Snelle levering, mooie jaloezieën

Wij zijn zeer tevreden met de mooie bamboe jaloezieën

Snelle levering en goeie kwaliteit

Prima kwaliteit en dito levering en verpakking

Super!!

Mooie kwaliteit jaloezie (tip: De meeste bouwmarkten hebben 50mm houten jaloezie, gekozen voor 35mm) heel erg blij mee! We hebben op de valreep nog een andere maat kunnen doorgeven. De klantenservice reageert snel, en biedt prima service ! Let op; in het weekend (vanaf vrijdag) gesloten.

Duidelijke instructies hoe te bestellen

Prima bedrijf

Jaloezieën besteld voor de 2e keer omdat ze goede producten leveren.

Goede jaloezieën in heel veel kleuren

Op maat gemaakte jaloezieën tegen een hele acceptabele prijs Uitstekende kwaliteit Lever tijd 2-3 weken Maar het wachten meer dan waard

Gewoon goed

Had het verkeerde ophangsysteem besteld, mailtje gestuurd en een dag later had ik de goede al binnen

Goeie kwaliteit

Fijne jaloezieen

Meedenken en oplossing bieden bij problemen!

Mijn ervaring met jullie kan ik als zeer prettig omschrijven!

Zeer tevreden met de levering

Mijn jaloezieën zijn snel en goed verpakt geleverd. Goede kwaliteit en afwerking met een goede prijsstelling.

Top kwaliteit en service !

Eerst de mogelijkheid krijgen met monstertjes goed te kijken of t past en daarna perfect op maat met duidelijke ophang instructie met een top resultaat !!!

Top product

Ziet er goed uit en is perfect verpakt

Mooie jaloezieën voor een nette prijs.

Eenvoudig te bestellen en passen perfect. Ook de levering was netjes verpakt en binnen de opgegeven levertijd.

Zeer goed.

Product is prima. Instructies m.b.t. opmeten duidelijk. Goede informatie over levering.

De jalouzie zoals aangegeven na 10 dagen in huis. Goed verpakt. De jalouzie was prima op maat.

Mooi

De jaloezie is mooi gemaakt en afgewerkt. Alles klopt een aanrader voor iedereen. Super goed gedaan

Uitstekende service

Onze geknakte jaloezie is op basis van foto's vervangen door een nieuw exemplaar. Het beschadigde exemplaar behoefde niet te worden teruggestuurd. Hierdoor werd ons probleem snel opgelost. Dank voor het vertrouwen en voor de uitstekende service!!

Mooie jaloezie, snelle levering.

Het zouden 5 sterren zijn als het geleidingsdraadje van de jaloezie goed gemonteerd was geweest. Nu moest de jaloezie weer van het plafond af, uit elkaar om het draadje goed zelf te monteren! Zeker half uur extra monteertijd. Het resultaat zijn we heel blij mee!

Netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd en goed op tijd

Uitstekend product

Bestelde product werd precies geleverd zoals bedoeld. Goede kwaliteit. Werd op tijd bezorgd in een degelijke verpakking.

Top product

Snelle levering,makkelijk te monteren.echt waar voor je geld

Levering en producten goed gelukt

Alle jaloezieën zijn perfect op maat. Keurig verpakt. Afwerking is geweldig.

Helemaal perfect

Goed, mooi en snel!

3 jaloezieën besteld, welke keurig verpakt en snel werden geleverd. Ophangen was een makkie en ze zien er goed uit. Blij met het resultaat en de prijs was een stuk voordeliger dan de lokale winkel.

Zeer goede ervaring

Ik heb per ongeluk twee i.p.v. twee besteld en ook middels Ideal betaald. Vanwege het late tijdstip, de volgende ochtend gebeld om correctie. Was geen enkel probleem. Duidelijk en met correctie factuur afgehandeld. Dat vind ik top.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.