Fijne service en snelle levering

Goede en snelle levering. Perfect

Simpele manier van bestellen. Mooie jalozieen. Simpel op te hangen. De koofjes zijn een aanrader

Ook die koof voor de jaloezieën lijkt super gewoon mooi afgeeerkt

Duidelijke website, goede kwaliteit jaloezieën, snelle levering.

Prima jaloezieën ontvangen.

Voor de 3de keer jaloezieën besteld en weer heel tevreden, Prima product, snel opmaat geleverd en alles keurig verpakt. 1 min pintje, wij vinden de plastic klosjes van de bediening touwtjes aan de jaloezieën, wat goedkoop overkomen. Voorheen waren die van hout. Maar verder tevreden!

Product is perfect. Het traject is duidelijk en zeer goed verlopen. Had niet beter kunnen wensen. Het begon al bij de website.

Een echte aanrader

Goede service!

Echt super!

Al meerdere jaloezieën besteld en geleverd gekregen. Goede service, perfect geleverd, duidelijke installatie handleidingen en eenvoudig en snel op te hangen. Kwaliteit helemaal super!!

veel keuze en goede kwaliteit, snelle en nette levering

heb al diverse keren jaloezieen besteld en kreeg dan direct na bestelling een duidelijk overzicht wat er besteld is zodat je dan nog kunt corrigeren mocht dat nodig zijn. Pas daarna wordt de bestelling in werking gezet, prima werkmethode

Perfect in orde.

Inmiddels al meerdere keren hier besteld en elke keer volledig tevreden. Materiaal is precies zoals omschreven en de service is vriendelijk en correct. Zelf een kleine vergissing gemaakt in een van de bestellingen en een mailtje gestuurd. Was geen probleem en volledig in orde gemaakt.

Mooi goed afgewerkt product

Levering en afwerking zoals omschreven. Binnen de gestelde tijd een product afgeleverd dat goed verpakt en compleet was.

Een prachtige produkt

Alles werkt naar tevredenheid . Prima montage beschrijving. Zorgvuldig verpakt

Zeer goed.

Zeer goed aangekomen in de doos. En niets beschadigd gelukkig. Maar ze moeten nog wel opgehangen worden. We gaan per de 23 ste verhuizen maar hij zal al wel eerder hangen.

Super, alles perfect verlopen!

Zowel de bestelling, als de levertijd en de kwaliteit van de jaloezieen zijn perfect. Wij zijn erg tevreden, ook gezien de kwaliteit/prijsverhouding.

Makkelijk te bestellen, levertijden kloppen gewoon en levering netjes en verzorgd. Simpel uitstekend!

Nog makkelijker dan IKEA !!

Alles perfect geregeld, behalve dat mij vooraf niet bekend was dat er geen schroeven worden meegeleverd. Ik snap achteraf wel waarom, alleen gaf het voor ik met de montage kon beginnen wel enige stress. Ik zou dit heel duidelijk op de website vermelden dat het niet wordt meegeleverd en waarom niet. Verder niets dan lof!!

Blij mee.

Goed verpakt, makkelijk te monteren. Blij mee.

zeer goed

ik heb de stangetjes ingekort en hierbij een dopje kwijtgeraakt gemaild ik kreeg twee nieuwe dopjes gestuurd viel onder service geweldig. mooie jaloezieën staat mooi.

Een prettige ervaring snelle levering

Mooie jaloezieën netjes geleverd

Bestelling wordt snel en netjes verpakt geleverd

Supermooie nieuwe jaloezieën!

Na het snelle ontvangen van de staaltjes, via de duidelijke meetinstructies de maten opgegeven. Jaloezieën zijn prachtig en passen perfect. Tip: bevestigingmateriaal is alleen geschikt voor bevestiging aan de bovenkant van kozijn/muur. Niet voor de zijkant. In doe het zelf zaak wat spullen gekocht en hem op een andere manier bevestigt, maar het zou handig zijn als dit bijgeleverd wordt.

Prima advies en telefonisch contact, mooi produkt

Goeie site en schriftelijke informatie, goed produkt, goed verpakt en geleverd.

Om in huis te hebben!!!

Perfect kwaliteit en geleverd zoals afgesproken!

Kwaliteit jaloezieen aan een eerlijke prijs

Jaloezieen waren perfect zoals afgebeeld op de site. Levertijd zoals vermeld Ik had een beetje schade en dat hebben ze direct verholpen. Mijn volgende bestel ik terug daar.

top

Kwalitatief goed product, duidelijke website, goede prijs

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.