Pluspunten

Goede nette behandeling van mijn bestelling

N.v.t

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt en met goede instructies verzonden.

Pluspunten

Goede duidelijke website, telefonisch netjes en correct te woord gestaan, levering was top en product is van beloofde kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer fijn bedrijf, alleen bij de levering van me artikelen zat er een deuk in de verpakking waardoor het uit einde van de jaloezieen zijn verbogen!

geen

Pluspunten

Correcte service en geven goed advies.

Pluspunten

We krijgen 10 dagen na bestelling te horen dat de gekozen kleur niet beschikbaar was. Na overleg gekozen voor een andere kleur. binnen 3 dagen na verandering kleurkeuze hadden we de jaloezieeen in huis! Artikelen zeer degelijk verpakt met duidelijke montagehandleiding.

Pluspunten

Goede berichtgeving over de status van de levering Goede website mbt kiezen en samenstellen product

Komt zo snel niet iets bij me op. Was keurig volgens afspraak allemaal.

Pluspunten

snel en correct geholpen stalen opvraag ideaal jaloezieen zijn perfect op maat, op tijd geleverd, super makkelijke ophanging...

Pluspunten

Mooie en zeer gebruiksvriendelijke site.

Pluspunten

De website is glashelder. Ik bestelde mijn nieuwe raamdecoratie in amper 5min. Erg klantvriendelijk en super efficiënt.

Geef klanten inspiratie d.m.v. een fotogallerij op de website. Sprokkel zelf enkele knappe voorbeelden bij elkaar en/of laat klanten hun creaties en realisaties uploaden. Moest dit mogelijk zijn, dan ben ik bij de eersten om jullie onze realisatie te tonen. We zijn er super blij mee!

Pluspunten

Heldere website met goede tips. Prompte levering; het geleverde voldeed precies aan wat was gevraagd.

Pluspunten

Snelle reactie, prima product en een goede prijs. Alles keurig op tijd binnen en uitstekend verpakt.

Geen, is prima zo.

Pluspunten

Zeer professioneel

geen

Pluspunten

Vlot geleverd

Pluspunten

Goede levering/kwaliteit

Geen schroeven en pluggen bijgeleverd, is een minpunt.

Pluspunten

Goede service snelle levering en keurig product Niet duur.

Nee

Pluspunten

Super service. Alles volgens afspraak verlopen.. Handleidingen zijn heel duidelijk. Materiaal heel mooi en goed afgewerkt. Een echte aanrader. Ik ben er super blij mee.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle afhendeling, duidelijke Site.

Prijzen zijn bij concurrent lagar geen schroefjes bij de ophangbeugels. Inmeet verhaal klopt niet helemaal in hoogtrichting. De trekkoortjes ruiken naar zuur?

Pluspunten

het geheel-plaatje. van opmeten tot ophangen, perfect begeleid door jaloezieen.nl. snelle aflevering en prima kwaliteit.

Pluspunten

De jaloezieën zijn netjes verpakt en een duidelijke aflevering

Pluspunten

Goede service en prima op tijd geleverd.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.