Pluspunten

correcte aflevering , prima verzendverpakking , voldoet volledig aan de verwachting ,

Pluspunten

Levering keurig op tijd. Alles compleet!

Niets!

Pluspunten

Service

Telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

Goede kwaliteit spullen

Schroeven mee leveren voor montage

Pluspunten

Snel en nette service.

De tuimelaars waren niet bijgeleverd omdat ze niet op voorraad waren, maar dit konden we nergens vinden en moesten hier zelf achteraan bellen. Vervolgens wel nette uitleg en vervolg gegeven hieraan.

Pluspunten

Telefonisch heldere informatie gekregen van een vriendelijke medewerker vooraf aan de bestelde jaloezie. Mooi product, zoals verwacht, goede prijs/kwaliteit.

Bijgevoegde omschrijving voor de afstanden van de te boren gaten en waarop te letten mag duidelijker. Tekst moet logischer zodat je alleen hoeft te lezen wat voor jou van toepassing is.

Pluspunten

Vlotte levering Bestelling was zeer goed verpakt Correcte maatvoering, past perfect Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding Over het geheel genomen uiterst tevreden

Als enig verbeterpunt, misschien voortaan schroeven bijleveren.

Pluspunten

Goede kwaliteit, goede levering, alles klopt!

Pluspunten

Prima kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, mooi product

Minder meerkosten rekenen voor een levering in de avonduren.

Pluspunten

Goede service, nette levering en de kwaliteit van de jaloezieën is erg goed!

Pluspunten

Ja , Heel goed!

Pluspunten

Snelle behandeling, verandering mogelijk na bestelling

Kon niet zien of de jaloezie glanzend was. Had liever mat. Misschien goed om deze info er bij re zetten

Pluspunten

Omdat er ruim €3000,- euro verschil zat in de offerte van een eenmanszaak met goede referenties en de opgevraagde offerte van Jaloezieen.nl waren wij een beetje argwanend over de kwaliteit van de houten wit gelakte jaloezieën die wij graag wilden. In het kantoor in 's-Hertogenbosch konden wij de jaloezieën daadwerkelijk bekijken en uitproberen. Dit (en het gesprek met Marcel) gaf voor ons de doorslag om de jaloezieën te bestellen. Op de offerte voor het hele huis kregen wij vervolgens nog een extra korting. De jaloezieën zijn netjes binnen de afgesproken termijn van 11-13 werkdagen geleverd en voor het ophangen hoef je geen hogere wiskunde te hebben gestudeerd. Precies geleverd volgens de opgegeven maten en het resultaat is prachtig!

Voor de jaloezieën op de dag (slaapkamers) werd ons een totale overstek van 5 cm geadviseerd (2,5 cm per kant). Dit geeft toch meer lichtinval dan we hadden gehoopt. Een overstek van 5 cm hadden we achteraf beter gevonden. Hou er rekening mee dat je bij de jaloezieën in de dag een diepte van minimaal 7 cm moet hebben omdat anders de afdeklijst voor de muur uitkomt.

Pluspunten

mooi product, en correcte levering

Pluspunten

Goede service en makkelijk bereikbaar goede producten.

Vervoerder doet niet wat er beloofd wordt.slechte communicatie.

Pluspunten

Hele mooie 50mm brede roomkleurige houten jaloezieen met breed, taupe-kleurig ladderband. Schitterend! Heel goed en keurig verpakt. Verzending en levering prima! Goede en vriendelijke service en hulp!

Er zaten helaas geen schroeven bij om deze jaloezieen op te hangen.

Pluspunten

Service op maat

Pluspunten

Komt de afspraken na. Goed materiaal. Tevreden.

Pluspunten

Snel, betrouwbaar en kwaliteit

Pluspunten

zeer duidelijke informatie op de site ivm de opmeting zeer makkelijk staaltjes te verkrijgen relatief snelle levering zeer sterk prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Duidelijk verhaal qua inmeten, goede leverantie en service!

Pluspunten

Snelle informatie en levering van product.

Als er onderdelen niet op voorraad zijn, betere info geven ipv afwachtend tot onderdeel wordt geleverd door producent.

Pluspunten

Website is overzichtelijk en duidelijke beschrijving voor het opmeten. Levering (wij hadden spoedlevering) was binnen gestelde tijd. Grootste reden waarom wij voor jaloezieën.nl hadden gekozen: ze zijn de goedkoopste.

Foto van met/zonder afwerkrand (koof). Wij wisten niet wat het verschil was. Achteraf blij dat we die er bij besteld hadden.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.