X

Blij dat wij dit gedaan hebben

Prachtige kleuren, moeilijke keuze! Kregen alle tijd om een goede keus te maken, dank je wel zijn enorm tevreden.

Heldere en eenvoudige website

Prima jaloezie snel en eenvoudig op te hangen.

Al meerdere bestellingen gedaan en alles prima in orde

Al meerdere bestellingen gedaan en alles prima in orde

Vlotte levering, prima kwaliteit en past perfect.

Als je de goede maten en informatie opgeeft, wordt het perfect uitgevoerd.

Niets op aan te merken.

Topper

Geweldig en klantgericht

Vlotte communicatie, levering en simpele montage

Ik ben tevreden over de prijs-kwaliteitsverhouding. Het installeren was simpel. Aandachtspunt zou zijn dat de kleuren niet in alle breedtes hetzelfde zijn. Dit is onhandig. Nu heb ik op twee kleuren wit gegokt en ging gelukkig goed genoeg.

Fantastisch!

Prachtig product voor een absoluut lage prijs. Netjes en zorgvuldig verpakt en op tijd geleverd! Ontzettend tevreden!

Perfect afgeleverd op maat zoals besteld

Snelle levering en alle jaloezieën precies op maat zoals doorgegeven. Alles compleet en keurig afgeleverd.

Keurig

De site is overzichtelijk, de levering is netjes gegaan. Alles was een dikke prima!

Goede service, makkelijke site met easy to do ophangsysteem

Prima kwaliteit en service.

Naar tevredenheid onze jaloezieën ontvangen, maakt het huis af.

Super en netjes

Erg mooi, goed verpakt, nette service. Duurde alleen wat langer dan verwacht.

Blij

Wij hebben een vrij brede ramen, en het was lastig om jaloezieën te vinden. Na wisselende recensies te hebben gelezen toch de keus om hier onze jaloezieën te bestellen. Na 13 dagen, zoals de voorwaarden, onze jaloezieën binnen gekregen!! Super blij en tevreden. Mooie kwaliteit. Zou jaloezieën.nl zeker aanraden!

helemaal top

Super eenvoudig bestellen. Veel keuze. Let wel goed op de combinatie van ladderband en kleur jaloezieen, Dat is, wanneer beiden moeten matchen, via de site moeilijk te bepalen. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering waarbij het product ook nog erg goed verpakt is. Eenvoudige montage met bijgevoegde instructie Aanrader!!!

Goede kwaliteit en service

Wij hebben al een aantal keren jaloezieen besteld en deze zijn keer op keer van goede kwaliteit. De bezorging gaat vlekkeloos en het wordt goed verpakt.

Perfect!

Zeer makkelijk te bestellen, duidelijke communicatie achteraf en goed opvolging van de bestelling. Kwaliteit ook zeker dik in orde en makkelijk te installeren. Absoluut aan te raden!

Mooie kwaliteit erg blij mee!! .ook mooi stevig verpakt

Uitstekend!

Zowel de stalen als de uiteindelijke jaloezieën werden snel geleverd en de maat was precies goed! Heel blij met mijn zwarte geperforeerde jaloezieën; wel gefilterd licht binnen maar de inkijk is beperkt.

Prima service en alles klopt exact!

Inmiddels driemaal besteld. Alles past exact en werkt prima.

Dankzij goede werk instructie door een leek gemonteerd

Goede kwaliteit, op tijd geleverd, uitstekende werkinstructie, in zijn geheel wel een flink gewicht . Neemt in ingetrokken toestand toch nog veel ruimte in.

mooi en eenvoudig te plaatsen

Prijs/kwaliteit een aanrader! mooi en perfect op maat zoals doorgegeven. Ook een eenvoudige manier van plaatsen. Iedereen kan dit!

prima bedrijf

Prima wordt goed meegedacht alles prima verlopen

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.