Pluspunten

Professioneel en zeer efficiënt in opvolging van bestellingen, leveringen., facturatie, betalingen. Telefonisch contact is steeds aangenaam. Het team is zeer service-minded !

Koof ook voorzien van bovenplankje wat nodig is voor lage ramen. Men stelt nu voor als oplossing om een lamel bovenop te leggen wat minder fraai is toch...

Pluspunten

Correcte leveringstijd. Snel antwoord op mijn vraag. Goeie kwaliteit.

De kleur die ik uitgekozen heb, kwam niet overeen met wat ik ontvangen heb. Maar ik ben super tevreden.

Pluspunten

Prachtige producten, waar voor je geld! En telefonisch ook altijd zeer bekwaam te hulp

Eigenlijk is alles oke

Pluspunten

Goede service en snelle correcte levering

Pluspunten

Prima bestelmodule, levertijd nagekomen

Pluspunten

Overzichtelijke website, prima service door het opsturen van kleurstalen. De zending kwam ook goed verpakt aan.

Ga vooral zo door, Prima service!

Pluspunten

Duidelijke website. Makkelijk te bestellen. Gratis stalen van de producten. Levering was ruim binnen opgegeven termijn.

Pluspunten

Perfecte kwaliteit! Snelle levering! Makkelijk zelf te monteren!

Pluspunten

snel en accuraat mooi spul goeie prijs

geen

Pluspunten

Perfecte maatvoering, mooie kwaliteit, snelle levering en eenvoudig te monteren. Ben blij dat ik voor dit bedrijf en product gekozen heb. Neem wel de tijd om secuur te meten, via de site in te vullen en netjes te monteren!

Pluspunten

Zeer tevreden over de kwaliteit van onze jaloezieën (hout, 63mm). Duidelijke meet- en montageinstructies en alles past perfect. Twee van de jaloezieën die we besteld hebben moesten samen voor één groot raam hangen en de latjes zijn mooi gealligneerd met elkaar. Wij zijn alvast afmetingen aan het nemen voor een volgende bestelling. Zeker aan te bevelen.

Iets vroeger het moment van levering meedelen (mocht dat mogelijk zijn) om te regelen dat iemand thuis kan zijn om te ontvangen. Hoewel wij niet meer konden regelen thuis te blijven is de levering echter wel heel correct verlopen. Opgebeld door de transporteur en afgesproken om bij de buren af te leveren. Verder zouden wat foto's van jaloezieën in hun geheel zeker een meerwaarde zijn op de website denk ik, en potentiële klanten mogelijk sneller overtuigen.

Pluspunten

Mooie, kwaliteitsvolle materialen Snelle levering Handig om zelf op te hangen Snelle antwoorden op vragen Levering in België Ook te monteren op draai- en kiepramen

Instructie voor montage op een draai- en kiepraam zat niet bijgeleverd waardoor ik de firma meermaals moest bellen. Dit kostte mij extra centen omdat het bedrijf in Nederland ligt.

Pluspunten

Snelle levering, perfect verpakt en heel mooie kwaliteit

Geen verbeteringen nodig alles prima in orde

Pluspunten

Super service en goede kwaliteit!!

Pluspunten

Snel geleverd. Erg mooie jaloezieën goede kwaliteit.

Pluspunten

Gratis stijlen, waarna er niet direct diverse malen wordt gemaild over de status.

Pluspunten

Uitstekend: prima produkt, goede montagebeschrijving en degelijke verpakking. Eigenlijk kan er niets verkeerd gaan.

Geen, ga zo door.

Pluspunten

Zeer uitgebreide doch eenvoudige instructie inmeten, ophangen etc. Goede prijs kwaliteit, zeer tevreden over het product

Pluspunten

Goed bedrijf met een perfecte klantenservice. Snelle levering en een mooi product.

Pluspunten

Zeer duidelijke site. Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Het product was snel geleverd en ziet er kwalitatief super goed uit.

Pluspunten

Goed resultaat, ziet er mooi uit. Relatief eenvoudig te bevestigen. Maten waren correct. Werkt ook naar behoren.

Er zaten een drietal deuken in de bak. Gelukkig had ik ook een afscherming besteld en daardoor niet zichtbaar. Ik had de mogelijkheid om het terug te sturen maar dat vond ik wat overdreven.

Pluspunten

Top bedrijf goed geregeld en levering volgens afspraak

Pluspunten

Mooie jaloezie op maat voor prima prijs

Aangeven of t mat of glans is

Pluspunten

Duidelijke site entruime keuze

Wellicht iets snellere levertijd, Maar het is al prima

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.