Pluspunten

Goede informatieve website, met duidelijke meetinstructies. Na ontvangst van aangevraagde monsters jalouzieen besteld.......... Snelle levering, goede verpakking en duidelijke montage instructies.... Ophangen was zo gembeurd.. Mooie decoratieve aanwinst voor ons interieur

Mail sturen als je iets veranderd aan de bestelling dan weet je dat het over gekomen is

Pluspunten

Mooie kwaliteit bamboe jaloezieën. Makkelijk te monteren. Handige meetinstructies.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Antwoorden dadelijk op vragen. Helpen met nadenken voor een opossing. Goede prijs. Mooi product.

Levertijd wordt 1 dag op voorhand gemeld. Dat is moeilijk. De bovenkant is open. Daar gaat volgens mij veel stof in kruipen.

Pluspunten

Correcte afhandeling van het order. Duidelijke communicatie. Geen problemen ondervonden.

Geen.

Pluspunten

Bij het bestellen twijfelde ik over de maat, heb deze maat een dag later apart doorgegeven,net een gecorrigeerde factuur / bestelling! Top Vlotte bestelling binnen tien werkdagen. Bestelde maten jarloezien passen perfect

Pluspunten

5 sterren

nee geen verbeterpunten alleen de mail voor de bezorg datum kan beter.

Pluspunten

stalen zijn er zeer snel, levering bestelling binnen de gestelde termijn. Zeer goed verpakt. Mooi product

Pluspunten

goede service; testset ontvangen incl. meetinstructie; levering conform afspraak

ik wist aanvankelijk niet dat het een deel-levering was; maar na 1 telefoontje werd het snel duidelijk

Pluspunten

Super mooi op maat jaloezieen Goede kwaliteid Binne de 13 werkdagen geleverd

Pluspunten

Duidelijke uitleg, overzichtelijke pagina

Geen verbeter punten

Pluspunten

Snelle levering en de goedkoopste prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed produkt

Pluspunten

Perfect product, perfecte service

Pluspunten

Zeer goee product, mooi op tijd geleverd, grnoeg keuzemogelijkheden

Pluspunten

het feit dat stalen aangeboden worden vond ik supergoed, het deed me de perfecte keuze maken. Zonder de stalen had ik wsl iets anders gekozen en niet het mooie effect kunnen bereiken van nu!

Pluspunten

Zeer goed verpakt, mooie kwaliteit en vriendelijk personeel.

Pluspunten

zeer goede prijs kwaliteit; goed overzichtelijek website, zorgvuldige verzending

de magneten op de deklatten zouden iets sterker kunnen zijn

Pluspunten

Geleverd conform opdracht

Pluspunten

Fijn dat je staaltjes kunt bestellen. Snelle levering volgens de site. Goed ingepakt. Makelijke beschrijving. Ze hangen super mooi.

Ik zou niet weten. Prima zo.

Pluspunten

Dit is een prima bedrijf met zeer goede service. Je kunt alles heel overzichtelijk bestellen op de internetsite. Maar bij vragen staan ze je ook heel vriendelijk te woord per telefoon.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.