Pluspunten

Alerte klantenservice, snelle levering, voor een hogere score zou ik de kwaliteit van het product moeten kunnen beoordelen maar ziet er goed uit

aankondiging dag en tijdstip van bezorging

Pluspunten

Snelle levering. Mooie materialen.

Pluspunten

Perfecte service. Flexibel en snel! Mooie kwaliteit ook.

Pluspunten

Vlot en precies geleverd wat ik had besteld.

Pluspunten

Mooi produkt, goed verpakt voor veilig transport

Bij dure op maat gemaakte jaloezieën verwacht je dat de schroeven en pluggen ook worden meegeleverd, zoals altijd.

Pluspunten

keurig volgens prognose geleverd prima verpakt mooi product

Pluspunten

Snelle levering en goede toelichting

Pluspunten

Echt een aanrader.

Pluspunten

Prettige manier van bestellen Ruim assortiment Vlotte levering en de jaloezieën zijn echt gemakkelijk zelf te monteren. Nu ze hangen vind ik ze nog mooier en sjieker dan ik had verwacht. Top gedaan!

Ik had niet helemaal in de gaten dat je maar één keer 5 proef staaltjes kunt kiezen. Ik had nu gelukkig de proef staaltjes van het goede materiaal, maar ik had ook nog wat vergelijkende willen bestellen maar dat kon niet meer. Had ik niet helemaal rekening mee gehouden, of niet goed gelezen natuurlijk

Pluspunten

- Product helemaal naar eigen smaak bestellen via een gebruiksvriendelijke interface. Ik kreeg precies geleverd wat ik wilde hebben en ik ben er erg tevreden over. - Levering + levertijd was ook dik in orde.

n.v.t.

Pluspunten

Duidelijke website. Erg fijn om gratis stalen te kunnen bestellen. Goede meetinstructies.

Pluspunten

gebruiksvriendelijke internet site en prettige manier van bestellen. Alles duidelijk uitgelegd en daarbij snel en netjes geleverd.

gewoon doorgaan hoe nu de service is.

Pluspunten

Transport was goed geregeld. Jaloezieen zaten goed verpakt.

Pluspunten

Perfect afgewerkt product. Goed verpakt. Goede uitleg tot plaatsing. Snelle levering.

Pluspunten

Na het gemakkelijke bestellen is alles geweldig verlopen. Bij de jaloezieën in de dag zaten op de dag beugels. Na een mailtje werden de in de dag beugels geleverd, zonder problemen. De service is echt helemaal super en zeer snel allemaal.

Misschien de te leveren artikelen na kijken of de juiste onderdelen er bij zitten. Dan is de service helemaal top.

Pluspunten

mooi en best snel geleverd

nvt

Pluspunten

De site is zeer gebruiksvriendelijk. Zeer snelle en correcte levering. Kleine transportschade wordt prima en naar tevredenheid opgelost. Er wordt geleverd, wat ze beloven!

Pluspunten

duidelijke meet adviezen, mooi product,,goed ingepakt

montage moet toch nog duidelijker aan geven dat je bij de kant van het mechanisme toch wel 20 cm uit de kant het ophang punt moet aanbrengen het loopt toch steeds klem als je het dichter bij de hoek doet

Pluspunten

Duidelijke informatie, snelle levering. Fijn dat er stalen kunnen worden besteld, die ook snel bezorgd worden.

Pluspunten

Duidelijke meet instructie en correcte en snelle levering met goede en duidelijke handleiding.En daarna een mooi resultaat!

Pluspunten

Stipte levering en goede kwaliteit

De 7 cm in de montage handleiding klopt niet.

Pluspunten

goede snelle aflevering. De maten waren exact zoals we ze hadden doorgegeven. Kwaliteit is ook zeer goed.

niets

Pluspunten

Goede levering, goed materiaal, ziet er luxe uit.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.