Perfect geregeld

Snel te bestellen, duidelijk met leveringen dus echt goed, en zal zeker aanbevelen.

We hebben de jaloezieen weer in goed staat ontvangen. De maat klopte precies en het bevestigen ging goed. De kleur is heel mooi. Wij zijn blij!

Prima product en makkelijk te monteren

De bestelling van de jaloezieën was eenvoudig. Ze werden volgens planning geleverd, er mankeerde niks aan. Het monteren ging erg eenvoudig met 2 schroeven per beugel.

Uitstekende levering van een mooi product.

De producten op de website zijn eenvoudig te vinden en samen te stellen, duidelijke mogelijkheden en prijstelling. Na de bestelling kregen we een duidelijke orderbevestiging en binnen 14 dagen was de levering in huis. Top service.

Mooie jaloezie en goede service

Goede service en zeer mooie jaloezie. Alleen een lange wachttijd

Perfect!!

Mooie kwaliteit, perfect volgens de opgegeven afmetingen, levering binnen de afgesproken termijn. Ik bestel zeker nog! Een aanrader!

De jaloezie is prima, de bijgeleverde schroefjes voor "in de dag" zijn te bol.

Ik heb een "in de dag" jaloezie besteld. Ik krijg de ophanghaken voor zowel in de dag als op de dag erbij. Dat kan op zich. Maar de schroefjes die erbij zitten zijn met een bolle kop waardoor het klipje wat je naar achter moet drukken (om de jaloezie vast te zetten) niet ver genoeg naar achter kan duwen. Wanneer je een OP de Dag hebt dan zijn de schroefjes wel ok, want die zitten dan aan de achterkant en houden het klipje om de jaloezie vast te zetten niet tegen. Zou helemaal perfect zijn wanneer daar op gelet wordt bij levering. groetjes Inez Wilbrink

Mooi product

Wij vinden het een heel mooi product. Het voldoet echt aan de verwachting. Keurig en netjes afgewerkt. Binnen 2 weken bezorgd thuis en netjes en goed verpakt. Goede gebruiksaanwijzing en montage handleiding.

Snelle levering, goede kwaliteit

De levering was binnen de termijn die ze hadden aangegeven en de kwaliteit van de producten is top. Mooie bamboe jaloezieen.

Keurig verpakt en tijdig gekeverd

Voor de 4e keer houten jaloezieën hier besteld. Altijd tijdig geleverd en prima kwaliteit!

de verwachte kwaliteit geleverd gekregen.

de verwachte kwaliteit geleverd gekregen.

Simpel, snel, en goed!

Hadden voor een badkamer raampje een afscherming nodig. Via internet kwamen we op Jaloezieen.nl terecht. Deze waren niet alleen het voordeligst maar het uitzoeken en bestellen was een fluitje van een cent via hun duidelijke website. We kregen ook enkele monstertjes gratis opgestuurd. Ik dacht dat ze voor zo'n kleine bestelling niet veel moeite zouden doen. Maar daar vergiste ik me in. Bestelling werd ruim binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Ik kreeg via de mail een melding dat de bestelling onderweg was en kon het pakketje volgen via Track en Trace code. Tevens een beschrijving waar ik op moest letten als het pakketje eenmaal binnen was. Pakketje zelf was goed en stevig verpakt. Bijgevoegd een duidelijke beschrijving voor het ophangen van het geheel. Ben enorm verrast van de behandeling van onze bestelling.

Exact hoe ik het wou!

Makkelijk zelf te plaatsen.

Snelle levering, prima prijs kwaliteit verhouding, uitstekend verpakt.

zeer goed

goede en duidelijke website goede produkten voor de correcte prijs prima service snelle en veilige levering TOP !

Perfect!

Snelle reactie, goed advies en snelle levering

Helemaal goed.

Ben zeer tevreden met de service, snelheid van levering (coronavirus tijd) en kwaliteit van de jaloezieën.

Heel tevreden, vlotte en vriendelijke communicatie, correte levering!

Heel tevreden, vlotte en vriendelijke communicatie, correte levering!

Uiterst vriendelijke hulp. Geleverd zoals afgesproken en de jaloezieën staan prachtig. Bedankt!

Snelle levering goede kwaliteit

Op de millimeter nauwkeurig afgeleverd. Als ik alles echt op de kilometer had besteld dan had het in een uurtje gehangen. Nu was ik iets te eigenwijs en moest twee jaloezieën iets aanpassen kwa lengte. Wat ook zeker goed te doen was met lamellen schaartje. Algehele product is netjes en compleet afgeleverd.

perfekt

Jalozien zijn perfekt van pasvorm en staan uitstekend

Prima product, goed op maat.

Goed en degelijk verpakt. Prima werkend en een zeer schappelijke prijs.

Teleurstellende service

Door het verkeerd leveren van een kleur staal door hun, hebben wij de verkeerde kleur gekozen van Jaloezie. Na veel mails hebben we 10% korting gekregen op de volgende aankoop. Aangezien dit een wederzijdse fout betreft is 10% wel een heel magere tussenkomst. Ik heb dit ook kunnen aantonen dat zij een verkeerde staal hebben geleverd maar daar hadden ze geen oren naar. Wij waren van plan om nog meer jaloezieën te bestellen dus het had voor hen sowieso een win win situatie geweest. Spijtige zaak aangezien we nu een jaloezie hebben waar we niks mee kunnen doen. Kwaliteit is wel degelijk daar kunnen we niks van zeggen, maar we zijn wel teleurgesteld dat ze niet meer hebben gedaan voor ons.

Jammer dat het deze keer moeizaam ging.

Na een zeer goede ervaring met Jalouzien.nl viel het dit maal tegen. Bepaalde hout/kleur combinaties uit het keuze menu niet leverbaar en daarna tot tweemaal een uitlopende levertijd van meer dan 4-5 weken.

top product tegen keurige prijs

Perfect geleverd conform de afspraak. Inmiddels reeds aanbevolen

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.