Pluspunten

Super blij met de jaloezieën! Ook werd er netjes op tijd actie ondernomen en antwoord gegeven op mijn vraag.

Pluspunten

Goed gefariceerd. Precies volgens maatvoering

In de montage instructie worden maten genoemd voor de ophangbeugels en wordt aandacht gevraagd voor de plaats van het bedieningsmechaniek. Wellicht is een ook een verwijzing naar de plaats van de magneetbeugels op de afdeklat wenselijk. Bij de maatbepaling van de breedte wordt geadviseerd 1 cm ruimte te houden. Ik zou adviseren de zijmuren af te schermen bij de montage. Anders laat de verf op de uiteinden vervelende sporen na.

Pluspunten

N.a.v de stalen kozen wij een andere breedte in dezelfde kleur. Wij werden gewaarschuwd dat deze kleur een beetje anders uitviel bij die breedte en kregen de betreffende stalen eerst opgestuurd voor de bestelling verder verwerkt werd!

Pluspunten

Kwaliteit uitstekend. Prima verpakt en prima communicatie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er liep iets fout, maar ongelofelijk snel en direct opgelost. Wij zijn heel tevreden, en zullen dit aan iedereen aanraden.

K zou niet weten wat, zowel telefonisch als per mail direct hulp.

Pluspunten

Perfect geleverd in 2 weken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en top product. Heel erg blij mee.

Pluspunten

Ze pasten meteen, goeie inmeettips!

Pluspunten

Alles verliep prima

Pluspunten

Verschillende keren telefonisch contact gezocht en gehad met allerlei vragen. Iedere keer erg vriendelijk en voorkomend te woord gestaan door medewerker en weer nieuwe stalen gehad. Wij hebben een goede keus kunnen maken en afspraken kunnen maken over verzending ivm vakantie. De helft van de bestelling hangt al en past perfect. Erg tevreden!

Pluspunten

Alles weer perfect

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit.

Pluspunten

Communicatie helder, uitzoeken jaloezieën op site duidelijk.

Pluspunten

Overzichtelijke en goed werkende site. Mooi en degelijk product. Snelle reactie via mail en adequaat herstel van onderdeel wat niet was geleverd.

Pluspunten

Heel handig om staaltjes aan te kunnen vragen! Jaloezie ziet er mooi uit. Wij zijn tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Onze ervaring is zeer positief. Goede webside met duidelijke instructies voor het opmeten en uitzoeken van je product. De levering was ook perfect en mooi op tijd. Voorafgaand een duidelijke mail over hoe je om moet gaan met het product en moet kijken of alles is zoals je het besteld hebt, qua afmetingen etc.. Ik zal anderen zeker aanraden om hier iets te kopen.

Geen.

Pluspunten

Alle lof over de afwerking van het product . Alles erop en eraan en de juiste maat . We zijn er erg blij mee en zullen dit bedrijf zeker van harte aanbevelen bij anderen !!

Pluspunten

ja alles is heel god verzorgt

Pluspunten

Goede service, snelle communicatie, heldere website en installatie instructies. Product ziet er goed uit. Top dat je kosteloos staaltjes kan opvragen.

De beugels van de 16 mm jaloezieën S zijn minder fraai dan die van de 25 mm jaloezieën. Wanneer je deze niet direct op de goede plek er op klikt en dus weer moet verschuiven beschadig je de lak heel makkelijk.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.