Pluspunten

Fijn dat na 2 jaar nog de zelfde jaloezieën kon bestellen.

Let op de manier van ophangen. Wij kregen van de 3x in de dag en 1x op de dag alles op de dag. Nu is dit wel gelukt met ophangen maar is niet handig natuurlijk ;)

Pluspunten

Pluspunten

Alles is naar wens verlopen

Pluspunten

Onze ervaring met de kennismaking in Den Bosch was zo positief dat wij een bestelling hebben geplaatst en ons vertrouwen werd geheel bevestigd! . Mooi product, scherpe prijs, levertijd perfect, zorgvuldig verpakt!.

Pluspunten

Jaloezieën netjes binnen de afgesproken tijd geleverd.

Pluspunten

Duidelijk, vriendelijk, efficiente afhandeling. De Jaloezieen passen precies en het ziet er mooi uit, het is keurig afgewerkt, met afdeklat en aan de onderkant zijn de bandjes met studs vastgemaak wat een mooi effect geeft. De handleiding van het inmeten en monteren zijn duidelijk,

De leveringstijd was ok, maar moest wel even geduld hebben. Bij het telefonisch bereik had ik niet gelijk contact, Ik werd wel snel teruggebeld. Dus prima, maar voor de bewustwording hoe de klant het ervaart.

Pluspunten

Duidelijke uitleg, snelle levering en heel makkelijk te plaatsen! Top!

x

Pluspunten

Alles precies volgens afspraak. Goed product

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding, duidelijke uitleg, voldoende montage haken

geen schroeven bijgeleverd, jammer dat smalle band niet in gebroken wit beschikbaar was

Pluspunten

Prima communicatie Overzichtelijke site

Op de montage handleiding staat aangegeven, ophangsteun 7 cm vanaf de zijkant. Maar bij het wegdraaien van het borgklemmetje loop je aan de kant van de ophaalkoorden tegen een kunststof blokje aan. Wellicht dit iets duidelijker in de handleiding.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede website. Levering binnen gestelde termijn. Foute levering correct afgehandeld (echter wel weer gepaard gaand met levertijd).

Slechte kwaliteitscontrole; een van de jaloezieën was verkeerd in elkaar gezet en een ander is slecht op te halen. Bij bezorging twee van de vier jaloezieën beschadigd.

Pluspunten

Heel goede service!

Pluspunten

Helpen meedenken. Klant vriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Goede jaloezie, nette levering, duidelijk systeem

Wij hebben een witte jaloezie besteld jammer dat er dan donker beige koord en moordstoppers aan zitten

Pluspunten

Snel en netjes geleverd

Pluspunten

Duidelijke uitleg, prima product, goede bezorgservice.

Prijzen concurerend houden

Pluspunten

Alles is prima gegaan, duidelijke site, makkelijk te bestellen, niets op aan te merken en natuurlijk heel blij met de jaloezieën

Pluspunten

schitterend

geen

Pluspunten

duidelijke bestelformulier. snelle levering goed product mooi afgewerkt. kontact mogelijkheden prima

Pluspunten

Prima bestelsite

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling geen poes pas

Pluspunten

Doen gewoon wat ze zeggen! Product is kwalitatief is uitstekend, keuze tot levering uitstekend verzorgt. Gewoon zoals het hoort, voorbeeld bedrijf.

Nee, eigenlijk niets op aan te merken. Als ze zo doorgaan overleven ze hun concurrenten!

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.