Pluspunten

Doen wat is afgesproken en leveren een mooi product. De zorg bij verzending is heel goed!

Pluspunten

Super service, want je kunt kosteloos stalen ontvangen, waardoor je goed kunnen bekijken wat je wilt. Snelle levering en goed prijs en kwaliteit verhouding.

Heb ik nog niet kunnen ontdekken

Pluspunten

heldere website, prima product - erg mooi gemaakt; was eerder klaar dan verwacht

Meer flexibiliteit en keuze in aflevering, nu weet je pas een avond van te voren dat iets wordt geleverd. Voor iemand die full time werkt en alleen woont is het niet mogelijk hier rekening mee te houden. Zonde van transport kosten, milieu en humeur van de ontvanger.

Pluspunten

Goede en snelle communicatie, levering eerder dan verwacht en jaloezie prima verpakt.

Pluspunten

Snelle service en goed materiaal, goed verpakt!

Pluspunten

Goed verpakt verzonden en netjes geleverd. Producten zijn netjes voorzien van stickers met maten, dus makkelijk uitzoeken bij meerdere items. Duidelijke montage handleiding.

Pluspunten

Goede kwaliteit, makkelijk te bevestigen. Fijn dat er eerst een voorbeeld gestuurd wordt! Wel jammer dat er geen schroefjes ed bij zitten

Bevestigingsmateriaal. Bezorging was bijna een week later dan aangekondigd.

Pluspunten

Snelle levering en werkelijk prachtige jalouzien

Pluspunten

Netjes geleverd. En goede kwaliteit.

Heb ik niet.

Pluspunten

Kwaliteit Afwerking Levering

Schroeven voor Beugels meeleveren.

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle leverin

Pluspunten

Was snel geleverd. Ziet er prachtig uit. Ik geniet ervan in mijn woonkamer en keuken

Heb ik niets , want ik was tevreden .

Pluspunten

Gemakkelijke manier om te bestellen en vlotte levering

Pluspunten

Prima. Goede producten en prima bestelling / levering.

Geen.

Pluspunten

Heel tevreden met het resultaat!

Pluspunten

Gemak van de website, prijzen, manier van montage, verzending en klantenservice. Gewoon top

Weinig eigenlijk, misschien de ophangbeugeltjes in de kleur van de jaloezien. Foto's van de jaloezien in huizen.

Pluspunten

Zowat alles: duidelijkheid, punctualiteit, zorg, afwerking, verpakking, nazorg. Zelden zo'n net pakket ontvangen.

De sierkoven zijn mooi en passend, maar ze kwakkelen. Sommige verstekken zijn slap gelijmd: een verstevigend hoekje zou wonderen doen. En de bevestiging met magneten... leuk idee. Maar ik zal ze vervangen door velcrotape. Want ze zakken af. ;-)

Pluspunten

Goede kwaliteit van produkten en zeer goede sevice

Pluspunten

Pluspunten

Uitmuntend! Zeer tevreden over de kwaliteit/prijsverhouding van het product. Duidelijke montagevoorschriften. Zeer degelijke verpakking en bescherming tegen transportschade!

Pluspunten

Order perfect uitgevoerd voor een scherpe prijs.

Pluspunten

Levering binnen de tijd, producten zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar.

Track en trace code van Transmission werkte weer niet. De info betreffende aflevering krijg je een dag van te voren, tussen 8 en 17 uur. Op de dag van de aflevering kun je pas om 9.30 kijken bij de vervoerder hoe aat ongeveer. Om 9.30 uur pas, terwijl lkeveribg tussen 8 en 17 uur is. Ik ben het na 9.30 4 x geprobeerd, tevergeefs. Bij de twee eerdere bestellingen in 2017 werkte de track en trace code ook niet. Ja dan moet je de vervoerder bellen. Dit heb ik niet gedaan.

Pluspunten

levering op tijd; prima kwaliteit

Ik zou graag ophangbeugels hebben alleen voor boven besvestinging. De standaard beugels komen voor de raam te hangen omdat deze zowel voor voorzijde als bovenzijde zijn. Verder graag meer info tussentijds over het proces van ( in behandeling/in productie/verwachtleverimng etc)

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.