Gemakkelijk te bestellen en ruime keus

Prima bestelproces, het enige dat ontbreekt is het toevoegen van een naam van de plaats van de jaloezie. Als je er meerdere besteld is het handig om meteen te kunnen zien welke waar moet komen te hangen.

Mooie jaloezieen, en volgens afspraak ontvangen

mooie jaloezieën en netjes afgeleverd volgens onze wensen

Geweldig product

Super tevreden over de kwaliteit vd jaloezieën en de after sales

Binnen 2 weken bezorgd. Wat een oerdegelijke kwaliteit en top afgewerkt. Het doet niet onder voor de bekende merken die 4 tot 5 keer duurder zijn. Heel goed ingepakt verstuurd. Duidelijke montagevoorschriften. En met de duidelijke meetinstructie kan het gewoon niet mis gaan.

Snelle service en prachtig resultaat

Jaloezieen waren binnen 2 weken bezorgd, netje en goed ingepakt en ze hangen prachtig in onze woonkamer! Ik zal zeker nog een keer hier bestellen.

Topmateriaal

Het materiaal is helemaal in orde en voldoet aan onze wensen. Mooie afwerking en de maten zijn juist.

Mooie jaloezieën, heel goed verpakt.

Jaloezieën zijn prachtig, keurig op maat en supergoed verpakt. Erg tevreden hier!!

goed,helaas bij een koof stak er een schroefje uit een magneetje.

Goed,helaas stak er bij een koof een schroefje uit een magneetje.

Helemaal perfect en tevreden

Mooie jaloezie en perfect verpakt.

Alles goed, kwaliteit, levering, prijs.

Duidelijke website,snelle levering,mooie kwaliteit!

Heel goede service

In ons oude huis naar tevredenheid al jaloezieën gekocht bij deze firma. In ons nieuwe huis opnieuw gekocht met ladder banden. Omdat in ons nieuwe huis de ramen roede verdeling hebben, stonden de ladder banden overdag erg rommelig. Geïnformeerd of dat omgezet kon worden met ladder koorden, dat was tegen een luttel bedrag geen probleem. Alles werd keurig op de afgesproken dag en tijd opgehaald en anderhalve week later weer bezorgd. Steeds keurig antwoord op mijn vragen gekregen. Ik kan niet anders zeggen. TOP!!!!

Prettig contact, snelle levering.

Wij zijn snel en op een prettige manier geholpen.

Binnen aangegeven levertermijn geleverd. Kwaliteit prima Onduidelijkheid t.a.v. koof die is te groot maar kunnen wij makkelijk aanpassen

Heel erg blij mee

Goed verpakt, makkelijk op te hangen en erg mooi!

Netjes verpakt, goede beschrijving voor het ophangen, hangt perfect.

Gemakkelijk te bestellen alles klopte mooi resultaat.

Mooi dat je gratis proefstaaltjes kon bestellen. Duidelijk beschrijving bij de bestelling.

oke

makkelijk besteld, goed op te hangen. materiaal oogt misschien iets minder luxe dan op plaatje, maar voldoet aan wat je mag verwachten. Enige echte min punt, bediening aan verkeerde/andere kant besteld dus nu hangt die achterstevoren, zelf schuld...

Goede kwaliteit voor goede prijs

niet tevreden over de service

een van de gekochte jaloezieën gaat aan de linkerzijde niet naar beneden, touwtje is gerafeld en het geheel hangt scheef. Aangegeven met foto's en uitleg tot 2 x toe maar de foto's waren niet duidelijk genoeg. Al vaker hier gekocht dan is er niets aan de hand maar met een klacht wordt het wel heel moeilijk, en ook ineens andere die zich er mee gaan bemoeien. Moet nog een heel huis voorzien van raam decoratie maar zeker niet bij deze mafketels. Als of ik gek ben, los je klachten op en ga niet lopen zeiken en zeuren. Heel jammer, gelukkig zijn er meer aanbieders

Snelle service, prima resultaat

duidelijke site, veel keuze

Geweldige service en heel mooie lamellen!

Wij zijn heel blij met de bamboe lamellen.

Prima en snelle service voor prachtige jaloezieen!

Geheel naar wens, onze prachtige jaloezieen ontvangen! Super blij mee!

Prachtig goed Afgewerkt product Voor maatwerk zeer goede prijs en persoonlijk tewoord gestaan ( geholpen )

Jaloezie is top, bezorging en communicatie matig tot slecht

De Jaloezie is perfect op maat, ziet er goed uit, en we zijn daar zeer tevreden mee. Helaas is de bezorging tot drie keer aan toe verkeerd gegaan, waarbij tweemaal niet gecommuniceerd werd met ons. Wij wisten niet wanneer het bezorgd zou worden en dat was erg onduidelijk. Dit kan vele malen beter.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.