wij zijn tevreden maar het had mooi geweest dat de leveringstermijn iets korter was geweest daar we een aantal weken zonder raam verduistering zaten daar de vorige jaloezie stuk was en niet meer herstelbaar was. We hopen dat deze jaloezie nu langer meegaat.

Goede kwaliteit jaloezien, duidelijke handleiding

Het enige nadeel vonden wij dat er geen schroeven bij het pakket zaten. Dat is toch kleine moeite.

Uitstekende levering en service

Gratis kleurstalen zeer snel in huis, duidelijke website om daarna te bestellen, uitstekende klantenservice bij vragen en levering precies zoals afgesproken. Daarnaast passen de jaloezieën ook nog eens perfect. Op de millimeter nauwkeurig gemaakt, zoals besteld. Kortom; niets op aan te merken!

Sterk aanbevolen

Goed product, duidelijke montagehandleiding, correcte levering

Voor het inrichten van onze nieuwe woning een van de weinige partijen die duidelijk communiceert en nakomt wat toegezegd wordt.

Kwalitatief goed product, duidelijke website, duidelijke info na telefonisch contact

Zie boven

prima verzorgt

het bestellen en de begeleiding er bij zijn prima ook de aflevering met het gebeld worden grote klasse.

Prima kwaliteit en goede service

Jaloezieën zijn van prima kwaliteit! De levering is volgens afspraak! Montage is eenvoudig!

Kwaliteit!!

Inmiddels al meerdere malen jaloezieen gekocht en tot nu toe altijd perfect. Precies op maat geleverd, duidelijke instructie hoe je moet inmeten en stabiel assortiment zodat als je verhuist je makkelijk kan bijbestellen. Kan geen betere leverancier aanbevelen want de prijs en kwaliteit zijn fantastisch.

Prima Klantenservice, levering & materiaal

Snel geleverd en in overleg zelfs een afwijkende maat kunnen bestellen die via de website niet kon. Instructies online over montage goed en duidelijk.

Matige afwerking

Monster, levering, verpakking allemaal prima maar de afwerking van de jalozieen laat te wensen over.

Perfect goed, Top

Duidelijke beschrijving en overzichtelijk. Echte aanrader.

Snelle levering en makkelijke websie

Bestellen en leveren prima, maar ik heb de precieze maten opgegeven. Het blijkt dat ik een halve centimeter eraf had moeten halen. Dat wordt op de site niet aangegeven of in elk geval niet duidelijk. We hebben er een halve cm af moeten knippen.

Evenals de 1e bestelling ook nu weer super! Mooie kwaliteit en goede levering. 50 mm metaal met koord besteld voor 2.40 hoge ramen.

Perfect en mooi!

Ze zijn Precies op maat zoals het bij de beschrijving staat wat betreft opmeten. Jammer genoeg hadden we zelf 1 jaloezie (1 lamel) paar cm te kort gemeten dit vinden we te duur om dt op te sturen, vermaken en terug sturen, hiervoor kan je weer een nieuwe kopen wat betreft de kosten. Dus laten we dit voorlopig maar voor wat het is. Voor de rest een mooi product!

Levertijd prima, mooie jaloezien

Jaloezieën zijn helemaal naar tevredenheid en waren netjes verpakt tegen eventuele beschadiging tijdens transport. Opmeet instructies op website zijn helder en montage ook.

Perfect !!!

Precies volgens wens en kwaliteit

Hij staat goed en mooi

gewoon perfect

ik heb nu voor de 3e keer voor heel ons huis (verhuizingen 3 keer) jaloezien gekocht, alles perfect verlopen, kwaliteit goed, levering goed, after sales keurige reactie gekregen, dus toppie

Zoals het hoort.

Product voldoet aan verwachting en keurig volgens planning geleverd

Super goed

Jaloezieen opgehangen, ziet er heel mooi uit, ben er erg blij mee!

Alles is probleemloos verlopen en het resultaat is geweldig!

Alles is probleemloos verlopen. Bestelling geplaatst, mailtje gekregen ter bevestiging en met een richtdatum van de levering. Vriendelijke coureur heeft het pak afgeleverd, installatie is heel eenvoudig en vanzelfsprekend. We zijn superblij met het resultaat, waarvoor dank!

Super kwaliteit

Levering volgens afspraak. Kwaliteit echt super. Aftersales nadat we extra onderdelen bestelde ook goed geregeld. Aanrader om hier te bestellen

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.