Pluspunten

no nosens bedrijf komt woord na alles precies op tijd met keurige levering

geen

Pluspunten

goede en snelle service, product is van goede kwaliteit. Duidelijke meet instrukties.

Pluspunten

Top materiaal! De maten klopten precies!

Pluspunten

Goede bestelsite Goede informatie over levertijd en tijdstip Prima kwaliteit / prijs verhouding

Pluspunten

Kwaliteit/ perfect verpakt

Pluspunten

We zijn heel tevreden over de jaloezieën: - levering was op afgesproken dag - levering was prima in orde, geen beschadigingen ed. - jaloezieën hadden de perfecte afmetingen - hout is prachtig, ziet er helemaal uit zoals op de foto - uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Kortom, wij zijn echt heel tevreden!

Pluspunten

Groot aanbod, scherpe prijzen, vlotte levering

Pluspunten

Goeie kwalitateit goede service

Pluspunten

op tijd geleverd en perfect op maat

geen

Pluspunten

snelle levering. Goede communicatie met het bedrijf. Goed bereikbaar. Goede ,werkbare website.

een verbeterpunt zou ik vinden als de plastic afwerkdopjes op de kopse kanten van de jaloezieën in kleur zouden zijn en niet zoals nu transparant. Verder ogen de plastic tuimelstangen fragile en " lieber " . Daarentegen vind ik de einddop van de tuimelstangen juist wel `' goed`' ogen. De tuimelstangen laten zich " erg ' lastig verbinden aan het basishuis.

Pluspunten

Snel. Betaalbaar. Makkelijk te bevestigen

Pluspunten

overzichtelijke site telefonische goede adviezen gekregen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Betere indicatie levertijd. Levering duurde langer dan aangegeven.

Pluspunten

Makkelijke site, Snelle levering en goed product

Pluspunten

Heel simpel, er zijn geen enkele negatieve punten

Pluspunten

Transparant en prima prijs kwaliteitverhouding. Afspraak is afspraak. Eventuele foutjes worden direct opgelsot

Betere bereikbaarheid op vrijdagmiddag

Pluspunten

mooie goedkope jaloezieën, ondanks onze wat moeilijkere bestelling qua bediening is het goed geleverd en op maat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke beschrijving van de bestelprocedure Duidelijke informatie inzake levertijden Duidelijke (met alle maten, etc.) bevestiging van de bestelling Nauwkeurige levering conform de opgegeven maten! Prima verpakking van de bestelde jaloezie!

Uw vaste vervoerder is TransMission. In uw bevestiging geeft u de informatie dat bij een eerste mislukte aflevering door TransMission, zij een kaart met een tel.nr. achterlaat, zodat de klant een afspraak voor levering kan maken. ECHTER! TransMission heeft 3-8-2016 mijn jaloezie toch bij een van mijn buren afgegeven! Gelukkig was dit bij een buur (paar huizen verder) waar ik een goed contact mee heb. Als TransMission de jaloezie bij mijn naaste buur had afgegeven, dan had ik mijn jaloezie wellicht helemaal niet ontvangen! De bezorgdienst werkt dus NIET VOLGENS AFSPRAAK/CONFORM VERSTREKTE BEVESTIGING!

Pluspunten

duidelijk in de afhandeling

Pluspunten

Goede service,vriendelijke hulp per telefoon,ben zeer teveden,toppie!

Montage beschrijving uitgebreider,kreeg jaloezie niet omlaag,na telefoontje wel.....

Pluspunten

Levering op tijd. Zijn alert op eventuele bestel fouten

Pluspunten

Goed en correct behandeling

Het zou veel beter zijn als de juiste dikte van pluggen en vijzen erbij geleverd worden , bv. Voor gyproq!!

vanaf prijzen op de website zijn niet duidelijk voor welke producten en dat deze exclusief of inclusief BTW zijn

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.