Top!!!

Perfect passend, en vanwege mijn vakantie de levering uitgesteld, wat geen probleem was. Ophangen en bevestiging was appeltje / eitje. Een aanrader! Groetjes Anja

Gelijmde breuk in het koord

Door een gelijmde breuk gaat de jaloezie maar lastig omhoog en omlaag. De geboden oplossing van het opsturen van een nieuwe koord en het vermoeden wekken dat wij wellicht zelf dit veroorzaakt hebben schoot ons in het verkeerde keelgat. We moeten nog 16 ramen voorzien van jaloezieën en gaan nu ergens anders kijken...

de geleverde jaloezieën waren volgens verwachting

de geleverde jaloezieën voldeden aan mijn verwachting en werden binnen een aanvaardbare termijn geleverd.

Altijd de perfecte jaloezie

Meerdere jaloezieën besteld, altijd naar volle tevredenheid. Goede kwaliteit, goede afwerking en niet geheel onbelangrijk, goede verzendverpakking!

Snelle service en perfect product

Ik heb meerdere bamboe luxaflexen besteld. Ze zijn netjes verpakt en snel geleverd. Materiaal is prima en netjes en vrij makkelijk op te hangen.

Super tevreden met mijn mooie jaloezieen

Ik kreeg bij de interieur woonwinkel iedere keer het antwoord dat ze het niet konden leveren. Na telefonisch contact met jaloezieen, dat zeker prettig verliep, bleek dat zij wel de lengte en dikte van de jaloezieen die ik wilde konden leveren. Het online bestellen is makkelijk en duidelijk, lees wel alle aandachtpunten want die zijn er niet voor niks. Ze zijn heel eenvoudig te bevestigen en ik ben er super blij mee!!!

Goed geregeld, prima producten

Bereikbaar voor overleg, meedenkend, doen wat ze beloven

Gewoon alles prima

Prima website, kleurenkeus. Prima VErpakking en verzending. Prima Uitvoering en montage matarialen

Goede kwaliteit, ga zeker nog een keer bestellen

Besteld en na 2 weken geleverd...

Prima geleverd volgens afspraak

Goede website, perfect geleverd

Topproduct

Bamboe jaloezieën besteld. Zeer goede kwaliteit, geleverd binnen de afgesproken termijn.

Zeer tevreden, mooie kwaliteit

Voor het eerst besteld bij jaloezieën.nl, duidelijke website, snelle leveringen en prima kwaliteit. We bestellen hier zeker nog een keer.

Duidelijke website, vriendelijk en snel geholpen bij vragen en snelle levering zonder fouten

Wij hebben in 3 jaar tijd al 3x een bestelling gedaan bij Jaloezieen.nl. Elke keer opnieuw werden we goed (vriendelijk en snel) geholpen bij vragen. We hebben elke keer staaltjes besteld zodat we een juiste beslissing kunnen maken (dus een winkel mis je niet echt) en deze staaltjes werden snel verstuurd. De website laat duidelijk zien hoe je zelf alles kunt opmeten voor je bestelling. Alles is elke keer snel en foutloos geleverd. We zijn ook erg tevreden over de kwaliteit van de jaloezieën zelf.

Betrouwbaar na meerdere keren bestelling, elke keer super in orde!

Al 3 keer een order gedaan! Keurig verpakt! Heel blij mee elke keer!

Prima producten, snelle levering

Precies wat we nodig hadden, redelijk geprijst, goede kwaliteit.

Eenvoudig en makkelijk uit te zoeken en met de kleurstalen helemaal! Eenvoudig te bestellen, ben er erg blij mee!

Snelle levering, goed product!!

Levering kwam snel binnen. goed verpakt. Montage was eenvoudig en op de milimeter naukeurig. Afdeklatten klikken gemakkelijk op de jaloezie en ziet er mooi uit.

Erg tevreden.

Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke uitleg montage. Inmiddels hangen ze en we zijn er super blij mee.

Top! Goede kwaliteit en snelle levering!

Zelfs het verlengen van de jaloezie was mogelijk en snel geregeld.

Mooi op maat en goede kwaliteit

Op andere sites kon de kleine maat (ramen deur) niet geleverd worden. Bij Jaloezieen.nl wel.

Mooie jaloezie en snelle levering!

Mooie jaloezie en het naleveren van nieuwe ophang haakjes was geen probleem en ging erg vlot!

Zeer tevreden!

Mooie jaloezieën besteld nu voor de 2e keer. Snelle levering en kwalitatief goed. Thanks!

Goede ervaring, kom zeker terug

In verleden al een rolgordijn op maat besteld, was dik in orde. Deze bestelling ging over een jaloezie. Omwille van twijfel over kleur wat staaltjes aangevraagd. Een aanrader want maakt keuze veel eenvoudiger. Jaloezie in goede staat en op tijd ontvangen, in degelijke verpakking. Ondertussen hangt ze op, ben tevreden.

Mooie jalouzieen, oog voor detail, zoals zwarte knopjes bij zwarte lamellen. Een aanrader is wel de sierlijst erbij te bestellen, anders zijn de ophangbeugels lelijk zichtbaar

Wij zijn zeer tevreden!

Voor de bestelling 2 keer gebeld naar jaloezieën.nl en steeds zeer vriendelijk en behulpzaam verder geholpen. De bestelling zelf was veel vroeger dan verwacht klaar wat ook een onverwacht groot pluspunt was! De lamellen zijn van mooie kwaliteit, passen perfect, en super makkelijk te monteren! Absoluut een aarader!

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.