dat ze toch een nieuwe gingen opsturen. De nieuwe jaloezieën hadden we binnen 2 weken. Dus je koopt niet alleen iets moois, maar je krijgt ook een prima service. Dit waarderen we zeer. Dus een aanrader voor iedereen!!!

Goede kwaliteit en afwerking

Nette levering en goede kwaliteit spullen

Kwaliteit, denken mee, goede service, komen afspraken na

Kwaliteit, denken mee, goede service, komen afspraken na

De ervaring is goed. Alleen jammer dat als je Zwarte jaloezieën bestel de eindkapjes van de boven bak niet in kleur zijn en daarom erg opvallen.

zeer goede service

Hele duidelijke uitleg van hoe je de jalozieen moet bevestigen. Ook de kleuren komen overeen met de staaltjes die hebben ontvangen. Alle afmetingen kloppen perfect. Goede info en vlug antwoord als je vragen hebt. Top! Wij bestellen zeker nog terug op jalozeen.nl

Prima produkten

Het produkt voldoet volledig aan mijn verwachtingen, snel geleverd

Schitterende jaloezieen!

We zijn er erg blij mee! Handleiding duidelijk en goede kwaliteit jaloezieen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Correcte verpakking/levering. Maten zoals besteld

Wederom top,

Diverse keren al besteld en elke keer top!

mooie jaloezie, goede prijs kwaliteit verhouding

goede levertijd, netjes verpakt. ziet er goed uit

Prima service en netjes geleverd.

Prima service, ook bij telefonische vragen. Denken ook mee en behulpzaam bij een speciaal verzoek. Nu voor de 4e keer wat besteld.

Prima kwaliteit

Mooi jaloezieën. Goed prijs/kwaliteit Levering duurde wel wat langer maar is begrijpelijk door de huidige situatie met corona

Kwaliteit

Snelle levering en zeer goed verpakt

Uitstekende service en product

Goede service van klantendienst. Antwoorden altijd snel op je vragen. Staaltjes worden altijd ontzettend snel geleverd. Onze jaloezieen zijn altijd perfect op maat. Kortom, echte aanrader.

Het product is steeds goed verpakt , altijd op de precieze datum geleverd en top kwaliteit . Heel tevreden.

Hele goede service

Snel bericht en goed opgelost Topper dit bedrijf

Mooie jaloezieën voor een fijne prijs

Jaloezieën besteld aan de hand van de kleur staaltjes. In werkelijkheid nog mooier dan verwacht. Prima kwaliteit en tegen veel lagere prijs dan elders. Duidelijke ophanginstructie. Erg tevreden dus!

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.