Goede prijs-kwaliteitverhouding

Mooie jaloezieen, snel geleverd, correcte prijs, duidelijke bestel-website.

Goed product, vlot bezorgd.

Jaloezie was gemakkelijk samen te stellen op de website. Werd ook ruim binnen de termijn afgeleverd en was eenvoudig te installeren. Ik ben er blij mee.

Jaloezieën waren precies opmaat. En op tijd geleverd

Goede prijs/kwaliteit balans.

De direct toegezonden monsters gaven ons een goed gevoel met betrekking tot de kwaliteit van het product. De levering verliep zonder problemen met uitzondering van het transport; het product kwam beschadigd aan. De nazorg was verder geen probleem, binnen de gestelde termijn werd een nieuwe jaloezie geleverd.

De bestelling werd geleverd precies volgens afspraak en maatvoering

Mijn ervaring, makkelijk te monteren en er is een duidelijke beschrijvingbij.

Dit was een top bestelling en bezorging

Hier kan je jaloezieën bestellen exact op maat en veel keuze in kleuren en uitvoeringen. Geen gedoe met standaardmaten en als je daarvan afwijkt de hoofdprijs betaald. Volgens afspraak bezorgd en ongelooflijk goed verpakt zodat je product onbeschadigd aankomt. Echt top! Compliment!

Voldoet 100% aan de verwachting

Helemaal blij met mijn nieuwe jaloezieen. Uitstekende kwaliteit, levering op tijd en alles conform de maten die ik had doorgegeven.

Mooie afwerking, correcte levering

Vlot verloop van bestelling en levering

Heel netjes!

Duidelijke instructie, alles netjes gemaakt en geleverd!

Prachtig product, professionele levering

Hele mooie luxaflex van bamboe. Prachtige lichtinval. Minpuntje: ze ruiken heel erg naar verf o.i.d. Na 3 dagen is deze geur nog niet de woonkamer uit.

Uitstekende kwaliteit jalouzien en vlotte levering

We hebben al een paar jaar eerder houten jaloezieën gekocht bij jaloezieën.nl en erg tevreden over kwaliteit en snelle levering.

Alles zoals opgeschreven maten en levering prima uitgevoerd.

Prima bedrijf wat afspraken nakomt. Bij niet thuis een andere afspraak kunnen maken. Dit was na onze vakantie en werd keurig 10 dagen later op de afgesproken dag nageleverd. Dank daarvoor, want was onze fout dat wij eerder niet thuis waren.

Veel beschadiging door slechte levering

Hele slechte ervaringen met het transportbedrijf die de levering doet. Komen de afspraken niet na. Uiteindelijk na 4 afspraken geleverd in dozen die beschadigd en open waren. Na het uitpakken bleek dat er veel beschadigingen waren. E.e.a kon opgelost worden door nieuwe magnetente sturen en beschadigingen aan de bak zijn niet meer zichtbaar door de sierlijst. Van van de 10 jaloezieën werkte er 7 niet. 6 zelf kunnen verhelpen en 1 retour gestuurd. Die ik weer gemaakt terug heb ontvangen. Uiteindelijk zijn er nu nog 2 jaloezieën met zichtbare schade, aangezien deze in een ruimte hangen waar ik ze niet kan missen heb ik om een compensatie gevraagd voor alle ellende en het zelf moeten klussen om ze werkzaam te krijgen. Helaas wordt hier geen gehoor aan gegeven en ben ik zeer ontevreden.

een tevreden klant, mooie kleur goed materiaal en prima levering

reeds een tweede jaloezie besteld

keurig verpak en netjes bezorg

zeer tevreden!

totaal tevreden!

Product en service prima in orde

Het product is van goede kwaliteit en de service was van begin tot einde prima in orde.

Prachtige jaloezieën, snel en foutloos geleverd

Erg mooie bamboe jaloezieën, luxe uitstraling. Goede informatie op de website: volg de instructie en het kan niet mis gaan. Eenvoudig op te hangen. Snel geleverd, ik kan ze zeker aanbevelen!

Goede kwaliteit, luxe uitstraling en makkelijk te bestellen

Voor de 4e keer jaloezieën besteld via de website. Erg tevreden over de producten. Ook de jaloezieën van 5 jaar geleden zien er nog prima uit! Producten zijn van goede kwaliteit en zien er luxe uit.

Super mooi, snel geleverd!

Prachtige jaloezieëen, netjes afgewerkt en de levering was binnen de 14 dagen. De website is heel duidelijk en uitgebreid, zodat er niets fout kan gaan bij het opmeten.

Super, nu al voor de 3e keer besteld.

Mooie jaloezieën, veel keus, goeie kwaliteit en niet duur. Snel geleverd staat 11 tot 13 werkdagen op bij mij waren ze zelfs eerder. Netjes verpakt en genoeg aan materiaal om op te hangen. De volgende jaloezie zit alweer in het winkel mandje!!!!

Eenvoudig, snel en goed

Bestelprocess is eenvoudig en goed. Gratis staaltjes kunnen vooraf opgevraagd worden zodat je precies weet wat je koopt. Op maat gemaakt thuisbezorgd binnen 2 weken.

Prima ervaring.

De levering was volgens afspraak. De goederen waren opvallend goed verpakt. Schade was hierdoor eigenlijk uitgesloten. De jaloezieen zelf zijn van uistekende kwaliteit. Ook de installatie was geen enkel probleem. Als ik een cijfer moet geven. Ik heb geen minpunt kunnen ontdekken. Dus een 10.

Snel, goed, mooi

Duidelijke site om te bestellen. Mooie kleur en mooie afwerking. Snelle levering. Prima geprjsd.

Prima geregeld. Goed eindresultaat

Mooie jaloezieën. Keurige afhandeling.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.