Pluspunten

goed product pas perfect

Pluspunten

Fantastische service, door meetfout van de koofmaat mijnerzijds werd ik hierop telefonisch geattendeerd, en hebben we de correcte maten doorgegeven. Brede keuze in kleur en materiaal en ik moet zeggen extreem snel geleverd...binnen 3 weken. Kortom zeker het aanbevelen waard!

Pluspunten

Prachtige jaloezieen

Pluspunten

goede en duidelijke keus op internet te vinden kwaliteit product is goed. laklaag op bak is iets te dun montage omschrijving duidelijk en er bijgevoegd magneet sluiting is perfect. onzichtbaar strak ophangen

laklaag op bak verbeteren aangeven maatgeving of dat buitenmaat bak is (bovenmaat en breedte) of ondermaat bak en breedte lamellen de bevestiging van de touwtjes aan onderzijde is fragiel, kan beter

Pluspunten

super goed verpakt telefonische bereikbaarheid en vriendelijkheid

antraciet gekozen, lijkt wel zwart. Voor mij geen probleem, wellicht vermelden bij te kiezen product?

Pluspunten

Mooi product keurig verpakt en binnen de leveringstermijn

Pluspunten

snelle levering. goed verpakt

Pluspunten

Behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan Goed advies Klachten netjes opgelost Duidelijke website

Pluspunten

Prijs, levertijd, kwaliteit, afmetingen op de verpakking per jaloezie vermeld

Gebruiksaanwijzing los in de doos i.p.v. verpakt bij de jaloezie, vervelend als jij de jaloezie met gebruiksaanwijzing als laatste ophangt.

Pluspunten

De aluminium jaloezieen zijn van super kwaliteit tegen een scherpe prijs. Keurig geleverd en met alle bevestigingsmaterialen erbij. Zeer eenvoudige gebruiksaanwijzing! De op maat bestelde jaloezieen zijn ook nog eens precies op maat! Top!

Levertijd was maximaal 13 dagen, aldus de bestelbevestiging. Na 13 werkdagen toch maar geïnformeerd waar de bestelling bleef. Wat afspraak is afspraak. Toen kreeg ik een reactie dat de kleur een langere levertijd kent. Dat had men zelf kunnen melden aan mij als klant. Uiteindelijk 16 werkdagen levertijd. Keurig verpakt geleverd.

Pluspunten

Past perfect. Ontzettend blij mee.

Pluspunten

De bestelde jaloezie is keurig verpakt aangeleverd. Duidelijke montagehandleiding.

Op de website staat dat levering zal plaatsvinden tussen 11 en 13 werkdagen. Mocht er vertraging in de levering ontstaan - in mijn geval duurde de levering 17 werkdagen - communiceer dat met de klant.

Pluspunten

Accuraat....doen wat ze zeggen !

Pluspunten

Prima jaloezie. Goede prijs en levertijd zoals afgesproken.

Het kloksysteem klikt niet zoals wij zouden verwachten

Pluspunten

Afspraken worden goed nagekomen.. producten zijn goed.

Pluspunten

- snelle levering! - mooi kwaliteit! - producten kunnen in grotere maten besteld worden wat heel fijn is als je grote ramen hebt!

Pluspunten

snelle leverantie, prima verpakking .

Pluspunten

Snelle levering Goed verpakt Tevreden over geleverd product

Pluspunten

Bij telefonisch contact zeer vriendelijk en ook deskundig te woord gestaan. Op verzoek veel kleurstalen van de verschillende producten ontvangen. Duidelijke website en snelle levering.

Pluspunten

Ze hebben duidelijke instructies voor het inmeten en ophangen van de jaloezieën. Als je deze instructies goed volgt is het echt een fluitje van een cent! Het product was precies wat we ervan verwacht hadden. Ook de levering was precies volgens afspraak en de producten waar goed ingepakt tegen beschadiging. Wij zijn zeer tevreden over het het product en de service!

Pluspunten

Snelle levering, keurig netjes verpakt en erg tevreden over het product!

Pluspunten

snelle toezending kleurstalen vooraf zonder enige verplichting levering en levertijd precies volgens vooraf gegeven informatie

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.