Pluspunten

Levering binnen opgegeven termijn. Goed verpakt ontvangen. We hadden de verkeerde steunen, binnen 1 dag de juiste in huis. Maat klopte en uitvoering precies zoals voorbeeld op de site!

Pluspunten

Vriendelijk behulpzaam goede prijs duidelijke afspraken

n.v.t

Pluspunten

Goede site, artikelen worden keurig verzonden.

Aanpassen gebruiksaanwijzing. Er wordt aangegeven dat je 7 cm vanaf de buitenkant van de jaloezie moet meten, ivm ophangen bevestigingsbeugel. Echter dan komt de beugel precies tegen het grijze blokje van de bediening aan.

Pluspunten

Klantvriendelijk Vlotte service Correct in prijs Kwaliteit Duidelijke bestel instructies

Pluspunten

Wij hebben in eerste instantie stalen gevraagd en dadelijk gekregen. Op deze basis hebben wij een bestelling geplaatst die zeer vlot en correct verlopen is. En exact met de juiste afmeting.

Pluspunten

Super mooie jaloezieën . Al de 2 de bestelling die we gemaakt hebben en zeer tevreden .

Pluspunten

Snel geleverd, duidelijke handleiding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering is relatief snel. Het product is van een zeer degelijke kwaliteit en zeer makkelijk te stylen naar eigen smaak.

Er was verwarring over de levering omdat de dag van levering een Belgische feestdag was. Wij wisten niet dat de koerier ook Belgisch was en er werd ons ook niet op de hoogte gebracht dat de levering een dag later ging gebeuren.

Pluspunten

Pluspunten

Alles perfect zoals besteld en snelle levering voor iets op maat.

Doe zo verder!!

Pluspunten

kwalitatief duurzame producten

eerste deel levering op maandag 6 mei was in orde. Echter 2e deel levering op dinsdag 7 mei is koerier simpelweg niet komen opdagen, bij trackingnummer stond levering tussen 10.48u en 12.48u maar niemand kwam langs, is pas daags nadien aangeleverd. Dit was toch wel een minpunt.

Pluspunten

Alles naar wens verlopen, bezorging ook top, mooi op tijd.

Pluspunten

Topkwaliteit, nette levering, goede instructies online en bij product, nette prijs

Pluspunten

Goede kwaliteit/prijsverhoging

Klant op de hoogte houden van de leveringsdatums Zelf moeten bellen wat de verwachte leveringsdatum zou zijn. Je moet toch een hele dag thuis zijn helaas

Pluspunten

Duidelijke site, goede producten

Nvt

Pluspunten

Goede kwaliteit producten en levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit, duidelijke communicatie

Bij het bedrijf wat leverde, wordt verwacht dat je een hele dag thuis blijft....

Pluspunten

prima service, snelle levering en zeer goed product

Pluspunten

Alles gegaan zoals je mag verwachten. Heb nu al drie keer bij dit bedrijf jaloezien besteld en was iedere keer pwrfect

Pluspunten

Goede kwaliteit van de jaloezien

Goede communicatie , eerst dinsdag dan via de mail op donderdag leveren en dan alsnog zonder verder bericht toch op dinsdag geleverd

Pluspunten

- goede website met duidelijke instructies - snelle en juiste levering

- bijgevoegde handleiding kan duidelijker, fout in bevestiging instructie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

aflevering niet correct: geannuleerd zonder telefonisch contact

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.