Pluspunten

Levering van jaloezieën precies volgens doorgegeven maten, zeer zorgvuldig verpakt. Alles volgens afspraak en op tijd. Een prima bedrijf dat ik zeker zal aanbevelen.

Geen. Ga zo door.

Misschien handig als je een alternatief afleveradres op kunt geven zoals bijvoorbeeld een Post NL afhaalpunt. Nu moet je de hele dag thuis blijven wachten

Pluspunten

snelle levering, prijs véél goedkoper dan elders, en SUPER kwaliteit! heel erg mooie jaloezieen in hout besteld!

Pluspunten

Overzichtelijke bestelprocedure, goede kwaliteit en netjes verpakt. Heel tevreden!

De tekeningen en omschrijvingen zijn al heel duidelijk (bv. over de sierkoof, de exacte hoogte van het opgetrokken pakket, etc), maar foto's zouden het misschien nog duidelijker kunnen maken.

Pluspunten

Nette aflevering binnen de gestelde termijn.

Schroefjes meeleveren voor het monteren van de beugels.

Pluspunten

Mooi produkt, snelle levering. Fijn dat je een aantal voorbeelden mag opvragen mbt kleur en materiaal. Doit heeft ons over de streep getrokken. Telefonisch contact mbt inmeten houten lamellen was top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit / prijsverhouding

Betere communicatie naar de klant als product niet leverbaar is. Langer dan de levertijd moeten wachten om te horen dat het niet leverbaar was, maar na in totaal 2,5 maand hebben we de jaloezie eindelijk.

Pluspunten

Product goed,levering binnen de genoemde termijn en koerier keurig binnen genoemde tijd

Pluspunten

Op maat gemaakte jaloezieen. Snelle levering. Hele goede after sales na verkeerde levering

Pluspunten

precies op maat en op tijd geleverd. Even snel monteren en klaar is kees.

Pluspunten

Snelle levering, ga vandaag nog eentje bestellen......

Er zaten geen schroeven en pluggen bij, dat was ff vervelend als je dit ook niet in huis hebt......

Pluspunten

Heel handig dat je stalen kan aanvragen. Goede richtlijnen voor het opmeten op de website. Zeer vlotte levering. Gunstige prijzen en mooie jaloezien

De bovenbak is zeer fragiel, het vastklikken beschadigt de verf. Best opbouwstuk bijbestellen.

Pluspunten

2 keer snelle levering en echt mooie jaloeziën!

Pluspunten

Snelle reactie op mails. Bij vertraging van de levering wordt dit direct gemaild. Bij foute levering wordt dit ook snel opgepakt en verholpen. Er was nl. een verkeerde kleur geleverd.

Pluspunten

ik ken het bedrijf niet. De Jaloezieën zijn tijdig en in orde geleverd.

Pluspunten

goede service ,en Altijd op tijd wordt op tijd geleverd

Pluspunten

Snelle, nette levering; zeer goede kwaliteit.

Ik heb het exact volgens omschrijving opgemeten. 1 raam helemaal goed, 1 raam net niet. helaas. De vervoersdienst had de pakketten gewoon buiten de carport gelegd zonder ons te laten tekenen. Dit was van GLS niet netjes; dit had zeker niet gemogen.

Pluspunten

- Overzichtelijke website website - Helder bestelproces - Duidelijke beschrijving opmeten/montage - Leveringstijd (maatprodukt) binnen aangegeven tijd - Mogelijkheid om kostenloos staaltjes aan te vragen - Klein onderdeel bevestiging zat niet bij de levering. Dit is gemeld de volgende dag nageleverd. Prima opgelost.

geen.

Pluspunten

Snelle levering, mooi product

Pluspunten

Contact met het bedrijf loopt soepel. Website is logisch en werkt handig

n.v.t.

geen

Pluspunten

Correcte leverantie. Prima afhandeling. Binnen gestelde levertijd. Product van hoge kwaliteit.

Pluspunten

Mooi dat je zoveel keuze hebt in zoveel verschillensde soorten en maten jaloeziën en dat je het helemaal kan hebben zoals je het hebben wil. Goede kwaliteit en prijs ook.

Qua bezorging zou ik graag willen dat het zonder veel bijbetalen mogelijk zou moeten zijn om de producten 's avonds of in het weekend afgeleverd te krijgen. Of dat je het kan laten afleveren bij een afhaalpunt in de buurt (Kiala/ post.nl punt etc.),

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.